Şimdi Ara

lenovo a5000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada da fiyatı 549 tl görünüyor bu fiyat civarında telefon arıyorum sizce nasıl bir telefondur kullanan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• p70 varken bunu almak büyük hata olur.
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    iyide arada 250 tl fark var o ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: integer

Ben napayım? Farkı cebimden mi vereyim?
    Görüşümü söyledim sonuçta. Bütçen yetmiyorsa bunu al o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

quote:

Ben napayım? Farkı cebimden mi vereyim?
    Görüşümü söyledim sonuçta. Bütçen yetmiyorsa bunu al o zaman.

kusura bakma yanlış anlaşıldım sanırım.
    Şunu demek istedim aslında p70 ile a5000 aynı kulvarda telefonlar değiller zaten. xperia e4g filan desen diyecek birşeyim olmayacaktı.
    Neyse teşekkürler :)
  • Lenovo vibe x2 varken de p70 almak büyük hata olur diyelim o zaman..
    Amaç f/p ürünü cihaz almak sonuçta. P70 e ayıracak bütçesi varsa gider p70 alırdı arkadaşta herhalde biliyodur hangi telefonun daha üstün olduğunu .

İnteger kardeş senin soruna gelince a5000 donanım olarak gayet güzel lolipop güncellemesi de alıcak 720p ekran var 4000 mah pil var ve lenovo kalitesi.bu fiyat aralığında Yanında alacağın 16/32 gb bi hafıza kartıyla gayet güzel bir seçim.

• Telefonu almayi dusunen var mi? Oyunsuz normal bir kullanim sosyal medya konusma mesajlasma vb icin nasil bir performans sunar sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • demlideli D kullanıcısına yanıt
    ben almayi dusunuyorum. p70 alin diyenlere bakmayin aradaki farki hic hesapliyorlar onlar sanirim.

tek aklima takilan sey dun gece rsmi lenovo forumunda lolipop guncellemesinin sorunlu oldugunu okudm.

gun boyu sarjim bitmesin twitter whatsapp forumda takilayin diyenlere rahat yeter.

n11 de satisa cikmasini bekliyorum. isin ozeti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile 4G alin bu cope para vermeyin derim. Bu saatten sonra 1 GB RAM'li telefon alinmaz.
  • integer kullanıcısına yanıt
    demlideli D kullanıcısına yanıt
    Hocam hala almadıysanız yarın A101 de Microsoft Lumia 535 429tl ye satışa çıkıyor. Ona da bi bakın derim. Eğer illa android olacak diye bi şartınız yoksa oldukça makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 11 Kasım 2015; 9:00:44 >
  • Teşekkürler ama lumia da android kadar çok uygulama yok

• quote:

Teşekkürler ama lumia da android kadar çok uygulama yok

Hocam o zaman en iyi seçenek General Mobile Android One gibi duruyor. 650tl den itibaren bulunuyor.

Ekleme: şurdan basit bir kıyaslama görebilirsiniz:http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Lenovo-A5000-vs-General-Mobile-Android-One-4G
    100-150 tl fiyat farkına kıyasla özelliksel olarak ne kadar fark olduğu ortaya çıkıyor. Ayrıca GM'nin android one olması 2 yıl boyunca her güncellemeyi ilk alacağı anlamına geliyor. Ayrıca a5000 alırsanız mutlaka hafıza kartı da almanız gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 11 Kasım 2015; 14:51:34 >

• Bugünkü n11 indirimi ile alabilirim ama gm için kronik sorunları var diyorlar huawei g7 750 civarına geliyor n11 de o sorunsuz bir telefonmış

• bu cihaz anneye alınır mı ?

iyi foto çeksin pili uzun gitsin yeter ??
  • N11 indirimi ile huawei g7 aldım 777tl te geldi genel olarak memnunum sadece lolipop guncellemesinde sorun var. İş yerinden birine lenovo a5000 aldık gorunusu ekranı güzel kamerası xperia e4 den güzel ama oldukça ağır. Pili konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü geri verdik. Çünkü ikinci hatta konuşma yapmaya başlayınca dittiri dit otup duruyordu. Hanı radyo dinlerken telefon çalar bir ses gelir radyodan aynı. Ama birinci hatta soru yoktu alan kişi killandi geri gönderdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

bu cihaz anneye alınır mı ?

iyi foto çeksin pili uzun gitsin yeter ??

up up
  • eğer dokunmatik kullanabilecekse alınabilir
  • zenfone 2 laser aldım hb den 800 tl.
  • Hayırlı olsun

• quote:

Hayırlı olsun

teşekkür ederim :))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.