Şimdi Ara

Lenovo 320 i5 8.nesil mx 150 ve türevleri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo Ideapad 320 i5 8.nesil mx 150 bu laptopu almayi düşünüyorum fakat ses sıkıntısı varmış sanırım ayni ozelliklerde acerin laptopu var fakat onun ramide 4 gb bu laptoptan alip kullanan arkadaşlar tecrübelerini ve sıkıntılarini yazabilirse sevinirim. Alınırmı alınmazmı ayni ozelliklerde başka tavsiyeniz varsa onuda değerlendirebilirim.

Bütçe 2600 TL

Bahsettigim laptoplar :

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-320-15ikb-intel-core-i5-8250u-8gb-1tb-mx150-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-81bg00mutx-p-HBV00000A2CJ8?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=EAIaIQobChMIq9Op7tLT2QIVxpIYCh0KWAF9EAQYASABEgKtAvD_BwE

https://www.sanalmarketim.com/Urun/Acer-NX-GT1EY-006-Aspire-5-A515-51G-51R7-Core-i5-8250U-4GB-1TB-MX150-15-6--Full-HD-Win-10/89521?ref=akakce&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoux -- 5 Mart 2018; 0:58:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ip520-81bf00bttx-i5-8250u-8gb-1tb-156-4gb-mx150-vga-fdos-P227197456

100 liralık kupon bulabilirsin bunun için. 75 tl de banka puanı var. bir seçenek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion64_120

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ip520-81bf00bttx-i5-8250u-8gb-1tb-156-4gb-mx150-vga-fdos-P227197456

100 liralık kupon bulabilirsin bunun için. 75 tl de banka puanı var. bir seçenek olabilir.

Bu cihazda idepad 320 deki gibi hdd sorunu ve ekran problemi yada başka bir problem varmıdır bilginiz varmı ?
  • Hocam bende aldım H.B den herhangi bir ses veya sorun yok, freedos geldi cihaz

• Hocam arkadaş Vatan'dan Lenovo'yu 2800'e aldı, işletim sistemide dahil. Tek kötü yanı ekranı, almadan gidip görmekte fayda var.

• bYUğur kullanıcısına yanıt
    Paşam laptopunuz ürün kodu ne acaba 81bg00mutx olan mı?

• 4gb ram ve ekran kartının 2gb olması sıkıntılı.

Aynı ekran kartının 4gb olanini tavsiye ederim. Bu arada lenovoda ssd destegi yok. Mecburi dvd yerine takarsiniz. Acer'da var baska bir fark goremedim. Ama Acer'da da surekli ani kapanmalar oldugunu duydum. Senin gibi ayni butceyle ben de laptop bakiyorum. Ozele gelirsen tavsiye veririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bergomat B kullanıcısına yanıt
    Aynen üstat

• quote:

Orijinalden alıntı: bYUğur

Aynen üstat

Dostum ben de ayni saticidan almayi dusunuyorum da win10 kurulumu yaptin mi bir de hdd den emin misin baya yermisker laptobu. Ayrica kronik gordugun bir sorun var mi? Son olarak performansi nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 7 Mart 2018; 21:33:4 >
  • bu parayı gözden çıkartıyorsanız fhd 1920x1080 laptoplara göz atın, benim 5 sene önce aldığım laptop 1600x900 dü yıl olmuş 2013 hala fhdsiz laptop alanlar var diyorlardı, e sene 2018 olduğuna göre :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patatos P kullanıcısına yanıt
    Windows 10'u sorunsuz şekilde kurdum

Gayet hızlı açılıyor

Call of duty Ww2 yükledim oynadım gayet akıcı şekilde oynatıyor

Gayet sesiz çalışıyor hardiskten herhangi bir ses gelmiyor eminim hatta gece sesiz bir ortamda dinledim yok ses

Birde bazı kullanıcılar elektrik kaçağından söz ediyorlar kronik sorun olarak onu da kontrol ettim herhangi bir kaçağa rastlamadım

Tabi bunlar bende olmuyor diye başkasında da olmayacak diye bir kaide yok hocam :)

• Arkadaslar ip520 de m2 slotu yokmu bilgi bulamiyorum net de ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaresssma

bu parayı gözden çıkartıyorsanız fhd 1920x1080 laptoplara göz atın, benim 5 sene önce aldığım laptop 1600x900 dü yıl olmuş 2013 hala fhdsiz laptop alanlar var diyorlardı, e sene 2018 olduğuna göre :)

güzel noktaya ayak basmışsın arkadaşım . bu arkadaşa kesinlikle kulak verin

• Hocam FHD 1920×1080 daha iyi olur tabiki fakat özelliklerle birlikte bu ekranıda ekleyince fiyat nasıl olur 2600 bandında tavsiyeniz varmı ? aynı şekilde i5 8.nesil mx 150 ve fhd ekran olursa dediginiz gibi tadından yenmez .

Aklıma takılan soru neden kronik problemli cihaz üretip geri çekmiyorsun mallarını piyasadan bu anlamsız geliyor ayni sekilde düzgün fiyatlara böyle donanım veren markada bulunmuyor iki arada bir derede kaldım doğrusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isoux kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ip520-81bf00bttx-i5-8250u-8gb-1tb-156-4gb-mx150-vga-fdos-P227197456?

yukarıda önerilen bu ürün biraz daha pahalı ama fhd, bence değer

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaresssma

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ip520-81bf00bttx-i5-8250u-8gb-1tb-156-4gb-mx150-vga-fdos-P227197456?

yukarıda önerilen bu ürün biraz daha pahalı ama fhd, bence değer

Bu üründe f/p fakat hdd sorunu bu cihazdada bulunuyor.

Bazılarında olmuyormuş fakat sorun hdd problemi çıkarsa o ses beni rahatsız edicektir ve garanti sürecide en erken 3 ay ben aldığımda cihazımı açıp sorunsuz kullanmak istiyorum .Aynı özelliklerde öneriniz varmı ?

Veya bu kronik problem çıkarsa kısa sürede çozebilirmiyiz ?

• isoux kullanıcısına yanıt
    Aynı özelliklerde ben de bakıyorum. Birbirimize haber verirsek iyi olur hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.