Şimdi Ara

Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
18
Favori
68.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en basit yöntem @neyn'in aktarmış olduğu ikinci yöntem, root yapmana falan gerek yok dikkat etmen gereken tek şey cihazı kapalı olarak bağladıktan sonra bilgisayarda flash_tool programına sağ tıklıyorsun admin olarak çalıştırtır diyerek yazılımı aç ve firmvare_upgrade bastıktan sonra 2-3 sn bekleyip tabletin açma kapama tuşuna 1-2 sn basılı tut flash_tool yazılımı yeniden faaliyete geçiyor ve işlem 2-3 dk da tamamlanıyor, yeşil çember çıktığında işlem tamam demektir.

ben 1-2 haftadır cihazı çin romuyla ingilizce olarak sorunsuz bir şekilde telefon yerine kullanıyorum, root bile yapmadım, gayet memnunum, çince yazılımları kaldırdım, launcher olarak Smart Launcher Pro'da karar kıldım, romla gelen antivirüs programı güzel bir program , mağaza yazılımı olarakta MOBOGENIE'yi şiddetle tavsiye ederim, google play'in çok çok üzerinde bir uygulama, fakat youtube, foursquare gibi bazı yazılımlar google services (GAPPS) istiyor...

@avcibilek
    kervan yolda dizilir dedim ve çokta uğraşabileceğim bir dönemde olmadığımdan hiç bir şeyi yedeklemeden direkt çin rom'unu attım cihaza ve telefon olarak kullanmaya başladım, cihazın orjinal haliyle gelen hiç bir şey yok şu anda elimde, orjinal rom'un peşine düşmemin sebebi de garantisi için değil, şahsi düşünceme göre cihazın arama kilidi konfigürasyon dosyalarında yapılacak değişiklikle kaldırılabilir fakat bu sonradan aklıma geldi ve maalesef şu anda elimde karşılaştırma yapabileceğim bir orjinal rom yok, olan varsa paylaşmasını bekliyoruz...

ayrıca bilginizde olsun @avcibilek'in gönderdiğin sayfayı incelerken bir şey farkettim, cihazda hemen sim kartın takılı olduğu yerde gizlenmiş bir "RESET" tuşu var, işe yarayabilir.

• avcibilek A kullanıcısına yanıt
    quote:

@ismersoy

bende orjinal romu yedekleyemedim. senin yaptığın çin romunu attım. build.prop düzendiğimde Lenovo Smart Assistant la güncellemeye çalıştım. olmadı.Lenovo Smart Assistant kurulu olduğu C:\Program Files\Lenovo Smart Assistant\downloads altında update.zip diye yeni 4.4.2 yeni türkçe romu indirdi. bende cihazı tekrar rootladım. rotmanager yükledim. update.zip dosyası yani yeni romu hafıza kartına attım. rom manager ile recovey modda tableti açtım. orada sdcart yazan yerden update.zip gösterdim ve yükleme tamamlandı. çin romunu atarken imei de bir sorun yaşamadım. sadece çin romunu atarken flash tool hata verdi bende başka versiyon indirip romu yükledim. kısaca yaptıklarım bunlardı. çin romundan kalma uygulamalarıda kaldırdım çok güzel oldu. sim kartı taktım. konuşma yaptım.

Son aşamada türkçe ve google play var mı şuan tabletinde. Bide direk verdiğin linki indirip hiç build.pro değiştirmeden update yapılsa acaba direk açılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifanci -- 8 Kasım 2014; 11:17:38 >

• Arkadaşlar merhaba öncelikle nenyn_ e teşekkürederim. biraz farklıda olsa 2. yöntemini uygulayarak lenovo a3500-h tableti a3500-hv ye dönüştürebildim. tlf ve diğer özellikler otomatikman geldi.
    Çince rom yüklendi programları kaldırıp ingilizce olarak kullanmaya başladım.

