Bildirim
Lenovo a820 imei sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neler yaptığını anlatırsan eksikliklerini tamamlarız. Bazı telefonlar root edilmeden imei atılamıyormuş mesela. Root attınız mı ?
arama menüsüne gir ve
*#*#3646633#*#* yaz
ÜSTTE YANYANA OLAN MENÜLERDEN CONNECTİVİTY SEÇ
en alt meNüye bas (CDS INFORMATION)
üstten 3. bas (RADIO INFORMATION)
phone 1 bas AT+EGMR=1,7,"YENİ İMEİ"
SEND AT COMMAND A BAS
KAPA AÇ *#06# KONTROL ET
Benim bildiğim bu şekilde işlem tmm oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmer23s -- 17 Ağustos 2013; 18:43:43 > -
Evet hocam hallettim teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: justboy
Evet hocam hallettim teşekkür ederim
Terzi kendi yamasını dikemez hesabı
benimde elime tcl s950 geçti önerdiğim dahil belki 10 çeşit yöntem denedim olmuyo
güle güle kullanın... -
quote:
Evet hocam hallettim teşekkür ederim
hangi yöntemle yaptın anlatma şansın varmı birde telefon nasıl antutu puanı kaç resim çekme ve oyun performansı nasıl biraz anlatırsan memnun olurum teşekkürler. -
Merhaba,
Esmer23s kardeşmizin belirrttiği yöntemle yaptım. Basit ve kolay bir yöntem. Antutu da 13244 puanı var 2 haftadır da kullanıyorum gayet memnunum. Galaxy s3 e basar s4 lede çekişir. Fotograf kalitesi çok iyi değil flaş yok. Gündüz çekimleri başarılı. -
quote:
Merhaba,
Esmer23s kardeşmizin belirrttiği yöntemle yaptım. Basit ve kolay bir yöntem. Antutu da 13244 puanı var 2 haftadır da kullanıyorum gayet memnunum. Galaxy s3 e basar s4 lede çekişir. Fotograf kalitesi çok iyi değil flaş yok. Gündüz çekimleri başarılı.
ilgine teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X