Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: die_caprio

Roota gerek yok.rom kendisi rootlu

Benim windows 8 oldugundan usb yükleme sıkıntısı oluyor sanırım bu yüzdenmiş teşekkürler hocam deniyorum ben
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    bir türlü telefonu tanıtamadım bilgisayara takıyorum usb sürücü yüklenemedi uyarısı veriyor windows 7 de denedim orda da yüklemiyor telefonu bir görüyor bir görmüyor bilgisayar :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

bir türlü telefonu tanıtamadım bilgisayara takıyorum usb sürücü yüklenemedi uyarısı veriyor windows 7 de denedim orda da yüklemiyor telefonu bir görüyor bir görmüyor bilgisayar :S

ayni sorunu Bender yasadim.driver ile ilgili.win 7 due tum eski driverlari temizleyin.mumkunse yen I kurulmus bi r PC de deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde fazla ekran koruyucusu olan varmı acil...Lenova A806
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORELE

Elinde fazla ekran koruyucusu olan varmı acil...Lenova A806

Bende varda nasil olacak? Ben malatyadayim.kargolarim beklersen

• Delirmek üzereyim,telefonu bir türlü pc ye bağlayamadım aygıt yöneticisinde bir görüp bir görmüyor.Driverı yüklemeye çalışıyorum olmuyor yardım edin beyler nasıl çözerim bu sorunu
  • Arkadaslar telefona cpu-z programini yukledim.bataryayi 1000 mah olarak gosteriyor.yazilimsal sorunmudur bu ? Biri deneyebilirmi acaba.sizdede oylemi acaba

• şu driverleri denedinmi
    http://www.datafilehost.com/d/b7ff7524

birde rom u önce sıfırdan atıp tekrar dene istersen.Ben öyle çözmüştüm.
  • quote:

Arkadaslar telefona cpu-z programini yukledim.bataryayi 1000 mah olarak gosteriyor.yazilimsal sorunmudur bu ? Biri deneyebilirmi acaba.sizdede oylemi acaba

Cpuzda var bir sknti bendede ayni 1000 mah gosteriyor

• arkadaşlar ne oldunuz yahu.kimse gelmiyormu konuya? ne yaptınız telefonla ne ettiniz? uğramaz oldunuz
  • quote:

arkadaşlar ne oldunuz yahu.kimse gelmiyormu konuya? ne yaptınız telefonla ne ettiniz? uğramaz oldunuz

iyi forumlar

hocam lenovo usb driver linki ölmüş yenileyebilirmisini yada alternatif bir program varmı
    Esenlikler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

quote:

arkadaşlar ne oldunuz yahu.kimse gelmiyormu konuya? ne yaptınız telefonla ne ettiniz? uğramaz oldunuz

iyi forumlar

hocam lenovo usb driver linki ölmüş yenileyebilirmisini yada alternatif bir program varmı
    Esenlikler....

linki yeniledim indirebilirsiniz.iyi forumlar dilerim
  • yeni rom yokmu?
  • teşekkürler hocam cihaz zaten türkçeidi sizin romla değiştirmişoldum ancak tam türkçe olmadı.

bu nu tamammen türkçe yapanın imkanı yokmu çevirisini filanda yapabiliriz.

birde numara çevirirken çince yazılar çıkıyor onu iptal edebiliyormuyuz

Esenlikler.
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    telefonun sorun çıkartan yönü yok ondan belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

teşekkürler hocam cihaz zaten türkçeidi sizin romla değiştirmişoldum ancak tam türkçe olmadı.

bu nu tamammen türkçe yapanın imkanı yokmu çevirisini filanda yapabiliriz.

birde numara çevirirken çince yazılar çıkıyor onu iptal edebiliyormuyuz

Esenlikler.

Needrom sitesinde lenovo bolumunde not free olan yerde A806 icin ucretli rom var.onu kur.1447 V3 yani.rar sifresi A806_BLR

Bu romda cince yazi yok

• Arkadaslar bataryasinda sikinti olan varmi? Ben 2 gundur batarya kalibrasyonunda sikinti oldugunu anladim ve uzerine dustum durumun.aslinda sarji cabuk yediginden degil sorun batarya kalibrasyonundan kaynaklaniyor.data/system/ batterystatus.bin dosyasi kalibrasyon bilgilerini duzenli tutmuyor.yada biz yanlis kalibrasyon yapiyoruz.
    Ben 3g full acik ve mobil veri acik sekilde hep kullaniyorum.sarj %100 den %90 a 11 dakikada dusuyordu.bugun bir yontem denedim.suan %100 den %85 e 44 dakikada dustu.ekran yarida,3g modu ve mobil veri acik.
    Sizdeki durum nedir.karsilastiralim

• quote:

Arkadaslar bataryasinda sikinti olan varmi? Ben 2 gundur batarya kalibrasyonunda sikinti oldugunu anladim ve uzerine dustum durumun.aslinda sarji cabuk yediginden degil sorun batarya kalibrasyonundan kaynaklaniyor.data/system/ batterystatus.bin dosyasi kalibrasyon bilgilerini duzenli tutmuyor.yada biz yanlis kalibrasyon yapiyoruz.
    Ben 3g full acik ve mobil veri acik sekilde hep kullaniyorum.sarj %100 den %90 a 11 dakikada dusuyordu.bugun bir yontem denedim.suan %100 den %85 e 44 dakikada dustu.ekran yarida,3g modu ve mobil veri acik.

Senin soyledigini nasil yapiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: madenci274

quote:

Arkadaslar bataryasinda sikinti olan varmi? Ben 2 gundur batarya kalibrasyonunda sikinti oldugunu anladim ve uzerine dustum durumun.aslinda sarji cabuk yediginden degil sorun batarya kalibrasyonundan kaynaklaniyor.data/system/ batterystatus.bin dosyasi kalibrasyon bilgilerini duzenli tutmuyor.yada biz yanlis kalibrasyon yapiyoruz.

Senin soyledigini nasil yapiyoruz

Hocam once sarji %100 full doldur.sarj kablosunu cikarmadan root browserdan data/system/batterystatus.bin dosyasini sil.sarj kablosunu cikar ve telefonu yeniden baslat.kullan

• 1501 developer surumu cikmis.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.