1---rom yüklemeden önce aşağıdaki methodla romun CWM sini aldım. YANİ FABRİKA AYARLARINA DÖNEBİLECEK MİYİM???

1. INSTALLING RECOVERY
    1. Download attachment.
    2. Turn off your device.
    3. Unpack Recovery.ziphttp://forum.xda-developers.com/android/general/lenovo-a3500hv-root-cwm-flashtool-t2899844/post55916108#post55916108
    4. Run Flash_tool.exe with Admin Rights
    3. Chose Scatter-Loading and choose MT6582_Android_scatter.txt (in Recovery folder)
    4. Now you will see checekd only one checkbox - recovery, if not click on it and choose recovery.img
    5. Press Download
    6. Plug your device to PC.
    7. Wait few seconds.
    8. Have CWM on your device

2---nenyn_ 2. yöntemini uyguladım. hiçbir problem yaşamadım sadece çince açılınca dili değiştirmek için başka bir android tlf dan yararlanarak değiştirdim.
    IMEI problemide yaşamadım.

3--- google play olmadığından app yüklemede halen sıkıntı yaşıyorum. ya yüklü programlar izin vermiyor yada ayarlarda bir düzenleme gerekiyor. BU KONU DA DA pa_gapps-full-4.4-20131126-signed.zip BULDUM TABLETE YÜKLESEM FAYDASI OLUR MU

ancak şimdi aşağıdaki linkte a3500-hv ingilizce rom mu var sanırım. bunu yüklersek acaba türkçe seçeneği ve google play özelliği olabilir mi. aynı 2. yöntemle bu rom u yüklemekte sıkıntı olur mu???

http://www.mediafire.com/download/hqzz8dop36r333c/A3500HV_A422_01_22_140402_IN+Flashtool+Files+%28CWM+Recovery%29.rar

tekrar katkısı olanlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycanc -- 8 Kasım 2014; 13:22:25 >

• evet googleplay google google+ google ayarları Gmail haritalar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimler
     Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL)

• avcibilek A kullanıcısına yanıt
    başkan sorunlar çözülmüş eline sağlık.Bide garanti için eski haline çevirebilirsek tamam tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcibilek

evet googleplay google google+ google ayarları Gmail haritalar var

Krdsm tlfn ozelliginde su an bi sıkınti varmi bize asama asama nasil yaptigini anlatirmsn rica etsek arkdslarda fydalansin

• quote:

Orijinalden alıntı: nenyn_

@ismersoy, tableti aldığımda hiç bir şekilde güncelleme bulamadı. gerçekten şanslısın birde srsroot for android programını dene. tuhaf bir şekilde ilk denememde root yetki aldım.

şimdi tablette her hangi bir sorun yok (çağrı, sms, internet). tabi bunun iki farklı yolu var ve ikisi de garanti kapsamı dışında bırakıyor;

A-1-) cihazda root yetkisini aldıktan sonra her hangi bir root gezgini ile /system/ klasöründe ki build.prop dosyasını metin düzenleyici ile düzenliyoruz. (ben ES Dosya Yöneticisini kullandım)
    A-2-) build.prop dosyasında ki tüm "A3500H" veya "A3500-H" kayıtlarını "A3500HV" ile değiştirip kaydediyor (mutlaka dosyanın yedeğini alın) ve cihazı yeniden başlatıyoruz.
    A-3-) Cihaz yeniden başladığında Lenovo Smart Assistant ile güncel yazılım kontrolü yapıyoruz. (zaten cihazı bağlayınca A3500HV olarak görüp güncelleme istiyor) güncelleme dosyası 1.10 GB
    A-4-) Güncelleme işlemi bittiğinde cihaz kendini yeniden başlatıyor ve güncel olarak bize merhaba diyor
    A-5-) Tamamen Türkçe ve hiç bir sorun yok.. Ve tabi ki Lenovo'nun kendi yazılımının getirdiği yeni özellikler...

