Şimdi Ara

Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
18
Favori
68.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Widgetlar neden kendilerinden daha büyük yer kaplıyor ve ayarlanamıyor. Örnek 3x4 yer kaplıyor fakat kendisi 3x2 aslında. Lenovonun arayüzünden kaynaklı herhalde. Özelleştirmeseler olmaz sanki bırak stock arayüz olsun ne var yani illa kurcalıycan. İçine etmişsin işte töbe töbeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: [S]ensei

Valla insana şüphe ettirirsiniz :) Fakat mesajı okuyunca yeniden baktım HB ye tablet ortadan kaybolmuş onu da anlayamadım. Şanslımı hissedeyim kendimi iyi fiyata mı almışım yada almasa mıydım?
    Siparişin fotosunu eklemeyemedim sağolsun DH, bir düzeltemediler arkadaş forumun foto ekleme işini 10 yıldır off offf
     Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL)

Lenova A7 - 3500-H modeli zaten sadece hepsiburada satılıyordu.. 3 aydan fazladır stok yok yazıyor. Hatta arkadaşım aynı tabletten satın almak istediği için, hb satış müdürünü aradı, "ambalajı açık olsa da bir tane satın almak istediğini" söylemiş, "malesef hiç yok elimizde de" demişler.
    Siz faturanın fotoğrafını çekip konuya ekleyin, biz de hani yoktu diye hesap soralım bari! *Resim eklemek zaten çok kolay artık, 20 saniyede yükleniyor.
    İkinci el satın alsaydınız, sorun yok da, yeni satın aldım diyorsunuz. Resim eklemiyorsanız, fatura no ve tarihi yazın, hb satış müdürünü arayıp bilgi alacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jelatinli sıfır ürün herhangi bir açılma kapanma izi yok.

http://i.hizliresim.com/Pq398N.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]ensei -- 18 Nisan 2015; 12:14:59 >
  • Hiçbir soruya cevap vermediniz arkadaşlar bu cihazın pek kullanıcısı yok herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: [S]ensei

Jelatinli sıfır ürün herhangi bir açılma kapanma izi yok.

http://i.hizliresim.com/Pq398N.jpg

gördüğüm fiyat doğru mu 10 gün önce 300 lira mı verdiniz siz bu ürüne ?

a7-30 300 lira aldığınız fiyat çok uygun keşke ben de o fiyata bulabilsem.
  • divisive D kullanıcısına yanıt
    Satın aldığım model A7-50 A3500-H ve KDV Dahil 349TL ye aldım. Benimki şans oldu anladığım kadarıyla bir süredir yokmuş ürün. Depoda sayımda filan 1 tane bulup koymuşlar herhalde siteye oda bana kısmet oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]ensei -- 29 Nisan 2015; 12:30:06 >
  • selam arkadaslar bende bir adet hv modeli var ilgilenen arkadaslar donus yapabilir ciziksiz kutulu garantili dipnot duseyim benim cihaz orjinal hv kutusunda void etiketi var yani rom atmayla acmadim cihazi orjinal lenovo kilifida var
     Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon özelliği yükleyenler telefon ile görüntülü görüşme yapabiliyorlarmı acaba
    skype gibi internet üzerinden değil. hat üzerinden.

Asus Fonepad 7 ME372CG de kendinden telefon özelliği var ancak hat üzerinden görüntülü görüşme yok.

SAMSUNG SM-T232 GALAXY TAB 4 7 0 Wifi+3G WHITE TABLET buna da sonradan telefon özelliği katılabiliyor ve hat üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor.
  • selam arkadaslar lenovo a7 50 3g tabletini satmak isteyen arkadas olursa almak isterim irtibata gecebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: omarza

telefon özelliği yükleyenler telefon ile görüntülü görüşme yapabiliyorlarmı acaba

Asus Fonepad 7 ME372CG de kendinden telefon özelliği var ancak hat üzerinden görüntülü görüşme yok.

SAMSUNG SM-T232 GALAXY TAB 4 7 0 Wifi+3G WHITE TABLET buna da sonradan telefon özelliği katılabiliyor ve hat üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor.

Yokmu bu tableti telefon olarak kullanan yada telefon özelliğini yükleyen gidiyormu bu forumdan.
  • Merhaba, a7-30 kullandım ve sattım şimdi a7-50 satmak istiyen varsa pm bekliyorum.

• quote:

quote:

telefon özelliği yükleyenler telefon ile görüntülü görüşme yapabiliyorlarmı acaba

Yokmu bu tableti telefon olarak kullanan yada telefon özelliğini yükleyen gidiyormu bu forumdan.

Hat üstünden görüntülü görüşme yok

• Lenovo a7-30 kullanıyorum hemen hemen benzer gayet iyi yapmışlar ürünleri iyi.

• sağolasın.
  • Arkadaşlar wifi ayarlarından falan da yaptım ama ekranı kapatınca wifi da kapanıyor açınca 3-4 saniye içinde tekrar bağlanıyor. Mevcut indirmelerim falan duruyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
  • Ayarlar
    Kablosuz
    Sağ üstteki 3 noktaya basın
    Gelişmiş

Açılan sayfanın fotosunu koyun, bakalım sorun neredenmiş

yada o açılan sayfadaki ayarları not alın sonra deneme yanılmayla sorunlu ayarı bulabilirsiniz
  • Sayın dexter ayarlarla gidin kablosuza basın üç nokta var ona da basın gelismise de basın sonra kablozusu uykudayken açık tut var onu her zaman yapın oldu bitti bu kadar basit

• sensei372 S kullanıcısına yanıt
    Mesajda da belirttiğim gibi o ayarları zaten yaptım. Uykudayken açık tut seçeneği her zaman şeklinde ayarlı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter144

Mesajda da belirttiğim gibi o ayarları zaten yaptım. Uykudayken açık tut seçeneği her zaman şeklinde ayarlı zaten.

O zaman biz bisi yapamayız isin uzmanlarına götür ya fabrikasına yada bilgisayarciya falan götür

• Arkadaşlar Lenovo A7-50 ORJİNAL ŞARJ CİHAZI KILIF VE EKRAN KORUYUCU Tabletimi sattığım için bu parçaları satıyorum.

1:Lenovo A7-50 ORJİNAL ŞARJ CİHAZI 25 tl

2:Lenovo A7-50 Ekran koruyucu 10 tl

3:Lenovo A7-50 Kılıf 15 tl
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.