Herkese selamlar, Lenova v15 g2 laptop'u açtığım zaman lenova yazısı geliyor , biraz yüklendikten sonra kendini resetliyor ve aynı şey tekrar tekrar oluyor. Pc açılmıyor daha 1 aylık pc niye böyle bir şey yapmış olabilir sizce yada sorun nedir nasıl çözerim ? Birde pc'yi kapatma seçeneklerinden windows 11'i silecek bir şey yapmış olabilir miyim ? Yaptığım bir kaç düzeltme denemesinde aldığım cevaplar bunu düşündürdü sanki windows yok pc de ama böyle br bir şeyde imkansız gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duketemre -- 5 Ağustos 2023; 13:44:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenova v15 g2 laptop'un açılış ekranında sürekli kendini resetleme sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bios a gir sata control mode bul AHCI yap.
-
Bios'da sata ile ilgili herhangi bir şey yok maalsef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Confugiration başlığında yok mu?
Security den secure boot disabled yap.
Boot dan fast boot disabled yap
Boot priority legacy yap
windows boot manager disk 1.sırada olsun
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duketemre -- 5 Ağustos 2023; 21:6:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Usb bootu disabled yapıp dene. Değişmezse biosu varsayılan ayarlara geri yükleyip dene.
-
Yine olmadı galiba işletim sistemi ile ilgili.
En iyisi format atmak.
-
Hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. Çözemediğim için garantiye gönderdim.
Ben teşekkür ederim, sorununun en kısa sürede çözülmesini temenni ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X