Şimdi Ara

Lenovo A7000, Android Marshmallow güncellemesine kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo A7000, Android Marshmallow güncellemesine kavuştu 
    Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Lenovo'nun Android Marshmallow takvimi A7000 için Nisan ayını işaret ediyordu.Özellikle fiyatıyla birlikte öne çıkan ve ülkemizde de kendisine has bir kitle yakalamayı başaran A7000, takvime uygun bir şekilde sürüm güncellemesine kavuştu.

Lenovo A7000, Android Marshmallow güncellemesine kavuştu 
    Orta seviyede önemli bir yere sahip akıllı telefon 1.35 GB'lık devasa bir indirmenin ardından yeni sürüme hazır hale geliyor. Kurulumdan önce telefonda 2 GB kadar boş bir alan olması gerektiğini de hatırlatalım. Android 6.0 sürümüyle birlikte, bu sürüme ait özellikler ve Android'in Mart ayı güvenlik güncellemeleri de yazılıma dahil ediliyor.

A7000 kullanıcıları Ayarlar sekmesinin altından ilgili menüye giderek güncellemeyi elle kontrol edebilirler. Güncelleme kullanıcılara sırayla dağıtıldığı için bazı A7000 sahipleri bildirimi bir kaç gün daha geç alabilir.

• Lenova 500TL lik telefona Android 6.0 ı versin, Samsung da Note 4 gibi bir telefona hâlâ güncelleme verecek... Bu işten Apple dan sonra en iyi ciro ile para kazanan firmasın yazılım ekibin 10 kişi herhalde Samsung..?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumlarabak

Lenova 500TL lik telefona Android 6.0 ı versin, Samsung da Note 4 gibi bir telefona hâlâ güncelleme verecek... Bu işten Apple dan sonra en iyi ciro ile para kazanan firmasın yazılım ekibin 10 kişi herhalde Samsung..?

Lg de vermedi daha g3 e. Bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P70 aynı donanımda isteseler iki günde yaparlar ancak verilecek mi göreceğiz. Şimdilik bir açıklama yok umarım p70-a gibi çok satan bir modele de sürpriz yaparlar. Verdikleri Lollipopu bişeye benzetseler en azından.. Düz aosp gibi, sorunsuz da değil.. Custom Romlar çok ve stock Kitkat gayet iyi gerçi.

• Annemin telefonuna kurayım bari 650 tl ye almıştık fiyatına göre verdiği özellikler fazlasıyla iyi. Bu güncellemeyle çok daha iyi olur :D

• Guzel haber manitanin telefonuna yukleyelim bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşime 600tl'ye aldım, bazen kullanıyorum fiyatına göre f/p cihazı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Android M ile dahada stabil hale geldi.Dahili hafıza sorunu sd kartın dahili olarak eklenebilmesiyle ortadan kalktı.
  • önceden çinlilere laf söylerdik kullan at üretiyor diye. Adamlar işi ciddiye alınca neler yapılabildiğini sürekli ispatlar oldu.

• Lenovo cep telefonları gerçekten çok iyi hem uygun fiyatlı hem destek de veriyor hem de pili yüksek. Odun samsunga para verene kadar Lenovo almak daha mantıklı.

• niye 6.0 da 6.0.1 değil?

• Büyük firma diye geçinenlere ders verecek nitelikte hareket. Demek ki istenirse 600 liralık telefona da güncelleme verilebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon günümüzün f/p kralı açık ve net
  • Vay arkadaş mx4 kullanıcısı olarak daha 5.1.1 sürümünü Mayıs başı gibi alacakmışız. Bu telefonun 2 katı fiyat ile aldık durum ortada.

• çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı !!!
  • Ah lenovo ah a7000e var da p70e yok mu ayıp size. Zaten verdiğiniz lollipopta bir şeye benzemiyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Ah lenovo ah a7000e var da p70e yok mu ayıp size. Zaten verdiğiniz lollipopta bir şeye benzemiyor :/

:D :D Çok güldürdün beni dostum,Verdiğiniz Lollipopta bir şeye benzemiyor demek..

Eyvallah.

• Daha önce hep Samsung kullandığım için hiç güncelleme beklentim yoktu sonuçta 600 liraya alınan bi telefon , güncelleme gerçekten telefonu harika yaptı şuan telefon bildiğiniz uçuyor arayüz çok hafifledi programlar arası geçiş sanise sürmekte , telefondan çok memnunum teşekkürler lenovo.... Zamanın da s3 mini ye 800 lira vermiştim 4.1 ile geldi 4.2 olmadı anasını satiim aradan seneler geçti...

• Maşallah.

Almayı düşünüyordum ama vazgrçmiştim redmi note 2 aldım. Tez zamanda bizede gelir inş

• beyler bu çok yavaş iniyor hala indirmedim ama ne kadar sürer ona göre iyi bir internetten indirecemde birde bende 1.80 gb lık yer var yetermi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.