Şimdi Ara

Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
18
Favori
68.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sensei372

1 aydir kimse bisi yamamis canim sıkılio bisiyler sorun

Lenovo A7-50 3500H modeli, bildiğim kadarıyla ülkemize çok az geldi. Bu konu onun için hareketli değil. Ben çok memnunum, laptop ve emektar htc hd2'mi emekliye ayırdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seknyr S kullanıcısına yanıt
    Şu an sadece 3G'siz A7-50 / 3500V modeli, hepsiburada da 329 liraya satılıyor.
    Tablet arayanlara tavsiye ediyorum, galaxy tab 4 diye ısrar ediyorlar, ekranı ips bile değil ve fiyatı en ucuz 400 lira, dahili hafızası 8 gb.. Ram'i 1,5 gb diye daha iyi sanıyorlar.
    Şimdi 3G'li modeli tekrar gelse, dolar kurundan dolayı 450 liradan aşağı satamazlar.

• seknyr S kullanıcısına yanıt
    Bende 3G li olandan var.ilk çıktığında alan kişilerdenim.Çok çabuk tükendi. az olduğundan paylaşım yapan pek yok.cihazdan cok memnunum.
  • Arkadaşlar ben root yetkisi alamıyorum A7-50 de, diğer dosyaları indirdim telefona dönüştümek için. Root yetkisini almayı bir salağa anlatır gibi anlatabilir misiniz lütfen?
  • carpenactum C kullanıcısına yanıt
    Kardes iste sana cevap:madem anlamion neden gercek bir akilli telefon almion calisip

• Sensei372, sizin önceki mesajında kimse bir şey sormuyor diye sıkıldığınızı okumuş bildiklerinizi paylaşmayı istediğinizi düşünüp özelden de mesaj yazmıştım, rahatsızlık için özür dilerim.

Cevap verebilecek, forumda olması gerektiği bildiklerini paylaşacak birileri var mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenactum

Sensei372, sizin önceki mesajında kimse bir şey sormuyor diye sıkıldığınızı okumuş bildiklerinizi paylaşmayı istediğinizi düşünüp özelden de mesaj yazmıştım, rahatsızlık için özür dilerim.

Cevap verebilecek, forumda olması gerektiği bildiklerini paylaşacak birileri var mı? Teşekkürler.

Asil ben ozur dilerim o an sinirliydim ama maalesef bende bilmiyorum ama onceki sayfalara bakip bulabilirsiniz eger anlamassaniz o zaman ben ordaki bilgilere bakip anlatmaya calisirim

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Şu an sadece 3G'siz A7-50 / 3500V modeli, hepsiburada da 329 liraya satılıyor.
    Tablet arayanlara tavsiye ediyorum, galaxy tab 4 diye ısrar ediyorlar, ekranı ips bile değil ve fiyatı en ucuz 400 lira, dahili hafızası 8 gb.. Ram'i 1,5 gb diye daha iyi sanıyorlar.
    Şimdi 3G'li modeli tekrar gelse, dolar kurundan dolayı 450 liradan aşağı satamazlar.

Üstad ben sadece ve sadece nöbetlerde dizi-film izlemek üzere bir tablet almayı düşünüyordum. Lg gpad vardı ve bozuldu. Oyun oynamam, app'lerle işim olmaz, internete girmem. Bu şartlar altında bu cihazı tavsiye eder misiniz?

İnternette dokunmatiğinin geç algıladığından yakınanlar olmuş, kronik bir sorun mudur, bilginiz var mı?

Söylediğim gibi dizi-film izleyeceğim için kriterim ekranın iyi olması ve şarjının iyi gitmesi. Bir de bu cihazın muadili 8 inchlik başka bir model var mı acaba?

• MilanRapajic M kullanıcısına yanıt
    Bu modelin 8 inç ekranlı olanı da var. Vatan da veya hepsiburada da inceleyin. Bataryası lg V400 gibi 10 saat gitmiyor ama 6,5-7 saat civarı bir süre de gayet iyidir. Ekran kalitesi gayet iyi, ben bir sorun algılamadım..

• sensei372 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sorun değil teşekkürler
  • Arkadaşlar yarın sipariş geçeceğim ancak çok kararsız kaldım. A7-50 ve A8-50 modelleri arasından seçim yapamıyorum. 1 inch'lik ekran farkı var ki benim için bu önemli. Ama ekran büyümesine rağmen çözünürlük aynı kalmış. Acaba bu durum keskinliği çok etkiler mi? Görüntü kaliteleri arasında bariz bir fark var mıdır? İki cihaz arasındaki fiyat farkı da 120 lira bu arada.
  • carpenactum C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar cevap yazmanıza gerek kalmadı root ve telefon işini hallettim 7 inclik bir telefonum oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenactum

Arkadaşlar cevap yazmanıza gerek kalmadı root ve telefon işini hallettim 7 inclik bir telefonum oldu :)

nasıl oldu
    bi de bize anlatsan bizimde olsa
    acemiye anlatır şekliyle
  • özgür kardes Ö kullanıcısına yanıt
    Ben tüm yaptıklarımı anlatayım bazıları işe yaramaz gereksiz olur belki ama zararı da olmadı.

