Şimdi Ara

Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
18
Favori
68.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın king root rotladım. program root tamam diyor ama ne hikmetse build.prop düzenlememe izin vermiyor. neden olabilir.
  • bekliyoruz daha açıklığa kavuşmadı durum. 3500h yazılımla 3500hv olup görüşme yapılabiliyor mu
    3500h ile 3500hv teknik olarak aynı ürün mü
  • Arkadaslar tableti 3500hv yaptim hic bi sorun yok dil disinda gapss kurdum suan google play de kullanabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Cihazın direk HDMI portu yok. Fakat sizce bir microusb-hdmi dönüştürüyle tv'ye görüntü aktarılabilir mi ?

Eğer evet ise, bunun için uygun dönüştürücü tavsiye eder misiniz ?

(bu benim için çok önemli)
  • ya bu rot olayını nasıl yapıcam kafam karıştı. yapıyorum kingroot la tamam diyor drop düzenmeye gelince izin vermiyor. bide rootdan sonra supersu diye bişr şey kuruldu tablete nedir ki bu supersu
  • @okaygenc
    hdmi özelliği yok. usb den kablo ile halledebileceğini sanmıyorum.

bu cihaz ile hb da satılan vodafone smarttab 3 (lenova 3000h) arasında kaldım. lenova 3000h rom yükleyerek telefon özelliği kazandırılıyor. bizzat yükleyip denedim. gayet de güzel çalışıyor.
    onun da ekran çözünürlüğü 1024*600 ondan ötürü bu 3500h ı düşündüm. çözünürlüğü daha yüksek. 3000h a telefon özelliği kazandırılıyorsa 3500h da olabilceğini düşünüyorum.
    hb daki 379 tl ye satılan 3500h ı telefona çevirip stabil sorunsuz kullanan varda yazarsa memnun oluruz.

@harbi46
    arkadaşım bu üstteki yazılan yönergeye göre hariçten rom yükleyerek 3500hv mi yaptın. telefon özelliği gps felan normal mi.

ayrıca diğer yöntemle prob dosyasını editleyerek 3500hv yapıp siteden otomatik güncelleme yapan varmı. o zaman dil sorunu olmaz sanıyorum.

deneyimlerini paylaşacak arkdaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Cihaza hv romu yuklendiginde (yada guncellendiginde) telefon ozelligi aktiflesiyor. Su an telefonumu uzun bir sureligine kapattim. Tablette kesintisiz 8 saat telefon gorusmesi yapabiliyorum. Gps veya harhangi bir ozelliginde sorun yok. Kisaca guncellemeden sonra artisi var eksisi yok...

• Ben cihazı aldığımda android 4.4.2 ye güncelleme yaptığım için cihazı root yapamadım, sonrasında cwm recovery kurarak root yaptım ve @nenyn_'in aktarmış olduğu birinci yöntemi kullanarak siteden güncellemeyi indirdim ancak son aşama da cwm'in devreye girmesi nedeniyle cihazı a3500hv'ye çeviremedim, bunun üzerine @nenyn_'in aktarmış olduğu ikinci yöntem ile cihaza bahsedilen çince rom'u yükledim cihaz şu anda ingilizce olarak sorunsuz bir şekilde çalışıyor, arana özellikleri olarak normal bir telefondan hiç bir farkı yok, tek sorun çin rom'unun çine göre özelleştirilmiş olması, bu noktada en önemli sorun google play mağazası yerine lenovo'nun LeMarket isimli mağazasının gelmesi ki bu yazılım da tamamen çin pazarına odaklanmış bir yazılım, romla gelen yazılımların tamamına yakınını kaldırdım, bazılarını devre dışı bıraktım, yazılımları market dışından da yükleyebiliryorum ancak gapps özelliklerini yükleyebileceğim yöntemleri de araştırıyorum.

Aslında en temizi cihaza rom atmak ancak çin rom'u dışında türkçe'nin de bulunduğu, google özellikleri olan orjinal bir rom bulabilirsek daha iyi olacak kanısındayım, bulan olursa paylaşsın.

@nenyn_ aktarmış olduğu ikinci yöntemde sorun yok ancak cihazı bağlamadan önce kapatıp öyle bağlayın ve 10-20 sn bekledikten sonra SP_Flash_Tool yazılımını açarak scatter dosyasını seçtikten sonra yazılmıdaki Firmware -> Upgrade tuşuna basın, yazılım bazı şeyler yaptıktan (3-5 sn) sonra duruyor, durduğu noktada tabletin açma kapama tuşuna dokunun asıl işlemler bundan sonra başlayacak ve sonrasında bahsedilen yeşil çember çıktığında işlem tamamlanmış oluyor.

Ben de imei silinmedi, herhangi bir problem yaşanmaması için de işleme başlamadan önce bilgisayarı yeinden başlattım, antivirus programını devre dışı bıraktım ve işlem esnasında bilgisayarda başka hiç bir yazılım çalıştırmadım..

