Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ozel bir sey yapmadim bende calisti ama calismayanlar icin bunlari yazmislar
    http://repo.xposed.info/module/ru.javum.vibexpert
  • arkadaşlar telefonun maximum sesi çok yüksek cızırtı çıkarıyor onu kısmanın kolay yöntemi varmı? birde biri aradımı volume az olsa bile telefonun önünü kapatmayın diye uyarı çıkınca ses en yüksek seviyeye çıkıyor onu nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim
  • levo1978 L kullanıcısına yanıt
    Hola launcher kurun çok yakışıyor telefona, güzel bir de temasını ekleyin. Hava durumu da çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese selamlar....
    malum satıcıdan ben de 2 tane a806 getirttim. çok profesyonel kullanıcı olmayan aile büyüklerinin ihtiyacını karşılasın maksadım.

forumda bugüne kadar yazılanları genel olarak okuyacağım..
    ancak öncelikle romu güncellemeli, imei leri yenilemeli ve mümkün olduğunca türkçeleştirmliyim.
    işlemlerin nasıl yapılacağını elleri dert görmesin arkadaşlar yazıp anlatmışlar çözerim inşallah..

stock veya custom rom olarak kullandığınız, türkçeleştirilmesi güzel, pil ömrü iyi ve stabilitesi sorunsuz tavsiye edeceğiniz rom var mıdır?

alıp yüklesek memnun kalacağımız bir rom tavsiyesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulashibee

arkadaşlar herkese selamlar....
    malum satıcıdan ben de 2 tane a806 getirttim. çok profesyonel kullanıcı olmayan aile büyüklerinin ihtiyacını karşılasın maksadım.

forumda bugüne kadar yazılanları genel olarak okuyacağım..
    ancak öncelikle romu güncellemeli, imei leri yenilemeli ve mümkün olduğunca türkçeleştirmliyim.
    işlemlerin nasıl yapılacağını elleri dert görmesin arkadaşlar yazıp anlatmışlar çözerim inşallah..

stock veya custom rom olarak kullandığınız, türkçeleştirilmesi güzel, pil ömrü iyi ve stabilitesi sorunsuz tavsiye edeceğiniz rom var mıdır?

alıp yüklesek memnun kalacağımız bir rom tavsiyesi?

Kardes hayirli olsun telefonlar. Arka kamera performansi disinda on numara bir cihaz. On kamera gayet yeterli arka kamera da kotu denemez ama iyi de denemez orta duzey.(gerci telefonlar eline gecmistir gozlemlemissindir :))

Baralajbi 1447 rom oneririm. Turkce orani %80 civari bazi kisimlarda ufak ceviri hatasi var ama okadar stabil bir romki kesinlikle pisman olmazsin. Esim aylardir kullaniyor daha tik demedi ne bir donma ne kasma hala ilk gunku gibi...

Bunun disinda batarya omru 5 saat izeri ekrsn suresi veriyor wifi full acik. Beklemede neredeyse batarya harcamiyor dedem yalan olmaz. Su an baktim son sarjdan sonra 1 gun 23 saat gecmis 3 saat 20 dakika ekran suresi var kalan batarya %21 tecrubelerime gore geri kalan batarya 1 saat uzeri ekran suresi verir.. Ayrica 1 saat 35 dakika gorusme yapilmis.. bu da bu bekleme, gorusme, ekran suresi olarak on fikir olabilir ;)

Stabilite konusuna yukarda deginmistim zaten.

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim....

• merhaba

a806 ya miui yükledim ama imei işini yapamadım. diğer romlarda herhangi bir problem yok ama miui de sıkıntı yaşıyorum daha önce yapmıştım başına harf mi sonuna rakammı eklemiştim hatırlamayorum yardımcı olabilirmisiniz..
  • Arkadaslar lenovo a806 telefonumu satiyorum..cihaz gayet temiz..ilginenler pm

• arkadaşlar.. yeni gelen a806 ya Baralajbi 1447 romu kurdum....
    imei i video da anlatıldığı gibi değiştirdim....
    system app remover ile gereksiz applikasyolanarı kaldırdım.. hola louncher i kurdum......

bakalım bir süre kullanacağım... memnun kalırsam bu rom la devam... olmadı başka romlara bakıcaz..
    videoları hazırlayıp bu kadar kolay herşeyi halletmemizi sağlayan arkadaşların emeğine sağlık......
  • Telefona bir türlü imei atamadim.yaklasik bir sene once forumda anlatildigi gibi atmistim ama simdi olmuyor.yeni bir imei ile tekrar yapiyorum gecersiz imei uyarisi aliyorum.ne yaptiysam olmadi.boyle bir sorunla karsilasan oldu mu? Barajabi romu kullaniyorum.telefonu reeetledim tekrar rom attim ama yone gecersiz imei veriyor

• hangi yöntemle atıyon telefon rootlumu..
  • şu güç tuşuna basmadan açmak için kılıflar var flip case control gibi uygulması varmı bunun..
  • 3g üzerinden görüntülü görüsme halledildi mi. Babama almayi dusunuyorum.

• arkadaşlar bende bugün aldım bu telefonu yalnız zil sesi menüsüne girerken böyle bir hata veriyor çözümünü bilen var mı?

• 3g görüntülü görüşme yok bu cihazda. yalnız Tango vb programlarla ile görüntülü görüşme sorunsuzca halledilebiliyor.
    üzerinde gelen 1432 rootlu romu kullanıyorum . gayet stabil. android 5 çıkacak mı acaba a806 için bilen var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

şu güç tuşuna basmadan açmak için kılıflar var flip case control gibi uygulması varmı bunun..

Hocam telefon ayarlarından çift tıklamayla ve ekranın en altından parmağınla sağa çekerek açabilirsin. Ayarları karıştır.
  • Alan arkadaşlar hangı satıcıdan hangı kargo ıle nasıl spariş geçtınız ? hedıye pakedı vb ?
  • metinnitem1 kullanıcısına yanıt
    Kardeşimde var bu model, ona yüklemeyi düşündüm. Rom u denediniz mi, ya da deneyenler var mı? Ben THL 5000 kullanıyorum. Ona yükledim, bir kaç haftadır kullanıyorum. Çoklu dil yoktu, o da eklendi. Yeni güncellemede galeride sıkıntı var bende. Her hafta update çıktığından düzelir büyük ihtimal. Lenovo 806 için durum nedir?
  • @heavyrocker ;Denemedim.1447 ile devam ediyorum.;)

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.