Şimdi Ara

Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
18
Favori
68.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tabletime otg kablo aldım on liraya ama bayağı kaliteli isterseniz size linkini veririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    şirketimiz için aldığımız LENOVO A7 3G'Lİ TABLET 5 adet mevcuttur.
    cihazlar sıfır ve jelatinleri açılmamış vaziyettedir.
    fiyat 300 tl dir.

ilgililer pm..
  • timsahhh kullanıcısına yanıt
    A7-50 / 3500-H - 16 gb'lık model mi?
    Yoksa A7-30 - 8 gb'lık modeli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 19 Haziran 2015; 23:18:08 >
  • Merhaba arkadaşlar .Bende bu cihazı araştırıyorum.Birkaç sorum var.Cihaz 4.2 ile geliyor.Resmi olarak hangi güncellemeleri aldı veya alacak?Otg desteği var mı?Samsung tab 4 7 inç ile karşılaştırıldığında hangisi daha öne çıkıyor?Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/51830638-32323-lenovo-a7-30-8gb-7-3g-tablet-pc Birde bu cihaz değil mi?279 tl görünüyor şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Merhaba arkadaşlar .Bende bu cihazı araştırıyorum.Birkaç sorum var.Cihaz 4.2 ile geliyor.Resmi olarak hangi güncellemeleri aldı veya alacak?Otg desteği var mı?Samsung tab 4 7 inç ile karşılaştırıldığında hangisi daha öne çıkıyor?Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/51830638-32323-lenovo-a7-30-8gb-7-3g-tablet-pc Birde bu cihaz değil mi?279 tl görünüyor şu anda.

Merhaba öncelikle bu tablet appledan iyidir hiç supeniz olmasın otg yı evet senedin destekliyor isterseniz ürünü gosteririm ve sonra evet galiba aynı cihaz sadece 16 değil 8 GB olduğu için bilirsiniz küçük bir fark bile çok fiyata maal oluyor

• sensei372 S kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevap için.Kitkat güncellemesini aldı sanırım.Hafıza 16 gb olsaydı iyi olurdu ama özellik arttıkça fiyatta artıyor.
  • Arkadaşlar bu tablete bildiğiniz güzel rom var mı acaba
  • Sd karttan apk yüklemek istediğimde yükle butonu basmıyor. Böyle bişey yaşayan oldumu, ne yapmam gerekir? Dokunmatikte problem yok, marketten uygulama iniyor ama sd karttan yüklenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • format atarak düzeltmiştim ben ama daha sonradan öğrendim ki . güç tasarruf seçenekleri ile alakalı imiş.
  • Benim bir sorunum var pil sorunu gösterge bazen bi seviyede kalıyor ve ne kadar harcamsam yinede dusmuyor ama sonra aniden sayılar teker teker hızla azalıyor ve 0 olup kapanıyor internetten baktım fabrika ayarlarına sifirlarsam olabilirmiş yapayimmi lütfen cevap yazın ben buna kafayı taktim

• Tablet lenovo a7-50 tablet 3g h aramasiz model hv olsaydı keşke bi numara yazıp düzeltiliomus ama nafile :'(

• sensei372 S kullanıcısına yanıt
    ne demek istediğini tam anlamadım ama sadece 3g olan modeli GSM şeklinde kullanılabiliyor mu diyorsan eğer, eski sayfalarda nasıl yapıldığı günlerce uzun uzun madde madde yazıldı. (eğer demek istediğin bu ise)
  • Önceki sayfası mesajımaa da bakın asıl sorum orda

• almaya niyetim var ama şöyle bir sorun var. zaman zaman hatta çoğu zaman ethernet ile internete bağlanmak zorunda kalabilirim. acaba şu usb ethernet dönüştürücüleri kullanan oldu mu hiç? sorunsuzca kullabiliyor muyuz? öyleyse hiç düşünmeden alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth hede

almaya niyetim var ama şöyle bir sorun var. zaman zaman hatta çoğu zaman ethernet ile internete bağlanmak zorunda kalabilirim. acaba şu usb ethernet dönüştürücüleri kullanan oldu mu hiç? sorunsuzca kullabiliyor muyuz? öyleyse hiç düşünmeden alacağım.

Tableti alnca android 4.4 kitkat guncellemesinden sonra ethernet diye bisey gelio guncellemeyi de artik sizbilirsiniz :-)

• 1 aydir kimse bisi yamamis canim sıkılio bisiyler sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: sensei372

1 aydir kimse bisi yamamis canim sıkılio bisiyler sorun

Kırmadan nasıl telefon haline getirebiliriz

• Kırmak diye bir şey yok, telefonlu modelin yazılımını yüklüyorsun.. Ben 4-5 ay evvel satmıştım.
    Şimdi aynı modelin 3G olmayan modeli 329 liraya satılıyor. 429 liraya tab4 yerine bu tablet 329 liraya çok daha iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Kırmak diye bir şey yok, telefonlu modelin yazılımını yüklüyorsun.. Ben 4-5 ay evvel satmıştım.
    Şimdi aynı modelin 3G olmayan modeli 329 liraya satılıyor. 429 liraya tab4 yerine bu tablet 329 liraya çok daha iyidir..

Teşekkür ederim
    Şöyle cahile anlatır gibi anlatıverseniz
    Becerebilir miyim

• özgür kardes Ö kullanıcısına yanıt
    Ben şu şu an tam hatırlamıyorum, konu içinde detaylı bir çok anlatım var.. Son 5-6 sayfayı inceleyin..
    Tabletiniz A7-A50 3500 H modeli ise olur sadece.. Başka modellere olmaz..

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.