Şimdi Ara

Lego The Movie Video Game %100 Türkçe Yama | Yayımlandı | U-Crew (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekibimize 2 önemli isim daha katılmıştır. Oyun Çeviri'den tanıdığınız Burak Polat ve bir çok önemli yamada yer alan Kaan Karaaslan.

Ve ne yazıkki Tayfun Kumaş ekip içerisinde saygısızca davrandığı için ekipten çıkarılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKinq58

Ekibimize 2 önemli isim daha katılmıştır. Oyun Çeviri'den tanıdığınız Burak Polat ve bir çok önemli yamada yer alan Kaan Karaaslan.

Ve ne yazıkki Tayfun Kumaş ekip içerisinde saygısızca davrandığı için ekipten çıkarılmıştır.

Hayırlı olsun. Kaan hocam şu anda batman arkham origins'i tek başına çevirmeye devam ediyor. Ekibinize katıldığına göre o çeviriyede el atacaksınız diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yamasının yapıldığını görünce oyunu kuzenim için Steam'den satın almıştım ama yama doğru kurulmasına rağmen oyun bir türlü Türkçe olmuyor. Steam'de böyle bir sorun yaşayan var mı? Yada yapılması gereken başka bir şey mi var bilemedim. Bu arada yamanın kurulduğu dosya uzantısı da doğru hatta yama Steam'de oyunun klasörünün içerisine kuruluyor.

Bu arada henüz kullanamamış olsam da yama için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Eleanor -- 17 Ocak 2016; 19:35:04 >
  • Merhaba, MANNKO Ben U - Crew Editörüyüm ayrıca tarafımca lego test edildi. Bu bahsettiğiniz konu hakkında bize facebook sayfamızdan ulaşırsanız Murat Keser size mutlaka yardımcı olacaktır.
  • steam versiyondaki bu sorun çözüldü mü acaba? çünkü aynı şekilde yamayı kurduğum halde (steam klasorunde turkce yama "oku" "kaldır" dosyaları da yukleniyor hatta ) oyuna girdiğimde hiç bir değişiklik olmuyor.
  • aminoasit A kullanıcısına yanıt
    Bende herhangi bir düzelme olmadı. Neredeyse altı yedi defa denedim ama sonuç hep aynı.
  • Merhabalar, Şuan proje yöneticisi Murat Keser, Resident Evil 0 Hd Remaster Türkçe yamasıyla ilgilenmektedir.
    Resident Evil yamasını tamamladığımızda ilk iş olarak Lego The Movie Video Game yamasını v2.0'e güncellemek için çalışmalara başlayacağız.
  • U-Crew kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim. Özellikle vermiş olduğunuz emeğin çalışır durumda olması çok önemli. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
  • Link açılmıyor. Güncel link veya dosyayı paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oblivus

Link açılmıyor. Güncel link veya dosyayı paylaşır mısınız?

http://www.u-crew.net/index.php?topic=5.0
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.