Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lolipop olarak link bulmuştum ama fake çıkınca kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 24 Mayıs 2015; 12:29:11 >
  • Arkadaşlar konuda paylaşılan romu yükledim ancak 2G-3G geçişini bulamadım. Yardım edebilecek biri var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni rom yokmu?

• lolipop yalan oldu sanırım.
  • Obsessive* kullanıcısına yanıt
    Switch 2g-3g programını kullanıyorum. Tavsiye ederim. Lenovo ve thl cihazlarımda var. Rom içinde kendinden olan var mıdır bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz programı yükledim. Resimdeki yere yönlendiriyor. Daha sonra ne yapıyoruz?

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM

• Obsessive* kullanıcısına yanıt
    Kardeşimdeki Lenovo da Türkçe olarak Şebeke Modu yazısına basınca değişiyor. Sizdeki en alttakine denk gelebilir. Hepsine basıp kontrol ederseniz illa görürsünüz zaten. 4G olmadığı için kapalı tutmanız daha iyi.
  • Arkadaşlar bende aranıza katıldım a806 enson çıkan türkçe rom hangisidir ? link verebilirmisiniz üzerindeki 1447
  • munib kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada var kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: almeya2

İlk sayfada var kardesim

sağolasın kardeşim Arkadaşlar her yeni çıkan roomları denedim bana en iyi 1447 geldi birde yeni TWRP recovery 2.8.2, 2.8.4, 2.8.6 çıkmış telefonun yedeğini alabilitorsun ben her roomu denedikten sora TWRP recovery 2.8.6 aldığım yededeğimi attım eski haline dönüyor telefon herkese tavsiye ederim
    http://www.needrom.com/download/twrp-recovery-2-8-4-0/
     LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 12 Haziran 2015; 12:21:50 >

• Bu telefonun Türkiyede market satışı yok bildiğim kadarıyla. İnternette ikinci el bazı ilanlar var. Kandırılmamak için sormak istiyorum. Normalde ikinci el olarak bu telefon alınabilirmi ve ne fiyata gider?Alırken fake bir ürüne denkgelmemek için nelerine dikkat etmeli? Cevaplayabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Bu telefonun Türkiyede market satışı yok bildiğim kadarıyla. İnternette ikinci el bazı ilanlar var. Kandırılmamak için sormak istiyorum. Normalde ikinci el olarak bu telefon alınabilirmi ve ne fiyata gider?Alırken fake bir ürüne denkgelmemek için nelerine dikkat etmeli? Cevaplayabilirseniz sevinirim.

Evet market satışı yok alırken bu cihaza şunlara dikkat etmek gerek cihazda ram 2 gb hafıza 16 gb kamera 13 arka ön 5 dir.
    bazı sahtekarlar 1 ram olan cihazlara 2 ram yazıyor.hafıza 8 iken 16 yazıyorlar dikkat etmek lazım birde bunun fakesi varmı bilmiyom ben raslamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Bu telefonun Türkiyede market satışı yok bildiğim kadarıyla. İnternette ikinci el bazı ilanlar var. Kandırılmamak için sormak istiyorum. Normalde ikinci el olarak bu telefon alınabilirmi ve ne fiyata gider?Alırken fake bir ürüne denkgelmemek için nelerine dikkat etmeli? Cevaplayabilirseniz sevinirim.

Evet market satışı yok alırken bu cihaza şunlara dikkat etmek gerek cihazda ram 2 gb hafıza 16 gb kamera 13 arka ön 5 dir.
    bazı sahtekarlar 1 ram olan cihazlara 2 ram yazıyor.hafıza 8 iken 16 yazıyorlar dikkat etmek lazım birde bunun fakesi varmı bilmiyom ben raslamadım

Mesele de o zaten. Ram ve dahili hafızayı nasıl beceriyorlarsa makinada bile yüksek göstertiyorlar. Cihazı açıp bilgiler kısmına girdiğinde 2GB yazıyor ama en basit oyunu bile, hatta oyun değil namaz saati programını bile kurup çalıştırmakta zorlanıyor. Sonradan öğrendim ki 512 mb ram varmış.İmei ise iki hafta sonra kapandı ki bu da ayrı bir dert. Tekrar o hata düşmekten korkuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Mesele de o zaten. Ram ve dahili hafızayı nasıl beceriyorlarsa makinada bile yüksek göstertiyorlar. Cihazı açıp bilgiler kısmına girdiğinde 2GB yazıyor ama en basit oyunu bile, hatta oyun değil namaz saati programını bile kurup çalıştırmakta zorlanıyor. Sonradan öğrendim ki 512 mb ram varmış.İmei ise iki hafta sonra kapandı ki bu da ayrı bir dert. Tekrar o hata düşmekten korkuyorum.

Arkadaşım haklısın yalnız bu cihazın markası var yurtdışı satışı fiyatı belli zaten fakesi yok diye biliyorum bende cihazı bi arkadaştan yeni aldım.
    imei konusuna gelirsek bu cihazların imei burda çalışmaz 1 veya 2 ay sonra kapanır.ben hiç beklemedim burda anlatılanlara göre imei hallettim
    Bir ilave daha edeyim benim cihaz antutu 34000 puan alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 12 Haziran 2015; 16:54:27 >

• Yeni güncelleme gelniş arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Yeni güncelleme gelniş arkadaşlar.

gunelleme versıyonu nedır?link varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

quote:

Telefonu açtığımda yazılım güncelleme uyarı verdi. Onay verince update. zip diye bir dosya indirdi. Yeniden başlatıp kendi kendine kurulum yaptı. İngilizce ve Çince vardı. Kurulumun sonunda hata verdi. Uğraşmadım ben de.

• quote:

Hepsini denedim en iyi 1447 yazılımdır diğerlerinde 1501 de türkçe var hava durumu çalışmıyor bir diğerlerinde türkçe yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

quote:

Telefonu açtığımda yazılım güncelleme uyarı verdi. Onay verince update. zip diye bir dosya indirdi. Yeniden başlatıp kendi kendine kurulum yaptı. İngilizce ve Çince vardı. Kurulumun sonunda hata verdi. Uğraşmadım ben de.

TWRP recovery 2.8.2, 2.8.4, 2.8.6 bu yazılımı kurmazsanız hata verebilir benimde veriyordu bunu kurunca vermedi sitesinde var.TWRP recovery bunun la yedek bile alınıyor başka rom yükleseniz bile aldınız yedeüi atınca eskisi gibi oluyor mükemmel

• munib kullanıcısına yanıt
    1447 yükkü zaten hocam. Güncelleme uyarısını da bu yazılımda verdi.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.