Şimdi Ara

lenova z560 format sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bilgisayarı alalı 3 hafta oldu format atmak istiyorum sebebi ise C: kapasitesi 400 gb cıvarında D:kapasitesi 60 gb kapasitesinde alan genilliği sıkıntısı cekiyorum ben C: kapasitesini 150 gb yapmak istiyorum geri kalanınıda D vermek istiyorum windows 7 home basic orjinal cd kurmak istedim ama bilgisayarı yeniden başlatım F10 tuşuna bastımı kurulum ekranında şöyle yazıyla karşılaşıyorum

Windows Ön yükleme Seceneklerini düzenle

yol:windows/system32/winlod.exe

sabitdisk:e43a0388
    [ /noexecute=optin ] diyor ben anlamadım gitti bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ?

not: windows 7 home basıc kurmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3dros -- 16 Eylül 2011; 20:17:18 >

• Bu konu hakkında bilgisi olan kimse yokmu arkadaşlar..
  • orjinal cd yi laptopla birlikte mi verdiler ?
  • hayır dell marka laptopu olan arkadaşımdan aldım kopyaladım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3dros

hayır dell marka laptopu olan arkadaşımdan aldım kopyaladım..

1.si eger sen oo billgisayara uretici firanin verdigi disinda bir format cd si ile format atarsan garanti kapsamindan cikar diye biliyorum.o yuzden format atma.
    2.si bildigim kadariyla o format cd si ile format atarsan windows korsandir diye bir uyari alacaksin.(eger arkadasin product keyini kullandiysa muhtemelen kullanmistir)o yuzden bence format atma
    recovery atabiliyorsan at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Orijinalden alıntı: r3dros

hayır dell marka laptopu olan arkadaşımdan aldım kopyaladım..

1.si eger sen oo billgisayara uretici firanin verdigi disinda bir format cd si ile format atarsan garanti kapsamindan cikar diye biliyorum.o yuzden format atma.
    2.si bildigim kadariyla o format cd si ile format atarsan windows korsandir diye bir uyari alacaksin.(eger arkadasin product keyini kullandiysa muhtemelen kullanmistir)o yuzden bence format atma
    recovery atabiliyorsan at

recovery yüklü makinada recovery ile format atma gibi bir şansım varmı format atmamdaki asıl amacım C:/ ile D:/ yaplaştırmam şu an ki durumda C:/ kapasitem 400 cıvarında ben bunu 150 yapıp geri kalanını D:/ vermek istiyorum format atmamdaki tek sebeb bu birde bios dan boot ayarlarına girdim acılışta Cd-rom gürsün die flopy die bişey cıkmıyor :(

Altınbaşak bende kurulu sistemin Cd keyini kullansam korsandır gibi bir uyarı verirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3dros -- 18 Eylül 2011; 20:05:25 >

• lenovo kendi recoverysine 49 gb ayırıp sana 451 gb bırakıyor. ve d ye en fazla 220 c ye 230 gb olacak şekilde bölmene izin veriyor. çok sorun olmassa bölmeden bu şekilde yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Recovery Win7 Problemi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • format tuşu nun f12 olması lazım yada acılıs ekranında lenovonun hemen altında yazar boo menü bios setting vs. F tuşları hangiyse artik arkadaşim benim lenovodada bölünmüyordu. Üstündeki sürümün aynısını kur arkadasdaki olmazsa laptopun altindaki ürün anahtariyla sorunsuz kullanırsın ben öyle kullanıyorum 1.5 yıldır bi ay önce garantiye gitti geldi garantiden cıkma gibi bi durum söz konusu deil
  • harddiski yapılandırman için format atmana gerek yok dostum bunu windows ayarlarıyla yapabileceğin gibi sırf bu iş için olan programlar da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozz

harddiski yapılandırman için format atmana gerek yok dostum bunu windows ayarlarıyla yapabileceğin gibi sırf bu iş için olan programlar da var

recovery varsa diskte kolay kolay bölünmüyor disk format daha kolay
  • recovery ayrı bir partition olarak yine duracak zaten gizli
  • recovery dosyaları d: ye kyıtlı z560 da eğer hdd leri yeniden düzenleyeceksen recovery silinir. driverları bi flaşa kopyala win7 yi kur hdd leri de istediğin gibi böl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.