Bu diğer yöntem biraz daha karışık. ( daha önce rom yüklemesi yapmadıysanız bence riske girmeyin. cihaz kullanılmaz hale gelebilir )

Uyarı!
    1) Rom İngilizce ve Çince
    2) Gapps yüklü değil. (Google'a ait tüm uygulamalar. Gmail, Google+, Google Play vs.)
    3) Mutlaka IMEI kodunuzu bir yere not edin. (15 karakter)

B-1-) ilk olarak yükleyeceğimiz romu buradan indiriyoruz. (606 MB)
    B-2-) İndirdiğimiz rar dosyasında ki "A3500HV_A422_01_25_140404_CN" ve "SP_Flash_Tool_v3.1336.0.198" klasörlerini rardan çıkarıyoruz (örn: masaüstü)
    Bu kısımdan sonrası cihazda bulunan tüm verileri siler. Önemli belgeniz varsa yedek alın
    B-3-) SP_Flash_Tool_v3.1336.0.198/Flash_tool.exe programını çalıştırıyoruz.
    B-4-) "Scartter-loading" butonu ile rardan çıkardığımız "A3500HV_A422_01_25_140404_CN" klasörü içinde ki "MT6582_Android_scatter.txt" dosyasını seçiyoruz.
    B-5-) "Firmware -> Upgrade" butonuna basıyoruz. Program gereken yüklemeyi yaptıktan sonra, cihaz kapalı halde bilgisayara bağlıyoruz.
    B-6-) Eğer Sorun çıkmaz ise program ayrı bir pencerede yeşil bir daire ile başarıyla tamamlandığını bildirir.
    B-7-) Cihaz yeniden başladığında karşımıza Çince olarak geliyor. (Ayarlardan dili İngilizce olarak değiştirebiliriz.)
    B-8-) Lenovo'nun kendi romu olduğu için Lenovo desteği bizimle. Arama, SMS ve İnternet özelliklerinde hiç sorun bulamadım. İnternet hızı ve şarj süresi aynı.
    B-9-) Lenovo A3500-H(V)PRC tabletiniz hayırlı olsun

Bilgi:

• Eğer Flash tool cihazı bağladıktan sonra yükleme yaparken hata verirse, önce "Format" butonuna basıp tüm veriyi silin, daha sonra "Download" butonuna basın. işlem tamamlanınca "B-5" den devam edin.
    • Eğer cihaz şebekeye kaydolmuyorsa imei silinmiş olabilir. *#06# ile kontrol edin. invalid hatası verirse, cihazı tekrar rootlayıp mobileuncle tool programını yükleyin. Mobileuncle Tools programını açın, "Engineer Mode->Engineer Mode (MTK)->Connectivity->CDS Information->Radio Information->Phone 1" e gelin. En üstte mavi renkte "AT+" yazan yere tıklayın. EGMR=1,7," IMEI numaranız " yazın (tırnaklar dahil) ve "SEND AT COMMAND" butonuna tıklayın. Cihazı yeniden başlatınca şebeke gelir.
    • Eğer sizde benim gibi dahili uygulamalardan sıkılırsanız ES Dosya Yöneticisi ile "/system/app/" klasöründe ki beğenmediğiniz uygulamaları silebilirsiniz. Yanlış bir dosyayı sildiğiniz de tekrar Rom yüklemeniz gerekir.
    • Türkçeleştirebilirsem veya Gapps dahil edebilirsem konuya eklerim

krdsm ılk yontemı kullanarak tlfn ozellıgını kullanmak ıstyrm fakat arasdırdıgım kadarıyla 4.4.2 surumune uygun root yok 4.4.2 de calısacak root yetkılendırme programı varmı bılddıgınız

• çince rom olayından sonra cihazı turkcee cevirmenin bir yolu yokmu? ingilizcemi kullanmak zorundayız?
  • quote:

