Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 rakam.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Bilemedim hocam o zaman. Bir baska imei nin calismasi durumu nasil olur? Anlamli gelmedi. Yazdiginiz imei ile cihazi bir kontrol edin isterseniz. Yanlis yazdiginiz bir hane falan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de die_caprio nun yazdiklarini uyguladim. Ne fazla ne eksik. Gayet guzel calisti. Sizin eksik biraktiginiz biryer olabilir. Cihazi bastan kurmayi deneyebilirsiniz.

• kocakus K kullanıcısına yanıt
    Girdiğim ilk imei eski çift hatlı telefonun tek imei numarası idi. Diğer imei bilgisini girince oldu. Şu an çalışıyor. İnşallah sorun çıkarmaz. Teşekkürler tekrardan.
    Haydi hayirli ugurlu olsun. Gule gule kullanin.

• kocakus K kullanıcısına yanıt
    İnşallah, siz de. Kardeşim kullanacak bunu. Biraz olaylı oldu benim iş, fakat geç oldu iyi oldu. Ben THL 5000 siparişi verdim. Bakalım onda ne kadar uğraşacağım? Bir de 2G moduna nasıl alacağım lenovayı? 4G yi kapadım şu an. 3g de kaldı fakat az çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 18 Ocak 2015; 22:25:22 >
    2g olayini ben de bulamadim henuz. Bulunca buraya yazarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocakus

2g olayini ben de bulamadim henuz. Bulunca buraya yazarim.

2g olayini mobile uncle tools ile yapabiliyorsunuz.bir arkadas yazmisti unuttum.cok basitti.geri sayfalarda yaziyor

• https://m.youtube.com/watch?v=6QyUNd0T57c

2G de calistirmak isteyenler buyrun videosu

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam cok iyi oldu bu olay. Pil suresine etkisi ne olacak onu merak ediyorum. Mac adresi ile ilgili problemi okudunuz mu? Benim cihaz henuz bulamadigim bir nedenle farkli farkli mac adresi basiyor. Evde problem degil ama okuldaki sistem mac adresine gore baglanip baglanmayacagina karar veriyor. Her seferinde yeniden cihazi kaydetmekle ugrasiyorum.

Teşekkürler. Telefon gelince denerim bir ara. Daha 3g her yerde çekmiyor, sinyal az. 4G li telefonlar var. Thl 5000 de 4g yok fakat bence gerek de yok¿ Dünyayı mı kurtaracağız sanki o hızla. = ))

• Beyler şu ücretli rom tamamen Türkçe mi? Telefon bugün elime ulaştı içinde Türkçe var ama yarım yamalak :) eğer bu düzgünse onu kuracağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akal_da

Beyler şu ücretli rom tamamen Türkçe mi? Telefon bugün elime ulaştı içinde Türkçe var ama yarım yamalak :) eğer bu düzgünse onu kuracağım.

Turkcesi %100 degil ama suan en iyisi o.en stabil olanida o.cince harf vs hic yok.ucretli olani kurmani tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: akal_da

Beyler şu ücretli rom tamamen Türkçe mi? Telefon bugün elime ulaştı içinde Türkçe var ama yarım yamalak :) eğer bu düzgünse onu kuracağım.

Turkcesi %100 degil ama suan en iyisi o.en stabil olanida o.cince harf vs hic yok.ucretli olani kurmani tavsiye ederim

Teşekkür ederim hocam yükleyeyim o zaman.
  • merhaba bende yaklaşık iki aydır kullanıyorum tam türkçe değil 1439 versiyonu yazıyor hiç root yapmadım daha önce acaba aimei falan siliniyormu tekrar kuramazsak
  • lenovo usb dirveri kurdum program files da gözüküyor denetim masasında gözüküyor ama bir türülü giriş menüsünde bulamadım win 7
  • seyf71 kullanıcısına yanıt
    Başlat menüsünde görünmemesi lazım bence? Ne yapacaksınız başlat menüsünde olsa? ilk sayfadaki anlatıma göre yaparsanız sorun çıkmaz. Bir kaç üstte bende çıkan sorunları yazdım. Onlara da bakarak o rom u kurun bence.
    Teşekkürler, 2g ye aldım. Fakat geçişlerde sürekli aynı işlemi mi yapmak lazım? Bunu kısa yol tarzında yapan bir program filan var mı?
  • 1447rom için şifreyi bilen arkadaşlar paylaşabilir mi? PM
  • Arkadaşlar lenovo nun üstünde gelen security programı yeterli midir sizce? Ben avast da kurdum telefona.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.