Şimdi Ara

Lenova y560 SSD Değişimi YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Lenova y560 laprop var.
    İşlemci : i7 720 QM
    RAM :8 GB
    Ekan Kartı: 1 GB

120 GB SSD alarak hızlandırmak istiyorum. Oyun ile pek işim yok, arada PES fln oynarım.

Hangi SSD almam gerekiyor yardımcı olur musunuz ? Bu konularda yardımcı olabilecek bir guide fln var mı? Biraz araştırdım ama net birşey bulamadım.
    Sata 2 yada 3 ? Okuma yazma hızı ne kadara çıkabilir.

Ayrıca çıkardığım diski CD candy ile kullanabilir miyim ? Laptopun resmini ekliyorum. Bazı yerlerde Msata fln bahsediyolar gerçekten kafam karıştı.

Yardımlarınızı bekliyorum.
     Lenova y560 SSD Değişimi YARDIM!!!

• Barıs1717 B kullanıcısına yanıt
    kullanabilirsin

http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-12-7mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-/280820379708?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item416232f03c

bundan lazım.

ssd ise samsung 840 evo alman yeterli olur.

heyecan yapma zor bir işlem değil yardımcı olurum daha geçen gün arkadaşa taktım.
  • MSI GE70 laptop için bu caddy'den aldım iki tane, birini hiç takamadım diğerini taktım fakat vidaları oturmadı.

Vatan'dan orijinalini aldım onun da vida girişleri 2-3mm sağ tarafta açıldığı için vidalarını takamadım.

Bunlar standart olmuyor mu ? Başka model var mı ?

Yoksa mSata almak zorunda kalacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

kullanabilirsin

http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-12-7mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-/280820379708?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item416232f03c

bundan lazım.

ssd ise samsung 840 evo alman yeterli olur.

heyecan yapma zor bir işlem değil yardımcı olurum daha geçen gün arkadaşa taktım.

Yanlış görmüyorsam m-sata var laptopda bence sata 2 ile uğraşacağına direk m-sata ssd alsın candy ile falanda ugraşmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

MSI GE70 laptop için bu caddy'den aldım iki tane, birini hiç takamadım diğerini taktım fakat vidaları oturmadı.

Vatan'dan orijinalini aldım onun da vida girişleri 2-3mm sağ tarafta açıldığı için vidalarını takamadım.

Bunlar standart olmuyor mu ? Başka model var mı ?

Yoksa mSata almak zorunda kalacağım.

sen mSata al o zaman.

benim bildiğim yok ama demek laptop markasına veya modeline görede değişkenlik gösteriyor bunların yeri ve boyutu, çok sinir bozucu bir durum.
  • 2 haftalık laptopun 5 vida + kapak tırnağını kırmakla kaldım.

KingFast mSata'lar nasıldır biliyor musunuz ? JMicron kontrolcü kullanıyorlarmış.
  • Teşekkürler Yardım için hocam Murat bey,

Şimdi biraz fiyat araştırması yapacağım SSD için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.