@avecenna09
    Selam
    Önce tableti Kingo ROOT la rotladım. sonr çince romu flashladım. yükdediğim romu ingilizceye çevirdim. tekrar Kingo ROOT la rotladım. rot manager recovery modda açtım. build.prop düzenleyip hv yaptığımda Lenovo smart asistant programıyla indiridiğim update.zip hafıza kartına attım. oradan yok göstererek romu güncelledim. C:\Program Files\Lenovo Smart Assistant\downloads altında update.zip dosyasının yanında bir dosya var. o dosyayı notepadde açtığımda şu adres yazılı büyük ihtimallede Lenovo Smart Assistant programının indirdiği yeni A3500HV türkçe romu bu ...http://tabdl.ota.lenovomm.com/dls/v6/Lenovo_A3500-HV_A442_01_S037_WC69.zip

burda yapmış arkadaş çince romu çevirmiş.Benim anlayamadığım çince romu atıp sonra build.pro yu değiştiriyor buraya kadar sorun yok sonra smart assistana bağlayınca türkçe romu mu bulup indiriyor?Bide yolu nasıl gösteriyor avcibilek bi detaylandır bakalım sana zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifanci -- 8 Kasım 2014; 19:56:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifanci

quote:

@avecenna09
    Selam
    Önce tableti Kingo ROOT la rotladım. sonr çince romu flashladım. yükdediğim romu ingilizceye çevirdim. tekrar Kingo ROOT la rotladım. rot manager recovery modda açtım. build.prop düzenleyip hv yaptığımda Lenovo smart asistant programıyla indiridiğim update.zip hafıza kartına attım. oradan yok göstererek romu güncelledim. C:\Program Files\Lenovo Smart Assistant\downloads altında update.zip dosyasının yanında bir dosya var. o dosyayı notepadde açtığımda şu adres yazılı büyük ihtimallede Lenovo Smart Assistant programının indirdiği yeni A3500HV türkçe romu bu ...http://tabdl.ota.lenovomm.com/dls/v6/Lenovo_A3500-HV_A442_01_S037_WC69.zip

burda yapmış arkadaş çince romu çevirmiş.Benim anlayamadığım çince romu atıp sonra build.pro yu değiştiriyor buraya kadar sorun yok sonra smart assistana bağlayınca türkçe romu mu bulup indiriyor?Bide yolu nasıl gösteriyor avcibilek bi detaylandır bakalım sana zahmet.

4.4.2 o program calısmyr krdsm

• öncelikle herkese selam. güzel bi konu olmuş. emeği geçen herkese tşk ederim. ilk defa android işletim sistemli burada bahsi geçen a7-50 a3500 tab aldım. kullanımından da çok memnunum. (batarya internet vs.) güncelleme uyarısı geldiğinde de gerekli güncellemesini yaptım.

tlf özelliğini aktif eden arkadaşlar dan ricam müsait olduklarında buraya veya açacakları yeni bir konuya detaylı bi şekilde anlatmaları, resim ekleye bilirlerse daha süper olur.

çünkü inanın benim 3 kuruşluk aklım allak bullak oldu. şu işi bilen birisinden yardımcı olması dileğiyle şimdiden Allah razı olsun.tşk
  • SELAM.
    ÖNCELİKLE YANLIŞ ANLAŞILAN Bİ KONU VAR SANIRIM. ÇİN ROMU YÜKLENDİKTEN SONRA build.pro DA DEĞİŞİKLİK YAPMADIM.

