Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: kocakus

Hocam bana cihaz gelmedi henüz ama aosp ye IMEI atilamiyorsa o zaman kurmaya gerek yok benim için. Gelince 1447 romu deneyecegiz o zaman. Diğerleri sorun değildi aslında benim için.

Bildigim yontemlerle imei degistirmeyi denedim ama olmadi.belkide farkli bir basit yontemi vardir arastirmadim.imei degisseydi dediginiz gibi diger sorunlar onemli degil kullanirdim.needroma koyan kisiye pm attim ama cevap gelmedi.yanliz bu romun v3 versiyonunu cikarirsa cok iyi olur.

Edit: aosp rom da ayrica bir mtk nvram tool dosyasi var.cwm den flashlanmasi gerekiyormus ve imei isini yapilabiliniyormus.onu deneyelim bakalim

Hocam daha once de sormustum. Telefonun bozulmasi halinde telefoncular yapabilir mi ya da bir yol var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    mesajı verdi notu 2 defa yazmışım gibi olmuş. kusura bakmayın. bu cwm falan nedir? nasıl yapılır?
    bence biraz sade rom kuralım şarj süresinin keyfine varalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumanlipars

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Hocam bana cihaz gelmedi henüz ama aosp ye IMEI atilamiyorsa o zaman kurmaya gerek yok benim için. Gelince 1447 romu deneyecegiz o zaman. Diğerleri sorun değildi aslında benim için.

Bildigim yontemlerle imei degistirmeyi denedim ama olmadi.belkide farkli bir basit yontemi vardir arastirmadim.imei degisseydi dediginiz gibi diger sorunlar onemli degil kullanirdim.needroma koyan kisiye pm attim ama cevap gelmedi.yanliz bu romun v3 versiyonunu cikarirsa cok iyi olur.

Edit: aosp rom da ayrica bir mtk nvram tool dosyasi var.cwm den flashlanmasi gerekiyormus ve imei isini yapilabiliniyormus.onu deneyelim bakalim

Hocam daha once de sormustum. Telefonun bozulmasi halinde telefoncular yapabilir mi ya da bir yol var mi

Hocam telefoncunun tamiri iyi bilmesine bagli.telefonun ekrani felan kirilmis olsa çinden getirtebilirsin ve takabilirsin.çinden gelen kaliteli marka telefonlarda senden kaynaklanan bir sorun olmazsa pek arizasi olmuyor.mesela bundan oncede lenovo p770 kullandim 2 yili askin hic ariza vermedi.yani gonul rahatligi ile alip kullanabilirsin

• Cihaza 1447 v3 rom kurdum. Tesekkur ederim.
    Yeni baslayan arkadaslar icin herseyden once needrom a uye olmalarini oneriyorum. Sp flash tool hata verirse download bolumunu delete + download yapin.
    İlk sayfayi takip ederek gayet kolay bir sekilde hersey halloluyor.
    Gecersiz imei olayinda ise imei.exe de anlatilanlari Yapinca islem tamam.
    Bu haptic feedback nasil kapatiliyor?

• Ayarlar -> dil ve giris -> android klavye ayarlari-> tusa basildginda titret secenegini kapatmak ve ayarlar -> profilleri -> general ayarlari -> vibrate on touch kapatmak gerekiyor. İlkinde klavyenin titresim tepkisini ikincide ekranin titresim tepkisini kapatmis oluyorsunuz. Kendim caldim kendim oynadim gibi oldu ama isine yarayan cikabilir. Hala nand backup nedir? Nasil yapilir? Sorularindan emin olamadigim icin aosp yi deneyemedim ancak 1447 v3 u gayet basarili buldum. Emegi gecenlere tesekkur ediyorum.

• Usb driveri bilgisayara kuramadim

• Bu telefonu xbox360 ile takaslamayı düşünen olursa özel mesaj atsın arkadaşlar. Üstünü gerekirse tamamlarım.
  • almeya2 A kullanıcısına yanıt
    Hocam sag tiklayip yonetici olarak kur secmeyi deneyin. Bir de kuramadim derken herhangi bir sebep bildirdi mi cihaz? Herhangi bir hata mesaji goruntuledi mi? Hata mesajini yazarsaniz cozumunu bulmamiz mumkun olur.

• Hata kodu 28 pc yi tekrar kurmayi Dusunuyorum

• arkadaşlar a806 ıcın rom çalışmalarım olacağını yazmıstuım bu konudan ama malsewfkı abımın ısrarlarını kıramadım ve telefona el koymanısa musade ettım ve başka bır telfon sıparısı gectım umi zero beklıyorum suan kusuruma bakmayın .her keze hayırlı forumlar dılerım
  • Kilif ve ekran koruyucu ne oneriyorsunuz? Mumkunse Turkiye degilse ucuz ve kaliteli... Tercihler kisiden kisiye degisir ama kullanip memnun oldugunuz urun var mi?

• Merhabalar bende lenovo a806 telefonu özelliklerini araştırarak aldım fakat bir kaç problem tespit ettim.
    1 Kamera çekim sonrası önizlemede siyah ekranda kalıyor. (ingilizce dil seçilince düzeliyor)
    2 Dil türkçe seçmeme rağmen baya seçenekler hala ingilizce geliyor
    3 Yazılım güncelleştirme yapıyorum. Ayarlar uygulaması yanıt vermiyor. diye seçenek çıkıyor.
    Şimdilik bunları farkettim sorunlarımı düzeltmem için ne yapabilirim yardım edebilecek arkadaş varmı. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Kilif ve ekran koruyucu ne oneriyorsunuz? Mumkunse Turkiye degilse ucuz ve kaliteli... Tercihler kisiden kisiye degisir ama kullanip memnun oldugunuz urun var mi?

Hocam aliexpress de nillkin marka kılıflar var. Beraberinde ekran koruyucu jelatin vardır çoğunda. Onlardan alabilirsin.

Ben kullanıyorum şuan jelatini hem kaliteli hemde kolay kolay çizilmiyor. Kılıfına güzel cihaz ele tam oturuyor cebe rahat girip çıkıyor tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A8 806 Inew V7'den çok üstün müdür?

Bir de ekranı zamanla sararma yapar mı? Ekran konusunda çok hassasım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

A8 806 Inew V7'den çok üstün müdür?

Bir de ekranı zamanla sararma yapar mı? Ekran konusunda çok hassasım...

Evet ustundur.ekranda sararma olmaz.lenovolarda hic gormedim ekran sararmasi

• Selam arkadaslar usb driveri pcye kurdum telin bataryasi varken goruyo bataryayi cikarinca teli gormuyo. Flashla rom atarken hata veriyo. Ne yapmam lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almeya2 -- 14 Ocak 2015; 12:36:07 >
  • almeya2 A kullanıcısına yanıt
    Hocam pili cikarip kabloyu telefona takacaksiniz. Sp flasha dosyayi gosterip download kismini erase all + download yapip ustteki download a basip 2 saniye icinde kabloyu bilgisayara takacaksiniz. Pil yokken gormemesi normal. Ankara'daysaniz yardimci olabilirim.

• Gps ayarini nasil yapabilirim rootsuz?

• Hangi program hocam? Ortalama olarak ayarlar icinden cihaz basliginda konum altina bakmak gerek. Konum acik olacak. Yuksek dogruluk acik olacak...

• kocakus K kullanıcısına yanıt
    Erase all + download mi yoksa format all + download mi bende bu secenek var

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.