Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ardindan flash toolu acin.
    Rom icindeki scatteri gosterdikten sonra firmware upgrade secenegini sectikten sonra downloada basip bataryadi cikmis sekilde telefonu baglayin.rom atmaya baslamazsa bekleyin preloader surucuyu yukleyecektir.yuklendikten sonra telefonu kablodan cekin ve tekrar downloada basip telefonu pc ye takin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Cevap için tşk. Dediğiniz gibi yaptım fakat değişiklik yok. Donanım bulundu sesi çıkıyor, sonra donanım çıkma sesi geliyor. Telefon arada titriyor fakat hiç bir numara yok.
  • @die_caprio
    Hocam şimdi şüphelenip baktım da root yetkisi yok. Root ile alakalı adres var mı acaba? Ya da ne yapmam lazım? Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

@die_caprio
    Hocam şimdi şüphelenip baktım da root yetkisi yok. Root ile alakalı adres var mı acaba? Ya da ne yapmam lazım? Tşk.

Hocam rom yuklemenin root ile alakasi yok.siz hangi romu yukluyorsunuz?

Needrom sitesindeki ucretli olani degilmi?
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    İsletim sistemin win8 ise dijital surucu imzalama olayini devre disi birakmalisiniz. Surucu yuklemesi program disindan geliyorsa hepsine iptal demelisiniz. Sp flash toolda ayarlari yapip download a bastiktan sonra telefonu bagliyorsunuz degil mi?

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    Bana da su nand backup olayini anlatir misiniz? Bir de aosp kurulumunu anlatabilir misiniz? Bir deneyelim derim.

• Arkadaşlar imei yükleme işini ilk sayfadaki programla ve videodakileri dikkatlice yapınca oldu. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler.
  • @kocakus @die_caprio
    Win7 var şu an. Alttaki adresten indirdim dosyayı. Sürücüyü yüklerken, ilk yükleme ekranında sürücü bulundu deyince cancel tuşuna basın diyor. Win 7 de bu ekran olmadığından yükle veya yükleme tuşuna basmadan direk üstteki çarpıdan kapatıyorum pencereyi. Telefon o esnada bilgisayara bağlı olmalı mı? Bağlı olacaksa normal pil takılı, çalışır mod da mı olmalı? Program ayarları derken videodaki tik zaten seçili halde. DA DL All with Checksum işaretli. Download tuşuna basıyorum, download only seçeneği seçiliyken videodaki gibi. Pil çıkartılmış halde telefonu bağlıyorum. Fakat telefon com sürücüsü ile alakalı bir problem var galiba. Sürekli donanım bulma sesleri çıkıyor. Titreme oluyor. Bekliyor sonra aynı durumlar tekrarlanıyor. Yükleme yapmıyor. Telefon mu sorunlu yoksa?
    http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-multi-language/

Hocam telefonu baglamadan kuracaksiniz. O uyari ekranindan sonra kurulumu yapmaniz gerekiyor. O uyari ekraninda yukaridan carpi ile kapatiyorsaniz usb suruculerini kurmamis oluyorsunuz.

• kocakus K kullanıcısına yanıt
    Şöyle hallettim. Birilerinin işine yarar belki:

Sony Neo telefonumda yaptığım root ve boot işlemlerine dayanarak, telefon bataryalı ve açık halde bilgisayara bağladım. Lenovo nun kendi bilgisayar programını kurdum. Çinceydi fakat rastgele tuşlara basarak kuruldu. Diğer dil versiyonları da vardır muhakkak. Fakat uğraşmadım. Telefon takılı halde indirdiğim LenovoUsbDriver_autorun_1.0.9 sürücüsünü kurdum. İlk ekranda Cancel tuşuna basın ibaresi olsa da ben sürücüyü yükle dedim. Neden böyle yazdığını bilmiyorum. bu işlemlerden sonra ilk sayfadaki rom yükleme videosunu takip edince sorun çıkmadı. Şimdi imei için devam edeceğim inşallah. Yardımlarınız için teşekkürler. Imei için de yardım gerekirse rahatsız edeceğim. İnş. sorun çıkmaz, teşekkürler.
  • Imei olarak eski dandik bir telefonun imei numarasını yazsam sorun çıkar mı teknolojileri kullanmada ya da başka bir anlamda?
    Benim telefonda 1100 nokia cakili. 3g falan calisiyor. Problem yok yani.

Anladım hocam. Imei için yeni dosya oluşturdum. Şimdi dosyayı klasöre atacağım. Data nvram md klasörünün içi boş görünüyor. md5 var bir de onda dosyalar var. Şu an forumu bir gözden geçereyim. Sşz cevap verirseniz onu yapayım direk.
    Hocam data/nvram/md5/NVRAM/NVD_IMEI icine atip dosyanin ismini degistirdikten sonra permissions icinden others a read ve write hakki veriyorsunuz.

Benim cihaz kafasina gore mac adresini degistiriyor. Modemin arayuzunden cihazin mac adresinin oldugu yeri birkac defa (farkli gunlerde) kontrol edip mac degistirip degistirmedigine bakabilir misiniz? Beni sıkıntıya sokuyor bu is. Okulun kablosuz agina dahil oluyorum. Ertesi gun baska mac yayinliyor. Bir daha kayit yapiyorum. Daha ertesi gun ayni hikaye bastan oynuyor.

Yaptım hocam. Daha sonra simcard taktım fakat Hizmet Yok yazısı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 18 Ocak 2015; 21:39:55 >
    *#06# tuslayip aramaya basinca ne cikiyor?

İmei.exe ye tek imei giriyorsunuz degil mi?

O işlemi yaptıktan sonra yazdım o kodu. Eski imei çıkmıştı. Dedim belki yeniden başlatınca yeni girdiğim yazar. Yeniden başlattım. Yeni girdiğim imei göründü düşündüğüm gibi fakat Hizmet Yok yazıyor. Başka imei mi densem acaba?
    Yazdiginiz imei kac rakam?

Benimki 15 hane
    Bazi telefonlarda 17 18 vs oluyor
    İlk 15 haneyi girin deneyin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakus -- 18 Ocak 2015; 21:47:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.