1- TABLETİ USB AYILAMA MODUNU AKTİF ETTİM VE USBYE BAĞLAYARAK KİNGO ROT LA ROOTLAYARAK YETKİ ALDIM. ROOTLAMA YAPARKEN BİLGİSAYARINIZ İNTERNETE BAĞLI OLSUN TABLETİN SÜRÜCÜLERİNİ İNDİRİYOR. ARDINDAN ES DOSYA YÖNETİCİSİNİ YÜKLEDİM.
    2- TABLETİN SYSTEM KLASÖR ALTINDAKİ BUILD.PROP DOSYASINDAKİ A3500H VE A3500-H YAZAN YERLERİN SONUNA V HARFİNİ EKLEDİM YANİ A3500HV VE A3500-HV YAPTIM. ES DOSYA YÖNETİSİ İLE BUILD.PROP DSOYANIZI KAYIT EDEMEDİĞİM İÇİN SONRADA ROOT EXPLORER İLE BUILD.PROP YENİDEN DÜZENLEDİM VE KAYIT ETTİM. KAYIT İŞLEMİNDEN SONRA TABLETİ YENİDEN BAŞLATTIM.
    3- TABLETİNİZE EN AZ 4 GBLİK HAFIZA KARTI TAKIN. BİLGİSAYARA İNTERNETTEN LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMINI YÜKLEDİM. USBDEN BAĞLADIM VE PROGRAMI ÇALIŞTIRDIM. PGOGRAM İLK ETAPDA TABLETİ GÖRMESİ AÇISINDAN SANIRIM SÜRÜCÜ YADA BAŞKA Bİ PROGRAM İNDİRDİ.
    4- LENOVO SMART ASİSTAN TABLETİ A3500-HV OLARAK ALGILADI. VE A3500-HV 4.4.2 GÜNCELLMESİ VAR DEDİ. BENDE GÜNCELLE DEDİM BAŞLADI. 1.10 GB LİK DOSYAYI İNDİRDİ. İLK BAŞTAN HAFIZA KARTI TAKMADIĞIOM İÇİN SDCART DİYE HATA VERDİ. BENDE 4 GB LİK KART TAKTIM. SONRA TEKRAR LENOVO SMART ASİSTANI ÇALIŞTIRDIM. DOSYA İNDİ GÜNCELLEME YAPARKEN SENİN TABLETİN A3500H BU GÜNCELLE A3500-HV DİR OLMAZ DEDİ. BENİM HAYALLER SUYA DÜŞTÜ. BUILD.PROP TEKRAR KONTROL ETTİM HERŞEY YOLUNDA. TEKRAR DENEDİM OLMADI.
    5- LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMINI KURULDUĞU KLASÖRÜN İÇENE BAKTIM. DOWNLOADS YAZAN KLASÖR VAR YANİ C:\Program Files\Lenovo Smart Assistant\downloads BU KLASÖRÜN İÇİNDE update.zip YAZAN Bİ DOSYA VAR. BOYUT 1.10 GB. LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMININ GÜNCELLEMEYE ÇALIŞTIĞI YENİ KİTKAT 4.4.2 ROMU.
    6- AKLIMA ÇİN ROMU GELDİ. KAFAYA KOYDUM YAPACAM. HEMEN ÇİN ROMUNUhttp://bsp.needrom.com/2014/07/A3500.rar ADRESTEN İNDİRDİM. (SİTEYE ÜYE OLUN YOKSA İZİN VERMİYOR SANIRIM). *****UYARI ROMU ÇAKMADAN ÖNCE TABLETİM İMESİNİ KAYIR EDİN SİLİNEBİLİYOR. BENDE OLMADI AMA BUNU YAPAM İLK ARKADAŞTA OLDU VE BAŞLIK İÇERİSİNDE NASIL YAPILDIĞINI ANLATMIŞ.***** İNDİRDİĞİM DOSYANIN İÇİNDEKİ FLASH TOOLSLA ÇİNÇE ROMU ATTIM. ( KLASÖR İÇİNDEKİ FLASH TOOL BENDE HATA VERDİ BENDE İNTERNETTEN YENİ SÜRÜMÜNÜ İNDİRDİM). 4.2.2 SÜRÜMÜ İDİ. ÇİNCEDEN İNGLİZCEYE ÇEVİRDİM DİLİ. HERŞEY ÇALIŞIYOR ARAMA YAPIYOR. LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMINA BAĞLAYINCA YENİ ÇİNÇE 4.4.2 SÜRÜMÜ VAR DİYOR AMA ÇİNÇE NE İŞ YAPAR DİLİNİ ANLAMAM.
    7- SONRA ROT MANAGER AKLIMA GELDİ. (ROT MANAGER İLE DE LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMININ İNDİRDİĞİ ROMU GÜNCELLEYİM DEDİM ODA BU A3500H BUNU HV YAPAMASSIN DEMİŞTİ.) HEMEN TABLETİ TEKRAR KİNG ROOT ROTLADIM. ARKASINDAN ROT MANAGERİ YÜKLEDİM. C:\Program Files\Lenovo Smart Assistant\downloads ALTINDA update.zip HAFIZA KARTINA TABLETİ USBDEN BAĞLAYARAK HAFIZA KARTINA ATTIM. TABLETİN HAFIZASINA DEĞİL HAFIZA KARTINA UNUTMAYIN. ROT MANAGER ÇALIŞTIRDIM VE TABLETİN RECOVERY MODUNDA AÇTIM. (RESİMLER EKLİYORUM AŞAGIDA BAKINIZ.) TABLET EKRANINDA apply update from sdcard YAZAN YERİ SEÇTİM. ZATEN O SEÇENEĞİ SEÇİNCE HEMEN HAFIZA KARTINI GÖRÜYOR VE İÇİNDEKİ update.zip DOSYASINI SEÇTİM. BAŞLADI GÜNCELLEME ÖNCE ESKİ ROMUN YEDEĞİNİ ALDI. SONRA YENİ ROMU GÜNCELLEDİ. YAKLAŞIK 15-20 DAKİKA SÜRDÜ. GÜNCELLEME BİTTİKTEN SONRA TABLETİN AÇILMASI 2 DAKİKAYI BULDU SANIRIM. VE TÜRKÇE OLMUŞ GAPPS LAR GELMİŞ. SADECE ESKİ ÇİNCE ROMDAN KALMA BAZI PROGRAMLAR KALMIŞ ONLARI KALDIRDIM. DİREK ROMU ÇAKMAMIŞ ÜSTÜNE GÜNCELLEMİŞ AMA TÜRKÇE. TELEFON ARAMASI HERŞEY ÇALIŞIYOR. YAPTIKLARIM BUNLAR VE ELİMDEN GELEN YARDIMIDA YAPARIM.
     Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL) Lenovo A7-50 dört çekirdek 7' 3G IPS Tablet nasıldır? (379TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcibilek -- 9 Kasım 2014; 5:53:32 >

