Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbul37

1447rom için şifreyi bilen arkadaşlar paylaşabilir mi? PM

A806_BLR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Teşekkürler, 2g ye aldım. Fakat geçişlerde sürekli aynı işlemi mi yapmak lazım? Bunu kısa yol tarzında yapan bir program filan var mı?

Ben hep 3g de kullaniyorum.diger turlu program hic denemedim.play store dan 2g/3g switch programlari olmasi lazim dene onlardan calisabilir

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    Bazı yerlerde tek çizgiye kadar düşüyor çekim gücü. Bu da pil tüketimini artırıyor diye biliyorum. Pil çabuk bitti ilk doldurduğumda. Tabi ilk gün de çok kurcalanma var.
  • quote:

Bazı yerlerde tek çizgiye kadar düşüyor çekim gücü. Bu da pil tüketimini artırıyor diye biliyorum. Pil çabuk bitti ilk doldurduğumda. Tabi ilk gün de çok kurcalanma var.

Evet biliyorum.cekim gucu sarj cok yer.vodafone kullaniyorsaniz ve tek disede dustuyseki hele ilk sarjda pil tam randimanli olmaz.birkac tam dolumda yerine oturacaktir.%5-10 kalinca sarja takin.sarji elinizden geldigince hep tam doldurun.
    Telefonun uyku halindeyken sarj yemiyor.super bu ozelligi.geceden sabaha %1 bile oynatmiyor.ama 3g mobil veri acik internette her 2 dakikada %1 yiyor.diger telefonlarda durum nedir bilmiyorum.
    Bana gore hala uzerindeki romlar sikintili.ben 4 ile 4.5 saat arasi ekran suresi aliyorum 3g modu ve mobil veri acik sekilde.

• Ayrica,

Batarya kalibrasyonunu rom stabil yapmiyor.batarya log larini tam dogru tutmuyor.bataryayi yaniltiyor ve hizli dusmesine sebep oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mali198534

Arkadaşlar bu telefonun ekranına dokundugumda parmak uçlarım ekran üzerinde çok zor hareket ediyor kendim de k910 kullanıyorum onda ise kaymak gibi kayıyor parmaklarım bu nasıl iş anlamadım. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca ekran canlı güzel ama siyah ekrana standbya aldığımda da sanki ekranda kılcal çizikler var gibi görünüyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Yoksa sanalpazar dan alışveriş onayını vermeyeceğim.

Telefonda herhangi bir ekran sikintisi yok.fiziksel olarakta yazilimsal olarakta.yağ gibi kayiyor.telefonda ekran koruyucusu felan varsa sikinti olabilir cikarin

• mali198534 M kullanıcısına yanıt
    Bende kendi uzerinde gelen ekran koruyucu film var. Aynen dediginiz gibi. 15 tatilden sonra nilkin kilif+ekran filmi siparisi verecegim. Daha iyi olacagini dusunuyorum. Filmi bir tarafindan kaldirip camina dokundugunuzda dokunma hissi cok daha farkli oluyor bende.

Die caprio hocam ben sabah sarjdan aldim. Su anda %50 sarji var gorunuyor. Sabah dedigim 6:30 da aldim sarjdan. Yaklasik 17 saatte %50 harcamis. Bence gayet basarili sarj olayi. O ekran suresini nereden ogreniyoruz? Ben kalibrasyon falan yapmiyorum. Bugun 3 saat kadar internete girdim. Whatsapp surekli acik. 1 bucuk saat kadar video izledim. Sesleri bluetooth kulaklik uzerinden aliyorum. 10 saat kadar kulaklik acik ve bagliydi. İnternet surekli olarak wifiden. Telefonun paketi bitince kapattim internetini. 20 dakikalik telefon konusmasi var ek olarak. 10 civari da sms. Guard icinden ne kadar kullanmadigim uygulama varsa hepsi frozen konumda. Ekran parlakligi otomatik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocakus

Die caprio hocam ben sabah sarjdan aldim. Su anda %50 sarji var gorunuyor. Sabah dedigim 6:30 da aldim sarjdan. Yaklasik 17 saatte %50 harcamis. Bence gayet basarili sarj olayi. O ekran suresini nereden ogreniyoruz? Ben kalibrasyon falan yapmiyorum. Bugun 3 saat kadar internete girdim. Whatsapp surekli acik. 1 bucuk saat kadar video izledim. Sesleri bluetooth kulaklik uzerinden aliyorum. 10 saat kadar kulaklik acik ve bagliydi. İnternet surekli olarak wifiden. Telefonun paketi bitince kapattim internetini. 20 dakikalik telefon konusmasi var ek olarak. 10 civari da sms. Guard icinden ne kadar kullanmadigim uygulama varsa hepsi frozen konumda. Ekran parlakligi otomatik.

