Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen..1501 sürümü çıkmış...bbs de var...
    VIBEUI_V2.0_1501_7.80.1_DEV_A806
  • mrb,görüşünüzü almak istiyorumda,bu telefonla p780 arasında kaldım,oyun falan oynamam genelde nete girerim hangisini önerirsiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaran2533

mrb,görüşünüzü almak istiyorumda,bu telefonla p780 arasında kaldım,oyun falan oynamam genelde nete girerim hangisini önerirsiniz acaba?

Mrb

P780 in bataryasi daha gucludur.full internette bile 3-4 gun sarji gider.batarya omru cok onemliyse p780 alin derim.donanim olarak ve kibarlik olarakta A806 derim.sarji 1 gunu rahat cikarir internette bile.karar sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

aynen..1501 sürümü çıkmış...bbs de var...

turkce varmi.

• bilmiyorum..yuklemedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

aynen..1501 sürümü çıkmış...bbs de var...

turkce varmi.

Hayir.resmi rom oldugundan ingilizce ve cince var.ayrica betaymis bu rom.bize Stable versiyonu lazim.yakinda multilanguage olani duser nete

• umarim.

• die_caprio
    yardımların için çok teşekkürler. 1447 rom gayet güzel. neredeyse tamamen türkçe

Esenlikler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

die_caprio
    yardımların için çok teşekkürler. 1447 rom gayet güzel. neredeyse tamamen türkçe

Esenlikler....

Rica ederim.yardimci olmak her daim gorevimizdir

Topigimizi canli tutalim herzaman

• 1447 multilang (paralı olan,şifreyi veren arkadaşa teşekkürler.Ancak beğenirsem rom sahibinede donate vermek lazım 2-3 dolar bişi zaten teşvik olur.) rom'u yükledim.Türkçe olan kısmı çok artmış 1432 ye göre o kesin.Telefonu eşim kullandığı için çok iyi oldu.Pil konusunda kullanınca göreceğiz bakalım.
  • Arkadaslar bu telefonu almak istiyorum fakat telefonun bozulmasi halinde ülkemizde sinirli secenekler oldugunu dusunuyorum. Sonucta insan yapimi bir cihaz. Bozulmasi halinde ne yapilabilir ?

• dumanlipars D kullanıcısına yanıt
    İyi çalışmalar arkadaşlar.Lenovo A806 cihaz geldi.Cihaz rootlu geldi.İmei değişikliği için videodakileri aynen yapıp telefonu yeniden başlattığımda "invalid" hatası veriyor.Ayrıca her yolu da denedim ama beceremedim ya da başaramadım.Bu oluşturduğumuz MP0B_001 dosyasının cihazdaki orjinal boyutu 120 bayt.Videodakinde MP0B_001_NEW 24 bayt.Benim oluşturduğum MP0B_001_NEW 13 bayt.Sorun bundan mı kaynaklanıyor sizce.Bilgisayarda win7 ultimate 64 bit kullanıyorum.Ayrıca permission ayarlarını da 644 yaptım.Şimdiden yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler.
  • tek imei gir ustat.2 imei girmene gerek yok..birde md5 klasorunun altında...vıdeonun aynısını yaptım oldu..sendede olması lazım
  • Tek imei giriyorum zaten.üzerinde vibeui_v2.0_1432_st_a806 diye bir rom var.Kendisi rootlu geldi.Olmuyor bir türlü.Son kısımda mpob_001 dosyasının özelliklerinde videoda owner:root. Group:root ,yazıyor. Benim oluşturduğuma baktığımda owner:root group:nvram , yazıyor.Sizce sorun bundan mı,yoksa başka birşey mi? Çözümü ne olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varsak60 -- 3 Ocak 2015; 13:23:57 >
  • suan yılbaşında çıkan 1501 resmi rom kurdum.çince ve ingilizce.power manager ayarlar menüsüne gelmiş.ekran menüsünde night eye protection özelliği gelmiş.gözü yormadan ekranı matlaştırıyor.çok iyi olmuş.Lcd invertten farklı olarak.
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    mrb,görüşünüz için tşkler,a806 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaran33

mrb,görüşünüz için tşkler,a806 aldım

Hayirli olsun demek duser bizede

• asaran33 A kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin pisman olmayacaginiz bir cihaz..

• Benim iş nasıl çözülür arkadaşlar,bilen yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: varsak60

Benim iş nasıl çözülür arkadaşlar,bilen yok mu?

Hocam sen oncelikle romu degis.o rom eski.needrom sitesine uyelik ile gir.lenovo kategorisinde not free yazan yerde A806 icin ucretli rom var.1447 V3 olani yukle.rar sifresi A806_BLR

Bu romdan sonra dene.

Ayrica pm den telefonumu yazmistim sana halledemezsen bana donus yap diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 3 Ocak 2015; 18:21:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.