• Lenovo tablet alacaklara bunu tavsıye ederım LENOVO IDEATAB A3000AH 7 WiFi+3G TABLET
  • quote:

SELAM.
    ÖNCELİKLE YANLIŞ ANLAŞILAN Bİ KONU VAR SANIRIM. ÇİN ROMU YÜKLENDİKTEN SONRA build.pro DA DEĞİŞİKLİK YAPMADIM.

1- TABLETİ USB AYILAMA MODUNU AKTİF ETTİM VE USBYE BAĞLAYARAK KİNGO ROT LA ROOTLAYARAK YETKİ ALDIM. ROOTLAMA YAPARKEN BİLGİSAYARINIZ İNTERNETE BAĞLI OLSUN TABLETİN SÜRÜCÜLERİNİ İNDİRİYOR. ARDINDAN ES DOSYA YÖNETİCİSİNİ YÜKLEDİM.
    2- TABLETİN SYSTEM KLASÖR ALTINDAKİ BUILD.PROP DOSYASINDAKİ A3500H VE A3500-H YAZAN YERLERİN SONUNA V HARFİNİ EKLEDİM YANİ A3500HV VE A3500-HV YAPTIM. ES DOSYA YÖNETİSİ İLE BUILD.PROP DSOYANIZI KAYIT EDEMEDİĞİM İÇİN SONRADA ROOT EXPLORER İLE BUILD.PROP YENİDEN DÜZENLEDİM VE KAYIT ETTİM. KAYIT İŞLEMİNDEN SONRA TABLETİ YENİDEN BAŞLATTIM.
    3- TABLETİNİZE EN AZ 4 GBLİK HAFIZA KARTI TAKIN. BİLGİSAYARA İNTERNETTEN LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMINI YÜKLEDİM. USBDEN BAĞLADIM VE PROGRAMI ÇALIŞTIRDIM. PGOGRAM İLK ETAPDA TABLETİ GÖRMESİ AÇISINDAN SANIRIM SÜRÜCÜ YADA BAŞKA Bİ PROGRAM İNDİRDİ.
    4- LENOVO SMART ASİSTAN TABLETİ A3500-HV OLARAK ALGILADI. VE A3500-HV 4.4.2 GÜNCELLMESİ VAR DEDİ. BENDE GÜNCELLE DEDİM BAŞLADI. 1.10 GB LİK DOSYAYI İNDİRDİ. İLK BAŞTAN HAFIZA KARTI TAKMADIĞIOM İÇİN SDCART DİYE HATA VERDİ. BENDE 4 GB LİK KART TAKTIM. SONRA TEKRAR LENOVO SMART ASİSTANI ÇALIŞTIRDIM. DOSYA İNDİ GÜNCELLEME YAPARKEN SENİN TABLETİN A3500H BU GÜNCELLE A3500-HV DİR OLMAZ DEDİ. BENİM HAYALLER SUYA DÜŞTÜ. BUILD.PROP TEKRAR KONTROL ETTİM HERŞEY YOLUNDA. TEKRAR DENEDİM OLMADI.
    5- LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMINI KURULDUĞU KLASÖRÜN İÇENE BAKTIM. DOWNLOADS YAZAN KLASÖR VAR YANİ C:\Program Files\Lenovo Smart Assistant\downloads BU KLASÖRÜN İÇİNDE update.zip YAZAN Bİ DOSYA VAR. BOYUT 1.10 GB. LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMININ GÜNCELLEMEYE ÇALIŞTIĞI YENİ KİTKAT 4.4.2 ROMU.
