Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın die_caprio şimdi gördüm,kusura bakmayın moblden dikkatimi çekmedi.İlgi ve yardımınıza çok teşekkürler.Ama daha önce hiç rom atmadım.Yol gösterirseniz kendim halledebilirim,tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilif ayarlari varmi me yapmak lazim?ortadaki kismi acik plan flip cover almistm aliexpressten

• mer.arkadaşlar bunların hepsinimi indirecegiz anlamadım.

Links:
    VIBEUI_V2.0_1437_7.2.1_ST_A806 Multilang GAPPS ROOT (759 dls)
    SP_Flash_Tool_v5.1348.00 (488 dls)
    TWRP2.8 (342 dls)
    LenovoUsbDriver_autorun_1.0.9 (446 dls)
    A806_Chinese_Flash_Manual_20140415 (232 dls)
    VIBEUI_V2.0_1439_7.9.1_DEV_A806_Multilang_GAPPS_ROOT (544 dls)
    VIBEUI_V2.0_1447_7.48.1_ST_A806_baralajbi_V3 (443 dls)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaran33

mer.arkadaşlar bunların hepsinimi indirecegiz anlamadım.

Links:
    VIBEUI_V2.0_1437_7.2.1_ST_A806 Multilang GAPPS ROOT (759 dls)
    SP_Flash_Tool_v5.1348.00 (488 dls)
    TWRP2.8 (342 dls)
    LenovoUsbDriver_autorun_1.0.9 (446 dls)
    A806_Chinese_Flash_Manual_20140415 (232 dls)
    VIBEUI_V2.0_1439_7.9.1_DEV_A806_Multilang_GAPPS_ROOT (544 dls)
    VIBEUI_V2.0_1447_7.48.1_ST_A806_baralajbi_V3 (443 dls)

En alttaki 1447 olan suan guncel rom.onu indir

Lenovousb driveri indir

En son flash toolu indir

İndirdikten sonra lenovo usb driveri kur

Sonra flash toolu calistir ve ilk sayfaya koydugum flash tool ile rom atma videosuna bakarak islemleri yap.

1447 romun rar sifresi A806_BLR

Rar i acman gerekecek cunki romun icinde scatter i flash toolda gostermen gerekecek

Flash tool ile rom atarken telefonun bataryasi cikmis olarak pc ye baglanacak

• Arkadaslar sifir ayarinda olan lenovo a806 telefonumu satiyorum.fiyat 420 tl.son fiyattir takas vs teklif etmeyiniz.ilgilenenler pm..

Not:telefon kutusuzdur.

• Arkadaslar merhaba

http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

bu siteden alinirmi bide amerikadaki bir tanidigima siparis vericem gumruk parasi eklenirmi amerika icin

baska site varmi guvenilir olarak
  • VİBE UI V2.5 sürümü yakında çıkıyormuş.Lollipop ile birlikte çıkacakmış üstelik.Suan 5 cihazda test aşamasındaymış.Lollipop yakında gelecek telefonlarımıza

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    Kameradan galeriye girememe sorununu google play den a better camera isimli uygulamayı kurarak halledebilirsiniz:)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam&hl=tr

@die_caprio Hocam ilk mesaja eklerseniz, arkadaşlar için bir kolaylık sağlamış oluruz
    Tesekkur ederim. Soruyu sormadan cevabi öğrenmiş oldum.

• LG kamera uygulamasından bahsediyorlardı, markette olan. Bir arkadaş S4 e kurdu ve kendi kamera programından daha iyi çekim yaptı. Ama o çekimde eli titremedi de o yüzden öyle denk geldiyse bilemiyorum artık.

