Şimdi Ara

LEGO Horizon Adventures [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LEGO Horizon Adventures [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE

LEGO Horizon Adventures - Duyuru Fragmanı | PS5 Games

LEGO Horizon Adventures [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStationyoutube
    "http://www.legohorizonadventures.com/ Join machine hunter Aloy as she leads a colorful crew of heroes through the lush wilderness on a quest to save the world and learn the secrets of her past. Dive into boundless adventure, customize to your heart’s content, and take on action-packed battles solo or with friends in co-op. Coming Holiday 2024! #ps5 #ps5games #lego #horizon #horizonzerodawn #horizonforbiddenwest
    https://www.youtube.com/watch?v=AqR6phhGHhA

-

2024 Tatilinde PlayStation 5 konsoluna geliyor.

Devasa mekanize hayvanların yabanda terör estirdiği ve insanların ilkel kabileler hâlinde yaşamını sürdürdüğü uzak bir gelecekte kadim bir kötülük, dünyayı yok etmek istiyor...

Çayır, çimen, orman ve dağları Helis, denilen, gizemlerle çevrili Kadim Kötülüğün müridi güneşe tapanlardan oluşan çeteye liderlik eden bir adamdan kurtarmak için avcı Aloy ve renkli karakterlerden oluşan ekibine dünyayı kurtarma görevlerinde eşlik edin.

Ya tek başınıza, ya da kanepede yan yana oturduğunuz arkadaşlarınızla ortak, ya da çevrim içi olarak bu maceraya atılın, gerçek LEGO tarzında evinizi özelleştirin ve yol boyunca Aloy'un gizemli geçmişinden sarsıcı sırları açığa çıkarın.

-

Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2024

Tür: Platform

Dağıtıcı: Sony Interactive Entertainment

Geliştirici: Guerrilla

-

Ekran Görüntüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Kasım 2024; 1:20:19 >

• LEGO Horizon Adventures PS5 Gameplay - We’ve Played It!

LEGO Horizon Adventures [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStation Accessyoutube
    LEGO Horizon Adventures is one of summer’s best surprises - and we’ve played it on PS5! Check out some shiny LEGO Horizon Adventures gameplay as Rob explains how the game is basically LEGO Horizon Zero Dawn, retelling the events of that game in plastic, with co-op gameplay, loads of customisation and a cute take on Horizon’s iconic combat. LEGO Horizon Adventures launches on PS5, PC and Nintendo Switch in Holiday 2024. If you ever saw the LEGO Tallneck you’ve probably been imagining a Horizon LEGO game, and LEGO Horizon Adventures does not disappoint. The way it smashes together the two universes is really impressive: it’s as funny and irreverent as you’d hope from a LEGO adventure, but with all the iconic elements of Horizon Zero Dawn for fans to enjoy. Horizon Adventures LEGO world has to be seen to be believed, but in 4K it genuinely looks like photorealistic Lego come to life. Rob has loads of secrets to reveal, while you enjoy some LEGO Horizon Adventures PS5 gameplay, courtesy of the recent trailer, and some new shots of the game. What are you most excited about seeing in this new LEGO Horizon game? LEGO Thunderjaw? A LEGO Horus? We want to see it all. Let us know your thoughts in the comments. #legohorizon #lego #horizonzerodawn PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. All music featured courtesy of epidemicsound.com. We use the AverMedia Live Gamer Ultra, Elgato 4K60 S+, and Atomos Ninja V and Ninja Inferno for gameplay capture.
    https://www.youtube.com/watch?v=TbFqykPKJIw
  • Merhaba. Fortnite legodan farklı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçüncü parti oyunun her yere çıkıpta xbox a çıkmaması tuhaf olmuş.

• Çıkış tarihi 14 Kasım olarak açıklandı.

• Oyun Türkçe altyazılı geliyor Epicstore da ayrıntılarda yazmakta

• Lego oyunlarini severim ama kesin kazik fiyattan cikar, indirime girer belki ya da plusa gelince oynarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Eylül 2024; 18:6:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama aşağıdaki ekran görüntülerinde bu olayı ilk kez bir PS5 oyununda görüyorum. Bu oyun ile gamepad tuşları tekrar renkli yapılmış. Üçgen (Yeşil), Çarpı (Mavi), Daire (Kırmızı). Benim bildiğim, bütün oyunların PS5 versiyonlarında butonlar renksizdi. Bu oyunla tekrar renkli yapmaları harika olmuş. Benim açımdan oyunlarda çok önemli bir özellikti bu. O renkler sayesinde beyin direkt o tuşlara gidiyordu. Özellikle Üçgen (Yeşil) tuşu direkt beynime kazınmış diyebilirim. PS5 Pro veyahut PS6 ile umarım tekrardan kalıcı olarak renkli tuşlara geri dönerler.

-

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Hocam çok güzel ince bir noktaya değinmişsiniz. Oyunlar da ve Dualsense’de ki Butonların/Tuşların renklerinin gitmesi, artık kullanılmaması beni de çok rahatsız ediyordu. Umarım dediğiniz gibi, ileri de kalıcı olarak renkli tuşlara geri dönerler.

• Day one

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Her yerimiz Türkçe oyun oldu, şu konuştuğumuz konuyu değerlendir bence.

• Çok tatlı gözüküyor oyun.

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil kesin mi ps5 içinde. Ps5 storda bir bilgi göremedim.

Evet, epicstorda Türkçe dil olduğu gözüküyor.
    Acayip sevindim bu habere.
    Horizon dünyasına bayılan biri olarak.
    Kasım da mı çıkıyor şimdi bu güzel oyun arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 7 Eylül 2024; 12:18:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jigsaw79 kullanıcısına yanıt

hocam epicten yola çıkarak hareket ettim steam baktım oradan da onay aldım :) , renkli ve tatlı bir dünyası var

hocam 9/10 eylülde sony bir tanıtım organize etkinliği haberi var orada çıkış fragmanı gelebilir net tarih ile ama kasım ayında çıkacak denilmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 7 Eylül 2024; 12:44:53 >
  • jigsaw79 kullanıcısına yanıt

PS Store’un Dil bilgisi kısmı bir acayip, oyun çıkış yapana kadar eklemiyor. Duyuru’yu geçtim Ön Sipariş’e açıldığında bile yine Dil bilgisi yok. İnsanı yok yere tereddüte düşürüyor.

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt

günün en güzel haberini aldım bugün bu konuyu görmekle. verdiğim bilgiler için ayrıca teşekkür ederim. Uzun zamandır bu kadar heyecanla bir oyunun gelmesini beklemiştim ama özellikle Türkçe altyazılı olması bu bekleyişi çok daha iyi bir hale getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 7 Eylül 2024; 13:1:46 >
  • LEGO Horizon Adventures - Pre-Order Trailer | PS5 Games

LEGO Horizon Adventures [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10007722 Aloy's colorful new adventure is coming to PlayStation 5 on 14 November, 2024! Pre-order from 3 October onwards on your platform of choice to get a LEGO version of the iconic Shield-Weaver outfit in-game. #ps5 #ps5games #lego #horizon #horizonzerodawn #horizonforbiddenwest #aloy #stateofplay
    https://www.youtube.com/watch?v=fNAdje1kPxA
  • Ben de radara aldım ama oynanış videosu göremedim hiç bir yerde. Gameplay yok sanırım. İlk kez bir lego oyununa ilgi duydum horizon evreni + türkçe oluşu sebebiyle.

• Kasimda geliyor lego oyunlarini severim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ohhh ohhhhh

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.