    6- AKLIMA ÇİN ROMU GELDİ. KAFAYA KOYDUM YAPACAM. HEMEN ÇİN ROMUNUhttp://bsp.needrom.com/2014/07/A3500.rar ADRESTEN İNDİRDİM. (SİTEYE ÜYE OLUN YOKSA İZİN VERMİYOR SANIRIM). *****UYARI ROMU ÇAKMADAN ÖNCE TABLETİM İMESİNİ KAYIR EDİN SİLİNEBİLİYOR. BENDE OLMADI AMA BUNU YAPAM İLK ARKADAŞTA OLDU VE BAŞLIK İÇERİSİNDE NASIL YAPILDIĞINI ANLATMIŞ.***** İNDİRDİĞİM DOSYANIN İÇİNDEKİ FLASH TOOLSLA ÇİNÇE ROMU ATTIM. ( KLASÖR İÇİNDEKİ FLASH TOOL BENDE HATA VERDİ BENDE İNTERNETTEN YENİ SÜRÜMÜNÜ İNDİRDİM). 4.2.2 SÜRÜMÜ İDİ. ÇİNCEDEN İNGLİZCEYE ÇEVİRDİM DİLİ. HERŞEY ÇALIŞIYOR ARAMA YAPIYOR. LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMINA BAĞLAYINCA YENİ ÇİNÇE 4.4.2 SÜRÜMÜ VAR DİYOR AMA ÇİNÇE NE İŞ YAPAR DİLİNİ ANLAMAM.
    7- SONRA ROT MANAGER AKLIMA GELDİ. (ROT MANAGER İLE DE LENOVO SMART ASİSTAN PROGRAMININ İNDİRDİĞİ ROMU GÜNCELLEYİM DEDİM ODA BU A3500H BUNU HV YAPAMASSIN DEMİŞTİ.) HEMEN TABLETİ TEKRAR KİNG ROOT ROTLADIM. ARKASINDAN ROT MANAGERİ YÜKLEDİM. C:\Program Files\Lenovo Smart Assistant\downloads ALTINDA update.zip HAFIZA KARTINA TABLETİ USBDEN BAĞLAYARAK HAFIZA KARTINA ATTIM. TABLETİN HAFIZASINA DEĞİL HAFIZA KARTINA UNUTMAYIN. ROT MANAGER ÇALIŞTIRDIM VE TABLETİN RECOVERY MODUNDA AÇTIM. (RESİMLER EKLİYORUM AŞAGIDA BAKINIZ.) TABLET EKRANINDA apply update from sdcard YAZAN YERİ SEÇTİM. ZATEN O SEÇENEĞİ SEÇİNCE HEMEN HAFIZA KARTINI GÖRÜYOR VE İÇİNDEKİ update.zip DOSYASINI SEÇTİM. BAŞLADI GÜNCELLEME ÖNCE ESKİ ROMUN YEDEĞİNİ ALDI. SONRA YENİ ROMU GÜNCELLEDİ. YAKLAŞIK 15-20 DAKİKA SÜRDÜ. GÜNCELLEME BİTTİKTEN SONRA TABLETİN AÇILMASI 2 DAKİKAYI BULDU SANIRIM. VE TÜRKÇE OLMUŞ GAPPS LAR GELMİŞ. SADECE ESKİ ÇİNCE ROMDAN KALMA BAZI PROGRAMLAR KALMIŞ ONLARI KALDIRDIM. DİREK ROMU ÇAKMAMIŞ ÜSTÜNE GÜNCELLEMİŞ AMA TÜRKÇE. TELEFON ARAMASI HERŞEY ÇALIŞIYOR. YAPTIKLARIM BUNLAR VE ELİMDEN GELEN YARDIMIDA YAPARIM.

