Şimdi Ara

lenovo a5000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni telefonum kendisi çöp diyenlere aldırma sen taş gibi telefon 9 saat ekran süresi aldım ben bunda tek kötü yanı biraz ağır o kadar kamerası falan güzel ekranı gayet kaliteli.
  • gezgin1903 kullanıcısına yanıt
    hala kullanıyor musunuz telefon nasıl?kronik sorun ,donanım sorunu ,güncellemelerle gelen bir sıkıntı falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmen

hala kullanıyor musunuz telefon nasıl?kronik sorun ,donanım sorunu ,güncellemelerle gelen bir sıkıntı falan var mı?

hala daha kullanıyorum kardeş maşallah hoşuma gitti memnunum rekorum 10 saat ekran süresi şarj aletini koyduğum yeri bile unutuyorum bir ara general mobile discovery kullandım telefonu duvardan duvara vurasım geldi 2-3 kere şarja takardım günde.
  • Lenovo A5000 almayı düşünen varsa yakın zamanda aldığım (sadece 1 ay kullandım) cihazımı satıyorum. Detaylar için:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lenovo-a5000-yeni-cihaz-cok-az-kullanildi-266107376/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: eezgu

Lenovo A5000 almayı düşünen varsa yakın zamanda aldığım (sadece 1 ay kullandım) cihazımı satıyorum. Detaylar için:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lenovo-a5000-yeni-cihaz-cok-az-kullanildi-266107376/detay/

Sattın mı?
  • Hayır henüz satmadım
  • Androalphus A kullanıcısına yanıt
    Henüz satmadım ama ilanı yayından kaldırdım (bir süreliğine kardeşime verdim kendi telefonu arızalandığı için). Satarsam da 450TL den aşağı satmam zaten , kendim kullanırım evde bazı uygulamalar için.
  • eezgu E kullanıcısına yanıt
    450 liraya mı satacaksınız telefonu?
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/lenovo-a5000-8gb-ekran-film-arka-kapak-hediyeli-P97507012
    Şuan N11'de 479 Tl sıfırı + ekran filmi + arka kapak + ücretsiz kargo.
    Birde 400/77 bir kupon alınır 25 liraya telefon oldu mu 427 lira.
    Nereden mi biliyorum hesabımı kullanan arkadaş bu telefonu almış ordan biliyorum. 400 liraya bu telefon ilginç geldi resmen al beni diye bağırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

450 liraya mı satacaksınız telefonu?
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/lenovo-a5000-8gb-ekran-film-arka-kapak-hediyeli-P97507012
    Şuan N11'de 479 Tl sıfırı + ekran filmi + arka kapak + ücretsiz kargo.
    Birde 400/77 bir kupon alınır 25 liraya telefon oldu mu 427 lira.
    Nereden mi biliyorum hesabımı kullanan arkadaş bu telefonu almış ordan biliyorum. 400 liraya bu telefon ilginç geldi resmen al beni diye bağırıyor.

Ben sipariş verdim. Daha kargoya vermediler ama bakalım nasıl gelicek. Orada uzun uzun yorum yazan arkadaş DH üyesiyse bizi de aydınlatsa bi ana başlık açsak güzel olur aslında. 425 liraya 4000mahlı telefon bence gayet uygun. 4gsi yok kamerası kötüymüş diyorlar da benim gibi şarja önem veren birisi için 425 liraya telefon gerçekten muhteşem.

• Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Geldi mi hocam telefon? Biraz bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Geldi mi hocam telefon? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Hocam su an telefindan yaziyorum. Telefon fiyatina gore kesinlikle alinir. On kamerasi vasat arka kamerasi da idare eder geldi bana. Kamerayla pek isim olmadigindan pek kurcalamadim simdilik. Lenovo abuk sabuk bir suru sey yuklu gondermis. Kendi anti vurus programi gibi. İcinde asfalt 8 ve birkac tane daha oyun yuklu ama acip oynamadim. Dokunmatigi tatmin edici. 5' telefon ilk defa kullandigimdan dolayi su an bana baya bi devasa geliyor. :) biraz kalin ve agir ama 4000 mahlik batarya olunca normal karsilamak lazim. N11de yazildigi gibi guncelleme yapmadim. Sarji actigimda yuzde 53tu su an 39 45 dakika ekran acik kalmis. Aksama eve gidince antutu testi benzeri testleri yapmaya calisicam. Hic telefon incelemesi yapmadim :) ama yonlendirirseniz beni elimden geldigince sorulara cevap vermeye calisirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de n11 mağazasından çekle birlikte 420 liraya aldım bu fiyata gerçekten iyi bir cihaz almış olduk bence. Cevap için teşekkür ederim. Bende lenovo tab 2 a7 30h tablet var oldukça akıcı bir cihaz olduğundan telefonu da lenovo'dan tercih ettim.

• telefon ilk geldiği zaman içinde antivirüs programı yüklü hemen silin gereksiz boşuna yer kaplıyor.
  • Bir süre önce yenisinin fiyatı 550TL idi şimdi fiyatı düşmüş bu durumda elbette 450TL ye satmam olsa olsa 400TLye satarım isteyen olursa yada hiç satmam acelesi yok kendim kullanırım evde.
  • Telefon bugün elime geçti arkadaşlar. Kılıf ve jelatinin kutudan çıkması tüketici için güzel bir jest olmuş. Kutu içerisinden kulaklık, adaptör, şarj kablosu garanti ve kullanım kılavuzu çıkıyor. Şarj kablosu çok kısa. Lenovo tabletimin adaptörü ile aynı olunca hiç çıkarmadım kutusunda duruyor. Cihaz genel olarak sağlam. Beğenmedim iki tarafı oldu. Power ve ses açma-kapama tuşları yumuşak değil kalitesiz geldi bana. Deforme olmaması için sallayarak açma uygulamasını kurdum. Diğer beğenmedim şey hoparlörün arka tarafa konması. Keşke alt kısma koysalardı ama çok da problem değil. Bangır bangır ses çıkarıyor. Ekran çözünürlüğü gayet yeterli geldi. Kendi launcher'i çöp nova launcher kurarsanız telefonu daha çok seversiniz. Kamerası fiyatına göre yeterli. Hız olarak da iyi dokunmatik de sıkıntı yok. Sadece simgenin üzerine parmağınızı tam denk getirmeniz gerekiyor. Batarya performansını ilerleyen günlerde yazarım.

• Arkadaşlar bu uygulamalar arası geçişi ve kapatmayı nasıl yaptınız? Kurcaladım da bulamadım.

Bir de çift tıklayıp ekran açma özelliği bu modelde var mı?

• Arkadaşlar ana ekranda sol orta kısımda wi-fi sinyal işareti var ve internet kullanımında bit-byte olarak değerler veriyor onu nasıl kapatabiliriz? Bir de kitkat güncellemesi yapmalı mıyız?
  • bilen biri yok mu? bir de ekran görüntüsü nasıl alınıyor?
  • Ses kısma ve power tuşuna aynı anda basın.

• sağolun hocam bi üstteki soruma da bakabilir misiniz? ekran ortasında indirilen dosya boyutu veri boyutu falan birşeyler yaziyor kaldiraiyorum onu. bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.