Şimdi Ara

Lego The Movie Video Game %100 Türkçe Yama | Yayımlandı | U-Crew (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. Elimizden geldiğince iyi bir yama yapmaya çalışıyoruz.
  • Crewals.com'u takip ediyordum.Neden yeni site açıldı acaba
  • Mass effect 4 çıktığı zaman hemen saldırın o zaman.
  • Tercümanlara ücret veriyorsanız çeviri ekibine katılmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Umarım çıktığında Fallout 4 içinde bir şeyler yaparsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.

Sizden şu vy. bu oyunu çevirin gibi bir isteğim yok.
    Tek beklentim tutamayacağınız tarih ve sözler vermemeniz, insanları uzun süreler bekletmemeniz ve başka çeviri yapan insanları hedef gösterip, insanları kutuplaştırmamanız.
    Belki hatırlıyorsunuzdur eski sitede, Taner arkadaşımıza üyelerin hakaret ve küfürlerine çok taviz verilmiş ve bu yüzden sitenizi takibi bırakmıştım.
    Umuyorumki bundan sonra böyle terbiyesizliklere müsamma gösterilmez ve sizde her zaman verdiğiniz emeğin karşılığını alırsınız.

Birde merak ettiğim Gta5'in arkasında duracakmısınız. Çünkü bir nevi o ekipten arkadaşlarda var içinizde ve güncellemeye devam edilecekmi ?

Son olarak hep bu şekilde gayri resmi çevirilere devam edicekmisiniz ? yoksa diğer sitenin amacını güdüp daha sonra resmi çevirilere kayıcakmısınız ?
    Şimdiden yeni oluşumunuz ve siteniz hayırlı olsun.

Not: Yeni site olduğunuzu söylüyorsunuz ama verdiğiniz site Cem Filiz'in resmi işler için kurduğu site değilmi ? Site zaten açık acaba linkmi yanlış ?

Birde bayram hediyesi dediğiniz oyunu, Murat'ın hasta olduğundan geçiktiğinizi bittiğini ve yaklaşık 25 gün önce kısa sürede paylaşacağınızı söylemiştiniz.
    Umarım bu yeni oluşumunuzda kısa süreli vaadlerde bulunupta bu tip olayları tekrar yaşatmazsınız insanlara.

• hayırlı olsun türk oyunseverlere
    umarım diğer çeviri grupları gibi olmaz sonunuz ve icraatlarınız
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 3 gözde oyun var. Metal Gear Phantom Pain, Mad Max ve Soma. Bu 3 oyundan birisinin çevirisini yapan adamdır. Technogame olsaydı bu üçünden birirnin çevirisine çoktan başlamıştı.
  • Başarılar dilerim.

• Eline sağlık, başarılar .:)
  • Yeni çeviri grubuna başarılar. Uzun ömürlü ve kalıcı olmanızı diliyorum.

Yamada emeği geçen herkesin eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKinq58

quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Hayirli olsun siradaki yamaniz nedir

Teşekkürler. Bundan önceki yorumumda belirttim. Eğer bir sıkıntı çıkmazsa yakın zamanda Lego the movie oyununu paylaşmayı düşünüyoruz.

İnşallah şu Fallout 4'e de bir yama çıkarırsınız. Haddim değil ama yeni çıkan oyunlara öncelik vermeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Bakalım.

• Üst taraflardaki uzun yazımı okursanız orada belirttim. Şuan Metal Gear Solid V The Phantom Pain'in çevirisine başladık hatta %10 luk kısmı tamamlandı.

@theJuDGe_41

Crewals.com sadece resmi çeviriler için kurulmuş bir site. Bizde crewals.net olarak unoffical yani resmi olmayan yamalar yapacağız.

@*Praetorian*

Evet bizde Cem Filiz'den rica ettik. Daha doğrusu Murat Keser rica etti. Bizi kıramadı siteyi tamamen bize bıraktı.
    Murat Keser Technogame de bir sürü oyuna çok büyük destekler verdi o oyunları elbette kendi bünyemize alacağız. Yalnız GTA V'e bunu söylemek zor ne yazık ki.
    Ve evet istisnai bir durum olmadıkça unoffical yama yapacağız.

@alex59

Ve bütün herkese çok çok teşekkürlerimi iletiyorum. İstekleriniz göz önünde bulundurulacaktır. İlerleyen zamanda zaten tekrar bir duyuru yapacağız. Umarım çevirdiğimiz oyunu son damlasına kadar severek oynarsınız. Tekrar teşekkür ediyorum herkese.

• Ve beklenen an geldi Resident Evil HD Remaster %100 Türkçe Yaması KARŞINIZDA...

Resident Evil HD Remaster Türkçe Yama
  • quote:

Ve beklenen an geldi Resident Evil HD Remaster %100 Türkçe Yaması KARŞINIZDA...

Resident Evil HD Remaster Türkçe Yama

Sonunda :)

• Merhaba, kolay gelsin başarılar dilerim
  • Teşekkürler, umarım bekletilerinizi karşılar. :)

@mehav3113

Teşekkürler. :)

@XanthiN
  • quote:

Teşekkürler, umarım bekletilerinizi karşılar. :)

@mehav3113

Teşekkürler. :)

@XanthiN

Insallah hocam :)

• TheKinq58 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, sonuçta ekip yeni değil, hepsi tanınmış çeviriye yatkın insanlar olsada, diğer sitede çok uzun süre çıkmayan yamalar yüzünden bu ekibe ilk başta çok güvenilmeyecektir.

Diğer sitede söylediğimi burda'da tekrarlayım. Sitenizin temelini sağlamlaştırmakta altını oymakta tamamıyla sizin elinizde.
    Diğer site bunu başaramasada belki siz gönillü iş yapmanın anlamını kavrayıp insanları keyfi derecede uzun süreler bekletmeden temellerinizi sağlamlaştırabilir ve insanların bu tip gönüllü oluşumlara karşı sarsılan güvenlerini yeniden kazandırabilirsiniz.

GTA içinse başka birilerinin planı yoksa o işide bırakmayın derim size.
    Çünkü o çeviriye çok emek harcadınız ve bunca emeğin ortada bırakılması pek doğru gelmiyor bana genede karar sizin.

Sonuç olarak yeni bir oluşumun içindesiniz ve bizede size destek olmak düşer.
    Zaten zaman bizlere diğerlerinden bir farkınız olup olmadığını gösterecektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.