Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Obsessive*

1447 yükkü zaten hocam. Güncelleme uyarısını da bu yazılımda verdi.

Bende bundan bahsettim zaten TWRP recovery 2.8.2, 2.8.4, 2.8.6 bunu kurman lazım bunu kurunca bütün yeni çıkan yazılamları sitesinden kurarsın.cihaz üzerine gelen yazılımıda kurarsın hata vermez fakat cihaz üzerine gelen yazılım 1508 galiba bunda tr yok
  • munib kullanıcısına yanıt
    Peki TWRP nasıl kuruluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Peki TWRP nasıl kuruluyor?

Ben her roomu denedikten sora TWRP recovery 2.8.6 aldığım yededeğimi attım eski haline dönüyor telefon herkese tavsiye ederim
    1:MobileuncleTools.apk telefona kur ve
    2:sitesinden TWRP_recovery_2.8.6 no Themes bunu indir telefona at MobileuncleTools ile kurabilirsin site linki altta
    http://www.needrom.com/download/twrp-recovery-2-8-4-0/
     LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 13 Haziran 2015; 22:55:22 >

• Lenovonun sitesindehttps://download.lenovo.com/consumer/mobiles/Lenovo_Smart_Assistant_v1.03_20140929.exe bunu pc ye kurunca usb hata ayıklama açınca telefon tanıyor.güncelleme varsa burdanda indirebilirsini
  • Bu arada kilit ekranındaki baloncuklara 3 saniye basılı tutunca Dxball tarzı bir oyun açılıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona imei atmak için mutlaka rootlanması mı gerekiyor?
  • aeoguz A kullanıcısına yanıt
    Ever, yetki almadan sistem dosyalarına giremezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam.SU güncelleyen oldu mu aramızda?1447 romunu kullanıyorum.Kişiler uygulaması bazen takılıyor ve cevap vermiyor?Karşılaşan oldu mu?
  • aeoguz A kullanıcısına yanıt
    Maui META 3G ver 7.1444.0.0 programı ile gerekmiyor. Yani fabrika ayarlarına döndüğünüzde yada yeni rom attığınızda imei kalıcı olmakta.
  • Arkadaşlar bu telefon kardeşimde var. Ben thl kullanıyorum. Şu an en sorunsuz ve güncel rom hangisi? Yoksa ilk sayfadakini kullanmaya devam mı etsin? Teşekkürler.
  • bir turlu imei degistirmeyi yapamadim . tel rootlu yazilimlari degisriedim fakat olmuyor ;(
  • modakartalı kullanıcısına yanıt
    Nerede takılıyorsun hocam, yardımcı olmaya çalışayım? Ben kardeşimin telefona ilk sayfada anlatılan şekilde imei yükledim sorun çıkmadı. Kendi telefonuma da meta maui ile yükledim o da sorunsuz şu anda. Üstte arkadaşlar lenova için meta maui yöntemiyle yaptıklarını yazmışlar. Siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz? İki yöntemi de deneyin. Yardımcı olacağımız bir şey biliyorsak yazarız yine.
  • ben forumda yazanı bilgisayardan yapamadım bir türlü o komuta geçmedi , bu şekilde denedimhttps://www.youtube.com/watch?v=3uFpVU9xdF0 ama bu şekilde de olmuyor .
  • bilgisayardan c:\ imei komutuna giremiyorum c:\users\kullanıcı adı cıkıyor iç ya da dış komut, çalıştırılabiliri program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor cıkıyor .
    imei.exe isimli dosyayı (sonundaki .exe kısmı görünmüyorsa klasör seçeneklerinden gizlenmiştir, imei dosyasını yani) bilgisayarınızın c sürücüsüne direk sürükleyip kopyalayın. Kısayol olmamasına dikkat edin.
    Yani c sürücüsünde bir klasör oluşturup içine imei dosyasını atmadığınızı varsayarak devam ediyorum. Windows 7 kullanıyorsanız başlata bir kez sol tıklayın ve cmd yazınız. Komut istemi en üstte görününce sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyiniz. Soru çıkarsa evet deyip geçiniz.
    Siyah komut ekranı açılınca cd\ (aralarda boşluk yok.) yazarak c ana sürücüsüne geçiniz. Bu komuttan sonra, dediğiniz gibi c:\users\kullanıcı adı veya başka klasör içinde başlamışsa eğer, o dizinlerden çıkarak ekranda sadece C:\> ibaresi belirecektir. Yani şu an c dizinindeyiz ve demin c dizinine attığımız imei dosyasını çalıştırabiliriz. Yeni komut olarak imei yazarak dosyayı çalıştırınız.
    Eğer harflerin hepsi büyükse IMEI olarak yazınız. Dosya ismi ile alakalı sorunlar alıyorsanız, dosya bulunamadı gibi, dosyanın ismini örneğin tel yazıp değiştirin. Demin c sürücüsüne attığınız pencere yapın isim değiştirmeyi.
    C sürücüsüne atarken ayrı bir klasör içinde olmadığına emin olun. Yani imei isimli dosya direk c sürücüsü içinde olsun. Örneğin imei klasörünün içinde, imei.exe olarak kopyalarsanız üstte yazdıklarım yine olmaz. Eğer imei klasörü içindeyse imei dosyası, o zaman komutlar şu şekilde olacak:

cd\

cd imei

imei

her alt satıra geçişte enter tuşuna basınız.

• Cok tesekkurler cevabiniz icin sonra deneyecegim .

• Cok tesekkurler sizin dediğiniz gibi yapıp c ye girebildim sonrada read me dosyasındakileri yaptım ve imei değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 10 Temmuz 2015; 18:53:44 >
  • Arkadaşlar üstte yazdım da kimseden cevap gelmedi, lenovo için yeni rom var mı? Şu VIBE UI 2.0 1508 ST DEODEX olanı kullanan var mı? En sorunsuz ve yeni rom hangisi, yoksa kullanmaya devam mı?
  • vibeuı v2.0 1501 7.80 1 dev a806 kullanıyorum sorunusuz pil uzun zaman gidiyor ve hava durumu sorunsuz calısyor. burada yeni romlar var ama en cok oyu bu versiyon almıstı .

http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-a/serial-a800/a806/
    Teşekkürler bakayım. Kardeşimin olduğunndan telefon takip etmedim. Hafiften sorunlar var. En iyisi rom denemek dedim.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.