Şimdi Ara

Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
18
Favori
68.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlaşılan 3500h to 3500hv konusunda bir muallak var.

@avcıbilek
    buid probda atladığın bir yer olabilir mi acaba

neyn kesin yazmış. acaba onun cihazında bir farklılık var da o yüzden mi başardı. cihaz model seri no model no vs karşılaştırmak gerek sanırım.

+ şu 1,1 gb lık dosyayı indirip yükleme imkanın yokmu. aslında 5 10 dakikada halledersin bir kafeden vs
  • @avcıbilek

dostum önceki mesajlarından anladığım senin bu işi çözdüğün ve sorun olmadığı yönünde idi.

şimdi hata verdi yazmışsın. biraz daha detay verirmisin. neler denedin neler yaptın ne durumdasın
  • @nenyn_ isimli arkadastan toparlayici bir aciklama bekliyoruz. build pro daki h leri hv yapmak 4.2.2 de mumkun olmadi mesela..net bir cozum onerisi icin beklemedeyiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xda sitesinde adam şöyle demiş
    anladığım kadarı ile %95 aynı donanım diyor ama gerisini fazla anlamadım.
    ing bilen varsa ayıklamasını rica ederim

Your version is H not HV (Different Hardware well about 95% same) use thisk link-http://forum.xda-developers.com/andr...500-h-t2879208
    The kernal might be different so be carefull if you are using this recovery in this thread though the probability of the there being problem for the recovery is low if any problem please contact me and if you want a CWM recovery for the following device just sent me the recovery.img

As for rooting you can use tis update zip it is going to work for over 99% of the mobile in the world

As for the problem for the driver use the tutorial for the installing drivers in windows 8 if you are using that version of windows 8 for me the drivers worked perfectly if not disable the antivirus its 100% not a virus and also you need to be in admin account when you install the driver and not in the guest account.....

At december or so i would be making Philz touch recovery which is a modified and better recovery image based upon CWM recovery

If any more problem feel free to contact me.....

• selam. evde bu dropla alakalı yapmadığım kalmadı. güncellemede hv yi buluyor indirdim komşunun pc den ama yok senin tablet h diyor kalıyor. ben anladığım herşeyi yapmaya çalıştım. indirdiğim romu A3500-HV yi hafıza kartına attım rom manager ile tableti recovery modunda açıp oradanda denedim. aynı hata.. artık sıkıldım valla. ama gelişme olursa hemen mesaj atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcibilek -- 4 Kasım 2014; 11:11:58 >
  • @askinsis
    dostum tek tek kontrol ettim drop u editleme hata yok ama şöyle bir durum oldu tableti pc ye takıca 3500h gördü. bilgisayarımdan girince 3500HV diyor. güncelleme indirirken dropu hv yaptık tamam. tablette güncellemeyi atarken bir yeri kontrol ediyor ve 3500H olduğunu anlıyor anladığım bu. bu baktığı yeri bi bulabilsem onada el atacam ama bakalım kazmaya devam...

• çok ilginç valla.

peki ikinci yöntem ile
    ingilizce - çince olan romu yükledin mi?

yada satışta 2 farklı model var. v özelliği kısıtlanmış ve v özelliği var olmayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askinsis -- 4 Kasım 2014; 12:13:40 >
  • nenyn_ N kullanıcısına yanıt
    selam ustad. su anda forumda a3500H yi a3500HV ye en basit cevirebilen sensin sanirim.senin dediklerini uyguluyor um 4.2.2 surum cihazim ama build pro da dosya yoneticileriyle duzenleme sonunda kaydetmeyi basaramiyorum. kayit yapılamıyor. cihaz bu yuzden bir kac kez gitti falan.su an normal. ama hv degil. ne onerirsin? 2. yontem biraz daha zor ve sanirim dil eng. musait oldugunda tavsiye lerini bekliyoruz. ..