Power managerden bakiyorsun.soldaki menuden power consiptuandu sanirim

• quote:

Sarji korkuldugu gibi degil.diger 6592 islemcili ve ayni donanimli diger rakip telefonlarinda 3000+ mah bataryali olduklari halde sikinti yarattiklarini goruyorum forumda.uzerinde gelen bataryalarin yalan degerlerde olduklarini dusunuyorum.lenovonun orjinal pilleride guvenilir.gercek degerde calisir o konuda guveniyorum.
    Telefonun gercekten iyi bir is cikarmis batarya konusunda

• quote:

Bende kendi uzerinde gelen ekran koruyucu film var. Aynen dediginiz gibi. 15 tatilden sonra nilkin kilif+ekran filmi siparisi verecegim. Daha iyi olacagini dusunuyorum. Filmi bir tarafindan kaldirip camina dokundugunuzda dokunma hissi cok daha farkli oluyor bende.

Ekran filmi derken bildigimiz ince olanlardanmi?
    Eger onlardansa almayin
    Temperli cam koruyucu alin

Tavsiye edebileceginiz bir urun varsa adres alalim hocam. Nilkin kilif diye soylenmisti daha once ama yurtdisindan ne kadar surede gelebilecegini kestiremedigimden ve onumuz yariyil tatili oldugundan adres veremedim. Donunce siparis verecegim onerilenleri.

• Arkadaşlar telefonda güncellemede 1447 yi gösteriyor. Sizin ilk sayfada paylaştığınız 1447 ile aynı mıdır? Türkçe var mıdır? Oradan direk güncelleme yapayım mı?

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Bir oneri olarak 1447 v3 romu kurmanizi onereyim. V1 v2 romlar da var 1447

• kocakus K kullanıcısına yanıt
    Peki benim lenovoda güncelleme ggösterdiği hangisidir? V1 v2 v3? Ayrıca türkçe dil seçeneği var mıdır?

Hocam bu telefonun corning gorilla glass özelliği yok. Temperli ekran yazıyor sitelerde. Corning gorilla glass a göre nasıl? Fazladan koruyucu takmaya gerek var mı? Telefon bana ulaştığında üstünde ince filmlerden vardı. Film eskiyince direk öyle kullansam sorun çıkar mı? Şu tarz ya da böyle şeffaf silikon kılıf getirtmeyi düşünüyorum. Türkiye de bulunmaz galiba? Nereden, ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 21 Ocak 2015; 12:33:36 >

• quote:

Hocam bu telefonun corning gorilla glass özelliği yok. Temperli ekran yazıyor sitelerde. Corning gorilla glass a göre nasıl? Fazladan koruyucu takmaya gerek var mı? Telefon bana ulaştığında üstünde ince filmlerden vardı. Film eskiyince direk öyle kullansam sorun çıkar mı? Şu tarz ya da böyle şeffaf silikon kılıf getirtmeyi düşünüyorum. Türkiye de bulunmaz galiba? Nereden, ne önerirsiniz?

gorilla glass ekran yok.temperli cam çizilmeye ve düşmeye karşı iyi bir koruma sağlıyor.üstündeki ince filme güvenmeyin ve artık modası geçiyor.temperli cam kullanıyorum gerçekten çok iyi.dokunmatik hassasiyetindede bir sıkıntı çıkarmıyor.aliexpresste alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Peki benim lenovoda güncelleme ggösterdiği hangisidir? V1 v2 v3? Ayrıca türkçe dil seçeneği var mıdır?

http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-2/

bu bağlantıya üyelik ile gir.girdiğinde rom,sp flash aracı ve lenovo usb driveri indir.indirme linkleri üyelik ile girdiğinde görülecektir.ve telefona kur.ilk sayfada nasıl yükleneceğini gösterdim.v3 romu indirip kurucaksın.rom rar şifresi : A806_BLR

dil türkçe var

• Onu biliyorum hhocam okudum. Benim merak ettiğim lenovo nun güncelleme olarak gönderdiği nedir? Onda da 1447 yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Onu biliyorum hhocam okudum. Benim merak ettiğim lenovo nun güncelleme olarak gönderdiği nedir? Onda da 1447 yazıyordu.

hocam o görünen çince ve ingilizce dili olan stok rom.rootsuz vs.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.