Şimdi Ara

LENOVA LAPTOP ALICAM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo marka laptop almayı düşünüyorum. Ama bazı kişilerden ısınma sorunu olduğunu duydum. Bilgisi olan acil yazabilirmi yada başka sorunları varmı.

• Lenovolar iyidir üzmez adamı ,İ3 ten aşağı işlemcili olanı alma ama..
  • İ5 işlemci almayi düşünüyorum. Ama ısınma sorunu duydum bi kaç yerden böyle bi sorun oluyo mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismaill55

İ5 işlemci almayi düşünüyorum. Ama ısınma sorunu duydum bi kaç yerden böyle bi sorun oluyo mu

Sanırım z5070 alacaksın iyi bi laptop fakat u işlemci var. Bu işlemciler aslında ucuz değil fakat enerji tasarruflu daha az ısınan modeller performans olarak daha düşükler. Turbo boost ile 2.7 ghz çıkan işlemci 2. çekirdek çalışmaya başladımı 2.4ghz düşüyor. Z5070 2 hafta kadar kullandım Klavye tarafı alüminyum ısıyı daha az histediyorsun, ekran full hd , klavye iyi , fan sesi az ve kolay parça değiştirebilirliği ile normal kullanıcılar için iyi bi laptop. Ssdin varsa kolayca takabiliyorsun garanti bozulmuyor. Fakat Battfield 4, gta 5 gibi işlemci ekran kartı sömüren oyunlarda iyi ayarlada oynayamazsın low medium arası oynanır ileride çıkacak oyunlar için bu teknoloji ilerlemesi ile low bile oyunlar oynayamayabilirsin.

• royalfth R kullanıcısına yanıt
    Alacağım laptop beni 5 10 sene idare etsin istiyorum. Benim için önemli olan alüminyumu falan değil sadece ısınma yapıp kapanmaması çünkü bu sorunu yaşayan çok kişi var çevremde. peki laptop olarak asusu mu önerirsin yoksa lenovo yu mu.
  • Lenovo z5070 ısınma problemi yok alüminyum oluşu daha iyi plastik olunca tamamen laptop ısı daha fazla oluyor. 5-10 sene çok uzun bi süre laptop için malzeme olarak 2000 TL civarı kasalarda lenovo daha iyi daha kaliteli. 3-4 sene sonra batarya ömrü biter, hdd kullanıma göre performanstan düşer. Diğer parçalar ne olacağı şans elektronik aletler en iyi marka alsanda sorun çıkabilir.
    lenovo olmasa bile diğer markalarda alüminyum olana mı bakıyım dersin ısınma problemi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismaill55 -- 9 Haziran 2015; 11:14:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen oyun için alıyorsan ısınmayan laptop yoktur performans arttıkça elbet ısınır. Fakat alüminyum olursa ısıyı daha az hissedersin. Zaten u işlemci var o zorlasanda aşırı bi ısınma olmaz. Oyun için laptop arıyorsan gamingbook almalısın.
    Isınmayan laptop yokta aşırı ısınan çok laptop var arkadaşımda var yarım saat dursun oyunda acayip sıcaklıyo kasası. az ısınnan laptoplara bakıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.