• SELAM ARKADAŞLAR ÇOK SEVİNDİRİCİ BİR HABERİM VAR. TABLETİ TELEFON OLARAK HEMDE TÜRKÇE YAPTIM. YALNIZ TAM TEST EDEMEDİN TEST EDECEM, TAMAM OLURSA NELER YAPTIĞIMI ANLAŞIR BİR VAZİYETTE YAZACAM. SADECE ACELE ETMEYİN BANA ZAMAN VERİN.
  • bekliyoruz avcıbilek
  • avcibilek A kullanıcısına yanıt
  • root'a rağmen build.prop'ta değişiklik yapamayanlar Es File Explorer'de settings > tools > root explorer (root gezgini) aktif hale getirsinler

Arkadaşlar, benim gördüğüm kadarıyla hv ile h versiyonlarında donanımsal olarak hiç bir fark yok ve cihazın konfigurasyon dosyaları üzerinde değişiklik yaparak tabletin telefon olarak kullanımının mümkün olacağını düşünüyorum fakat (maalesef) yedek almadan çin rom'unu yüklediğim için elimde karşılaştırma yapabileceğim bir a3500H rom'u mevcut değil cihazı yeni alan veya aldığı haliyle kullanan var ise rom'unun yedekleyip paylaşırsa herkes ve kendim adına kolay ve sorunsuz bir çözüm için bu durumu araştırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismersoy -- 5 Kasım 2014; 16:19:17 >
  • @ismersoy

hv romu paylaşılmıştı başlıkta. 1.1 gb olan.
    onu denedin mi peki

avcıbilek te henüz yazmadı çözdüm diyordu. test edip bildirecekti. onu bekliyoruz.
  • askinsis A kullanıcısına yanıt
    askinsis benim cihazda hv rom yüklü zaten şu anda, bana cihazla beraber gelen rom (a3500h) lazım

• @ismersoy

bende orjinal romu yedekleyemedim. senin yaptığın çin romunu attım. build.prop düzendiğimde Lenovo Smart Assistant la güncellemeye çalıştım. olmadı.Lenovo Smart Assistant kurulu olduğu C:\Program Files\Lenovo Smart Assistant\downloads altında update.zip diye yeni 4.4.2 yeni türkçe romu indirdi. bende cihazı tekrar rootladım. rotmanager yükledim. update.zip dosyası yani yeni romu hafıza kartına attım. rom manager ile recovey modda tableti açtım. orada sdcart yazan yerden update.zip gösterdim ve yükleme tamamlandı. çin romunu atarken imei de bir sorun yaşamadım. sadece çin romunu atarken flash tool hata verdi bende başka versiyon indirip romu yükledim. kısaca yaptıklarım bunlardı. çin romundan kalma uygulamalarıda kaldırdım çok güzel oldu. sim kartı taktım. konuşma yaptım.
  • @avcibilek sen önce çince rom'u yükleyip sonra smart asistant programıyla indirilen update.zip'i mi yükledin.
  • @ismersoy

selam aynen dostum. Lenovo smart asistant programıyla indirilen update.zipi yükledim. çin romundaki kalan eski uygulamalarıda kaldırdım
  • Tel özelliğini kullanabilen arkadaşlardan rica etsek, en bastan itibaren nasil yaptiklarini yazabilirler mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avecenna09 -- 6 Kasım 2014; 22:03:03 >
  • @avecenna09
    Selam
    Önce tableti Kingo ROOT la rotladım. sonr çince romu flashladım. yükdediğim romu ingilizceye çevirdim. tekrar Kingo ROOT la rotladım. rot manager recovery modda açtım. build.prop düzenleyip hv yaptığımda Lenovo smart asistant programıyla indiridiğim update.zip hafıza kartına attım. oradan yok göstererek romu güncelledim. C:\Program Files\Lenovo Smart Assistant\downloads altında update.zip dosyasının yanında bir dosya var. o dosyayı notepadde açtığımda şu adres yazılı büyük ihtimallede Lenovo Smart Assistant programının indirdiği yeni A3500HV türkçe romu bu ...http://tabdl.ota.lenovomm.com/dls/v6/Lenovo_A3500-HV_A442_01_S037_WC69.zip

@ismersoy

büyük ihtimalle A3500H romu yükleyipte build.prop düzenlenip orada rom modeli vardı Lenovo_A3500-H_A442_01 yazan yeri orjinal romdaki yazıp Lenovo Smart Assistant ile güncelleme yapıp indirirdiği romu yüklersek A3500H 4.4.2 olur ve garantiye geri dönmüş olabilir. ama build.prop dosyasının orjinalinin yedeği varsa bana lazım sende varsa avcibilek@hotmail.com adresi göndermeni riza ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.