Şimdi Ara

Lego The Movie Video Game %100 Türkçe Yama | Yayımlandı | U-Crew (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
3
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman çok iyi Tek istediğim oyun çıkınca çevirecek birinin olmasıydı zaten
  • Tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben Murat Keser. Konuyu açan çevirmenimiz vasıtasıyla sizlere ulaşıyorum. Yazdığım an itibarı ile herkese hayırlı akşamlar ve keyifli sohbetler diliyorum. Öncelikle iyi ya da kötü yaptığınız her yoruma teşekkür ederim. Bir iki konuya açıklık getirmek için yazıyorum. Sevgili @msahin55 sitemize reklam koymamızı önermiş, ve bağış konusuna değinmiş... Bugün ya da 10 sene sonra (artık ne kadar süre ayakta kalırsak)ne bir reklam ne de bir bağış isteme gibi bir durum söz konusu olmayacak, bunun garantisini ben bizzat veriyorum. Far cry 4, telltale games'e ait oyunlar veya x bir oyunun çevirisini seri halde çıkaran bağımsız kişi ya da kişilerle, aynı oyunu çevirmek gibi bir fikrimiz olmadı, olmayacakta. GTA 5'te yaşanan şeyleri hep beraber gördük. Peki ileride technogame gibi resmi yamalara soyunacakmıyız? Hayır. Zaten resmi çeviriler yapan bir sitenin bünyesinde bulunduğumuz için, herhangi bir resmi yama alırsak bunu zaten resmi çeviriler yapan Cem FİLİZ ve ekibine emanet ederiz. Resmi işler onların işi. Biz unofficial yani tamamıyla beyendiğimiz ilgilendiğimiz oyunların çevirilerini yapıp sizlerle paylaşacağız. Bu böyle başladı, böyle devam edecek. Farkımız ne olacak? Onuda hemen kısaca anlatayım. Kalıpların dışına taştık. Artık sadece basit bir yama ne size ne de bizlere yeterli geliyor. Bu yapılan ilk resident evil %100 oyun yamasıdır. Daha öncekiler, benim yaptığım re6 dahil (şu an revizyonda) 90 civarıydı menüye dokunamamıştık. Şu an menüleri hazırlandı. Tekrar elden geçecek. ve sonunda %100 olacak. Re HD'de gördüğünüz ana menü, ara menü, envanter menüsü, oynanışla ilgili tam 10 sayfa, genel bilgiler vb şeyler tamamıyla pshop çalışmasıdır, zaten konudada belirtmiştik. Bu çevirinin bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise buydu. Fakat her oyunda bu böyle olacak diye bir şey yok. Amacımız çeviri işini bir adım yukarıya taşımak. Metal gear oyununda da muhtemelen pshop kullanacağız gibi görünüyor menü dosyası yok. Eksik bir şeyler çıkarmak yerine elimizden geldiğince herşeyi ile türkçeleştirmeye çalışacağız. Hedefimiz bu. Kimbilir belki bir gün x bir oyunda duvarda gördüğünüz sprey boyayla yazılmış yazılar bile türkçe hale gelecek. Farklı olacaksak bizim farkımız size bu da mı türkçe dedirtmek :) Tekrar hepinize tek tek iyi akşamlar ve keyifli forumlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKinq58 -- 2 Ekim 2015; 22:05:22 >

• Keşke Türkçe ya da Türkçe'ye yakın bir isim bulsaymışınız? Bu çok gavur işi olmuş
    Başarılar
  • helal olsun
  • takip
  • Harika oldu gerçekten umarım güzel işler yaparsınız takipteyim. (Shadow of mordor sırada)
  • RE HD indiriyordum eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekibimize 2 kişi daha eklenmiştir. Azad Akbaloğlu (Çevirmen) ve Ümit Dinçer (Genel Editör)
    ve ne yazık ki bir arkadaşımız da ekibimizden çıkarılmıştır, Yusuf Güçlü (Profesyonel PhotoShop) bilginize.

Çok Yakın Zamanda Yeni Projelerle Karşınızda Olacağız.. Takipte Kalın.
  • Merakla bekliyoruz

• TheKinq58 T kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgiler gayet iyi umarım dilediğiniz bir motivasyon ortamı oluşturup başarılı olursunuz.Ve teknik sorunlar hariç yamalarınızı gecikmeden yayınlamanızdır.
    Bu arada technogame'den ayrıldınız mı?
  • Evet tam olarak Technogame'den bağımsızız ekip olarak bir ilgimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

Evet tam olarak Technogame'den bağımsızız ekip olarak bir ilgimiz yok.

Peki technogame'den kaç kişi ayrılıp bu ekibi kurdunuz sorabilirmiyim.
  • Technogame'den ayrılan 3 arkadaşımız var Murat Keser, Murat Gündoğan, Doğan Can Adı güzel. Zaten isimleri yukarıda konuda yazıyor dostum. :)
  • Hocam Metal Gear İle İlgili Bi Konu Ve Hali Hazırda Devam Eden Cevirilerinizle İlgili % Beyanı Yapıp Siteye Veya Burda Bir Konu Acabilirmisiniz Saygılarımla İyi Calısmalar
  • @TheKinq58

Dostum Metal Geat V yamasından ses seda bekliyorum 1,5 aydır ama tek bir konu dahi açılmadı. Acaba yamanın gidişatı durum vs bilgisi paylaşabilir misin? Eğer isterseniz ufakta olsa destekte atabilirim. Çünkü oynamayı en çok istediğim oyunlardan bir tanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

@TheKinq58

Dostum Metal Geat V yamasından ses seda bekliyorum 1,5 aydır ama tek bir konu dahi açılmadı. Acaba yamanın gidişatı durum vs bilgisi paylaşabilir misin? Eğer isterseniz ufakta olsa destekte atabilirim. Çünkü oynamayı en çok istediğim oyunlardan bir tanesi.

Geçenlerde yaklaşık bir hafta önce (yanlış hatırlamıyorsam tarihini) çeviri durumunu %25 olarak açıkladılar facebook sayfalarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Kasım 2015; 17:30:53 >
  • Bu konu Türkçe yama kategorisine eklenmemiş hocam..
  • Teşekkürler @ikipac,
    Mümkünse bunu da alalım @ANDREI

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Tamamdır XanthiN.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.