Tabletim hakkında kısmında derleme numarasına 5-7 kez dokunun bu sizi geliştirici yapar.

Geliştirici seçeneğinden USB ayıklama modunu aktif hale getirin.

İROOT programı ile root yetkisini almanız lazım iroot programını indirin indiriken ve kurarken virüs programı çalışmasın. Root yetkisini alın.

Herhangi bir zamanda MTP usb hatası alacak olursanız , çalıştır komutundan regedit i açın Sonra sırasıyla hkeylocalmachine>system>current control set>control>class'ı açıyoruz.
    - Burada en altta yada bir üstünde “{EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A}” yazan yeri bulup tıklıyoruz.
    - Sol tarafta açılan pencerede en altta Upperfilters adlı satırı sağ tıklayıp siliyoruz

Sonrasını zaten forumda arkadaşlar anlatmışlar aynen bırakıyorum onların anlattıklarını. BU işlemi yaparken ben mtp hatası aldım onu düzelttim 5-6 denemeden sonra ancak işlem gerçekleşti siz de bıkmadan deneyin olacak. Bu arada aşağıda anlatılanlarda geçen power tuşuna basılı tutmak bir işe yaramadı ben de ses kısma kısmına basmak işe yaradı haberiniz olsun. Buyurun bir de youtube videosu benim çok işime yaradı sonuna kadar izleyin https://www.youtube.com/watch?v=L2nFwCzfReg

Arkadaslar şöye yükleyeceksiniz.

Burdan son vresiyon flash tool indir
    http://forum.gsmhosting...-00-new-version-1833928

Burdan çin romunu indir
    bsp.needrom.com/2014/07/A3500.rar

Burdan orjinal romu indir
    tabdl.ota.lenovomm.com/dls/v6/Lenovo_A3500-HV_A442_01_S037_WC69.zip

3 dosyayı rar,dan klasörlere çıkarıp masaustune al.

Çin romunun içindeki SP_Drivers_EXE_v1.6_1210.zip zipten çıkarıp masaustune at ve içindeki 4 dosyayı sağ tık yap ve yukle de.

Orjinal romu telefonun hafıza kartına at.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Bundan sonra şoyle devam et.
    4)SP_Flash_Tool_v5 programını çalıştırıyoruz. (Sağ tık > yönetici olarak çalıştır)

5)"Scartter-loading" butonu ile rardan çıkardığımız "A3500HV_A422_01_25_140404_CN" klasörü içinde ki "MT6582_Android_scatter.txt" dosyasını seçiyoruz.

6) Menüden Firmware Upgrade seçiyoruz ve download butonuna basıyoruz. Program gereken yüklemeyi yapıyor (3-5 Sn)
    (buraya kadar tablet bilgisayara takılı olmayacak)

7)Cihaz kapalı halde bilgisayara bağlıyoruz ve açma kapama tuşuna bir süre basılı tutuyoruz (program yeniden harekete geçiyor)

8)Eğer Sorun çıkmaz ise program ayrı bir pencerede yeşil bir daire ile başarıyla tamamlandığını bildirir. (Tamamlandığında tableti bilgisayardan ayırın, Bu noktada cihaz telefon özelliğini kazanmış durumda ancak türkçe ve gapps yok)

10)Sırasıyla ses kısma, ses açma ve power tuşuna basılı tutun

11)Karşınıza recovery seçenekleri gelecek > update from sd card seçin ve hafıza kartına attığımız (Lenovo_A3500-HV_A442_01_S037_WC69.zip) dosyayı seçip kabul edin(seçenekler arasında gezinmek için ses kısma tuşuna, bir seçeneği kabul etmek için seç açma tuşuna basmalısınız)

12)Cihaz bir yedek (user backup) alma işlemi başlatacak (durduğu noktada power tuşuna basın işleme devam ediyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: sensei372

Kardes iste sana cevap:madem anlamion neden gercek bir akilli telefon almion calisip
    beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür kardes -- 20 Ekim 2015; 13:06:17 >
  • Lenovo Tablet kullanan herkezi grubuma beklerim bilen bilmeyen hepimiz toplanalım gruba yardımlaşalım orjinal romlar atıyorum şuan
    Amacım reklam değil bende lenovo a7-50 sahibiyim
    https://www.facebook.com/groups/472662469588874/
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    A7-50 cihazını kullanıyorum tab 4 ten gerçekten daha iyi ve android 4.4.2 şuan otg destekliyor grubuma beklerim hertürlü destek için
  • onurcil O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için.Cihazı en kısa zamanda alacağım inşallah
  • özgür kardes Ö kullanıcısına yanıt
    nerede kaldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcil

A7-50 cihazını kullanıyorum tab 4 ten gerçekten daha iyi ve android 4.4.2 şuan otg destekliyor grubuma beklerim hertürlü destek için

Yeni 3G'siz modeli mi satın aldınız? 3G modeli piyasada bulunmuyor onun için sordum..

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.