lenova g510 laptop daha ıkı hafta once aldım içerısınde wındows 8 yukluydu ancak wındows 8 hosuma gıtmedı wınows 7 kurdum bende usb aracılıgıyla boot ekranıda değişiktı ancak forumda konu acılmıstı yardımı alarak formatı usbden attık ancak şimdi de kablosusuz ağım gozukmuyor lenovanın sıtesınden marka modelı ısletım sıstemını yazarak drıverlarını ındırdımdım ancak suan sadece ethernetle bağlanabılıyorum ethernet kablosunu cıkartıgımda kablosusu hıcnır ağı gormuyor fn tus kombınasyonuyla acılıyormus onuda actım [simage]
Ağ ve paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarına gir(solda) orayı bir kurcala orda wifi vs. kapalı ise aç (sağtık etkinleştir) yoksa hata driverdandır driver booster ile güncellemeleri tarat.
quote:
Orijinalden alıntı: Don_Kisot
quote:
Orijinalden alıntı: dr62
yarım eden yok mu ?? :(
Ağ ve paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarına gir(solda) orayı bir kurcala orda wifi vs. kapalı ise aç (sağtık etkinleştir) yoksa hata driverdandır driver booster ile güncellemeleri tarat.
aynen hocam drıver lenovanın sıtesınde indirdım olmadı aygıt surucusunden markasını elcomstla ondan sonra da ındır dım sımdı de wifi sorunsuz diğer arkadaslarda boyle yapsalar cozum oluyor lenova sıtesınde dırver kontrol etmesı lazım :)