Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefondan ne beklediğinize bağlı. Telefon değiştirmiyorsanız teknoloji ilerlediği için sorun çıkmaz. Oyun oynuyorsanız güncel oyunları oynarsınız. Kamerası fena değil. Ekran gündüz performası idare eder. Ram 2 gb. şu an için yeterli. Batarya performansı iyi değil fakat oyun oynamıyorsanız ve her an internette değilseniz bir günü çıkarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.needrom.com/download/vibeui-v2-0-1512-st-a806-my/
    Yeni romu kuran var mı?
    baralajbi 1447'ye kıyasla fark yaratır mı?
    baralajbi romundaki recovery iş görür mü?Yoksa başka recovery kurmam mı gerek yeni romu kurmam için?
    baralajbi son sürümde kişiler zaman zaman çok geç açılıyor?Çözüm öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 23 Nisan 2015; 15:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Telefondan ne beklediğinize bağlı. Telefon değiştirmiyorsanız teknoloji ilerlediği için sorun çıkmaz. Oyun oynuyorsanız güncel oyunları oynarsınız. Kamerası fena değil. Ekran gündüz performası idare eder. Ram 2 gb. şu an için yeterli. Batarya performansı iyi değil fakat oyun oynamıyorsanız ve her an internette değilseniz bir günü çıkarır.

Hocam internette çok vakit geçiriyorum. Oyun pek mühim değil. Batarya, kamera ve stabil olması önemli. Kamerası iyiyse ve batarya süresi 1 günü rahat çıkarırsa, ayrıca stabilse sorun yok. Fakat programları kendiliğinden sonlandıran vs huyları varsa risk benim için.
  • FreeShah kullanıcısına yanıt
    O zaman 1 günü çıkartır. Kamera çok kaliteli değil. Büyük tutarsızlıklar görmedim şimdiye kadar telefonda. Bir kaç defa telefon kapalıyken kendinden açılıp batarya bitmiş, ekran yarı sönük biçimde kalmış. O yüzden uçak moduna alınıyor, telefon kapatılmıyor hiç. Bu sadece bizdekine özel durum galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

O zaman 1 günü çıkartır. Kamera çok kaliteli değil. Büyük tutarsızlıklar görmedim şimdiye kadar telefonda. Bir kaç defa telefon kapalıyken kendinden açılıp batarya bitmiş, ekran yarı sönük biçimde kalmış. O yüzden uçak moduna alınıyor, telefon kapatılmıyor hiç. Bu sadece bizdekine özel durum galiba.

Çok teşekkür ederim cevaplar için. Benim adıma aydınlatıcı oldu.
  • Cift tikla ekran acmaktan fazlasi var.resimdeki ayarlari biraz karistirin. Keşfedin. Ethereal dokunus cift tikla ekran kilidini acmak icin
     LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM

• arkadaşlar yapı kredi bireysel mobil bankacılık uygulamasını deneyebilirmisiniz ben kuramıyorum
  • Nuvo var sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar A 806 için aşağıdaki romu kuran kullanan var mı.
    türkçesi var mı varsa nasıl acaba ?

VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    yapıkredi mobil bankacılık için kurdum denedim. sorun yok .
  • sbrksk S kullanıcısına yanıt
    ben bu rom u uzun süredir kullanıyorum gayet güzel hiç bir sıkıntı yaşamadım
  • metinnitem1 kullanıcısına yanıt
    Babama aldığım telefonda da arayan kişye meşgula alip mesaj gönderme sıkıntısı var. Driving uygulmasını kaldırdık ama hala aynı sorun devam ediyor. LenovoSafeSecurity.apk uygulamasının tüm izinlerini kaldırdım uzaktan erişerek ama hata devam ediyor. "incallui" hatası da alıyoruz. Arkadaşlar sorunu nasıl çözeriz.( Securtiy uygulamasını kaldırmak da sıkıntılı oluyor galiba)
    Factory reset atsak çözülür mü? Factory reset atmadan önce yedekleri alabileceğimiz kolay bir apk uygulaması var mı?
  • Programı kaldırmadan üstte bir mesajımda belirttiğim şekilde çözülüyor.Ancak yine de çözüm olmuyorsa fabrika ayarlarına döndürmekten başka çözüm öneremiyorum.Security uygulqmasını silmedim. ;)

• VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 bu romu kuramıyorum failed hatası halıyorum terp 2.8.0.0 ile deneyen varmı neden böyle oluyor, şu çift tıkla açma kapa işinide çözemedim
  • Benim lenova a806 da satışda niye kimse sormuyor anlamdım: ))
  • Lolipop need romda cıkmış ındırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

Lolipop need romda cıkmış ındırıyorum

O lollipop degil.miui rom.versiyon numarasi v5 :)

• BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    kardeş ben VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 bunu kuracaktım. senin dediğin dahamı güncel.bekliyelim mi.
    teşekkürler
  • kurmadım net bısey solyleyemem
  • VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 Arkadaşlar bu sistem guncellemesi hakkinda bilgisi olan var mi ? Yükleyelim mi?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.