Son olarak cihazla beraber gelen android 4.2.2 versiyonu'nu kullanan orjinal rom'u yedekleyerek paylaşan olursa çok iyi olacak.

• @nenyn_ şu rootlam işini yapıyorum root tamam diyor. es dosya yönetisici ile prob düzenmeye çalışıyorum kayıt sırasında hata veriyor ve kayıt yapmıyor sen nasıl yaptın anlatırmısın.
  • @avcibilek supersu'da es dosya yöneticisini yetkilendir sonra cihazi yeniden başlat öyle dene

• erişim : izinver
    bildirim: etkin yapıyorum ama bişi değişmiyor.
  • teşekkürler deneyimini paylaşan arkadaşlara

o zaman en mantıklısı rootlayıp build.prob dan değişikliği yaparak güncellemek. hem türkçe hem telefonu aktif rom 4,4,2 olacak anladığım kadarı ile

birde nandroid ile çalışan telefonu aktif temiz romu yedekleyip başka telefona kursak da olur mu acaba?
  • Arkadaşlar nenyn_ arkadaşımızın anlatımınından alıntı yaparak zaman zaman rom paylaştığım blogumda play için yaptıklarımı yazdım belki işinize yarar gerekli dosyaları da bu gece upload edecem umarım işinize yarar. Konu için http://indirom.blogspot.com/2014/10/lenovo-a3500-3g-ips-root-yapma-ve.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi46 -- 29 Ekim 2014; 17:12:24 >
  • Arkadaşlar ürünün A7-50 59-411875 modelini alabileceğimiz tek yer HB galiba. Başka bi yerden temin eden var mı acaba? Ayrıca bu tablet ile beraber data simkart takakarak, (3G modem ile kullandığım sim kart) telefondan wi-fi ile nete girebilir miyim? Deneyeniniz oldumu acaba. TRCELL 3G modemimi laptopa bağladığımda sadece o laptoptan internete girebiliyorum, telefondan wi-fi aratınca bulamıyor. Yani simkartı tablette kullanınca kablosuz modem özelliği kazanır mı?
  • zaten 3g tablet. data sim kart takarak internete girebilirsin. ayrıca kullandığın interneti tabletten diğer cihazlara paylaştırabilirsin. bu özellik hemen hemen bütün androidli ve symbinlı telefonlarda mevcut.
    ayrıca laptopuna program kurarak (connectify) ile laptopundaki interneti de wifiden paylaşabilirsin.

tableti satın almak için en uygun yer HB.

ayrıca orda vodafone smarttab 3 var. oda lenova 3000h modeli özünde. telefon özelliği yüklenebiliyor. fiyatı daha uygun (299 tl) ayrıca vodafone data hattınız varsa 6 ay ayda 1 gb internet hediyesi var.

benim gördüğüm tek fark çözünürlük
    smarttab 3 1024*600
    a750 1280*800
  • 3G modem interneti dağıtmadığı için laptobumda connectify programını kurmuştum. Fakat direkt bağlanmadı ve elle ip numarası vermek zorunda kaldım baya uğraştırdı. Sonunda tlf.um wi-fi bağlantısını gördü ve bağlantı fakat whatsApp dan başka bişeyi kullanamadım. Yani whatsApp da ancak mesaj atabiliyorum. Ne resim gönderiyor ne de bişey. İnterneti saymıyorum bile. Uzunca bir beklemeden sonra internet bağlantısı yok diyor bağlı olduğu halde. Forumda epey araştırdım ama çözüm bulamadım. O yüzden simkart destekli işimi görecek bir tablet arıyorum.
  • a750 (lenova 3500h) de mali-400 mp2 varmış
    lenova a3000 de powervr sgx544

hangisi daha iyi oyunda

ayrıca antutu sonuçları nedir a750 için. paylaşabilecek olan varmı

@blackswarthy işletim sistemin nedir. connectify de hiç sorun yaşamadım. her cihaza gayet sağlıklı bağlantı kurabiliyor modem gibi
  • Windows 7 Home Premium, programı düzgün şekilde kurdum ve başlattım. Program telefonu görüyor, clients olarak tanıyor. Telefondan wi-fi arattığımda pc yi buluyor fakat uzunca bir süre bağlanmaya çalışıyor ve "kötü internet bağlantısından kaçınıldı" hatası alıyorum hep. Ben de el ile ip numarası vermeye çalıştım, oldu olmadı derken bağlandı fakat durum önceki mesajımda anlattığıma döndü ben de bir daha kurcalamadım.
  • ROOT EXPLORER ile HV olayı tamamdır sıra güncellemede. gidecek garanti güncelleme yaparsam...
  • @avcibilek

Nandroid ile yedek al. yedeği bilgisayara kopyala
    sonra güncelleme yap.

sonucu bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.