Şimdi Ara

Lenovo a820 imei sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elme lenovo a820 6589 işlemlcili ürün geçti fakat geleneksel yöntem ve forum belirtilen yöntemler ile imei atamıyorum ya da birşeyleri eksik yapıyroum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?

• Neler yaptığını anlatırsan eksikliklerini tamamlarız. Bazı telefonlar root edilmeden imei atılamıyormuş mesela. Root attınız mı ?
    arama menüsüne gir ve
    *#*#3646633#*#* yaz
    ÜSTTE YANYANA OLAN MENÜLERDEN CONNECTİVİTY SEÇ
    en alt meNüye bas (CDS INFORMATION)
    üstten 3. bas (RADIO INFORMATION)
    phone 1 bas AT+EGMR=1,7,"YENİ İMEİ"
    SEND AT COMMAND A BAS
    KAPA AÇ *#06# KONTROL ET

Benim bildiğim bu şekilde işlem tmm oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmer23s -- 17 Ağustos 2013; 18:43:43 >
  • esmer23s kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hallettim teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: justboy

Terzi kendi yamasını dikemez hesabı
    benimde elime tcl s950 geçti önerdiğim dahil belki 10 çeşit yöntem denedim olmuyo

güle güle kullanın...
  • quote:

hangi yöntemle yaptın anlatma şansın varmı birde telefon nasıl antutu puanı kaç resim çekme ve oyun performansı nasıl biraz anlatırsan memnun olurum teşekkürler.
  • barudi18 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Esmer23s kardeşmizin belirrttiği yöntemle yaptım. Basit ve kolay bir yöntem. Antutu da 13244 puanı var 2 haftadır da kullanıyorum gayet memnunum. Galaxy s3 e basar s4 lede çekişir. Fotograf kalitesi çok iyi değil flaş yok. Gündüz çekimleri başarılı.
  • quote:

Merhaba,

Esmer23s kardeşmizin belirrttiği yöntemle yaptım. Basit ve kolay bir yöntem. Antutu da 13244 puanı var 2 haftadır da kullanıyorum gayet memnunum. Galaxy s3 e basar s4 lede çekişir. Fotograf kalitesi çok iyi değil flaş yok. Gündüz çekimleri başarılı.

ilgine teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.