Eyv krdsm gzl anlatmssn ama sn baslangicda 4.2 ile root ole devam ettin herhlde bnde su an 4.4.2 surumu var hic bir sekilde root atamadim kingoroot ile v root programlari denedm yapamadm daha once baska tellerde odin ile atyrdm hic bir sorun olmamisdi 4.4.2 root edebln varmi arkdslar aranizda

• Root nasıl atacağız lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltulu

Arkadaşlar telefona dönüşebilen tablet

http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-a7-50-16gb-7-3g-ips-tablet-59-411875/productDetails.aspx?productId=bd601196&categoryId=3008012&SKU=BD601196

Bu tablet midir ?

Evt krds tlfn oluyor ama dah basaramadik

• SELAM

BEN YENİ 4.4.2 YE ROOT ATMADIM AMA DENERİM. ATARSAM MESAJ ATARIM...

• @Kabiz Civciv

TABLETİN USB AYIKLAMA MODUNU ETKİNLEŞTİR. KİNGO ROOT İNDİR. USB TABLETİ BAĞLA. PROGRAMI ÇALIŞTIR. PROGRAM ÇALIŞIRKEN İNTERNET BAĞLI OLSUN BİLGİSAYARDA. ÇÜNKÜ TABLETİN USB SÜRÜCÜLERİNİ İNDİRECEK. İNDİRDİKTEN SONRA TABLETİ A3500H OLARAK GÖRÜCEK. SONRA ROOT YAZAN BUTONA BAS BEKLE TABLET YENİDEN BAŞLAYACAK. TABLET ACILDIĞINDA KİNGO ROOT DA ROOT MODE : YES YAZMASI LAZIM KISACA BU KADAR.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.