Bilgisi olan var mı ?
    LG kamera programı ile ilgili...
  • Ben size en sade ve en az enerji tüketen ROM hangisi diye soracaktim. Cihaza gereksiz birşey yuklenmesin. Gerektikçe ben yukleyeyim. Multi language olmasına da gerek yok. İngilizce olabilir. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocakus

Ben size en sade ve en az enerji tüketen ROM hangisi diye soracaktim. Cihaza gereksiz birşey yuklenmesin. Gerektikçe ben yukleyeyim. Multi language olmasına da gerek yok. İngilizce olabilir. Teşekkürler.

http://www.needrom.com/download/a806-aosp-v1-0/comment-page-9/#comments

Bu ciplak rom.hic kurmadim.kurupta bizi bilgilendirirsen sevinirim

• Needromdaki AOSP romu kurdum.hizli,temiz ve hafif yalniz birkac sorun var.kamerada selfie cekimi yaptiktan sonra galeriden geri donuste kamera siyah ekranda kaliyor,PC ye baglaninca internal storage gormuyor,imei yi atamiyorum supersu cince.update olmuyor.sarj omru iyi

• A806 var elimde, sadece iki hafta kullanılmış temiz telefon.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lenovo-a806-2gb-ram-16gb-rom-8-cekirdek-13mp-arka-5mp-on-kamera-188580613/detay/

Paraya ihtiyacım var, 530 liraya veriyorum. Almak istiyenler özelden mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halfson -- 9 Ocak 2015; 19:02:50 >
    Hocam bana cihaz gelmedi henüz ama aosp ye IMEI atilamiyorsa o zaman kurmaya gerek yok benim için. Gelince 1447 romu deneyecegiz o zaman. Diğerleri sorun değildi aslında benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Needromdaki AOSP romu kurdum.hizli,temiz ve hafif yalniz birkac sorun var.kamerada selfie cekimi yaptiktan sonra galeriden geri donuste kamera siyah ekranda kaliyor,PC ye baglaninca internal storage gormuyor,imei yi atamiyorum supersu cince.update olmuyor.sarj omru iyi

1447 romda da internal storage görünmüyor pc ye bağlayınca bende
    sizde görüyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Needromdaki AOSP romu kurdum.hizli,temiz ve hafif yalniz birkac sorun var.kamerada selfie cekimi yaptiktan sonra galeriden geri donuste kamera siyah ekranda kaliyor,PC ye baglaninca internal storage gormuyor,imei yi atamiyorum supersu cince.update olmuyor.sarj omru iyi

1447 romda da internal storage görünmüyor pc ye bağlayınca bende
    sizde görüyor mu

Evet bendede gormuyor.internal storage icin sanirim ayri bir yazilim yada driver istiyor.harici karti gorebiliyorum.AOSP romda harici karti bile goremiyorum.AOSP rom uzerinde iyi bir fix yapilmali ama bizde yapacak kimse yok.multilanguage,guncel supersu ve kamera uygulamasi iyi port edilse cok guzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocakus

Hocam bana cihaz gelmedi henüz ama aosp ye IMEI atilamiyorsa o zaman kurmaya gerek yok benim için. Gelince 1447 romu deneyecegiz o zaman. Diğerleri sorun değildi aslında benim için.

Bildigim yontemlerle imei degistirmeyi denedim ama olmadi.belkide farkli bir basit yontemi vardir arastirmadim.imei degisseydi dediginiz gibi diger sorunlar onemli degil kullanirdim.needroma koyan kisiye pm attim ama cevap gelmedi.yanliz bu romun v3 versiyonunu cikarirsa cok iyi olur.

Edit: aosp rom da ayrica bir mtk nvram tool dosyasi var.cwm den flashlanmasi gerekiyormus ve imei isini yapilabiliniyormus.onu deneyelim bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 10 Ocak 2015; 15:38:09 >
  • Hocam merhaba;
    az önce cihaz geldi. bahsettiğiniz nvram olayını falan bilmiyorum. imei değiştirme işini falan yapabilirseniz ve uygun bir zamanınız olursa anlatma şansınız olur mu? en son 2 sene önce turkcell t11 rootlayıp rom atmıştım. bilgimiz yok denebilir yani
    ben cihazı şarja takayım. dolunca deneyelim bakalım. şöyle genel bir karıştırdım cihazın tepkileri falan gayet hızlı. beğendim cihazı. bir de bahsettiğiniz aosp rom sayfasında nand backup yapmadıysanız bana gelmeyin demiş. nand backup falan nasıl yapılır?
    teşekkürler
    hocam merhaba az önce cihaz geldi. bu konularda bir bilgimiz yok. nand backup olayı nedir? bir de bu imei olayını aosp de halledebilirseniz hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilir misiniz?
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.