Şimdi Ara

Lenovo a850+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo a850+ mtk6592 işlemcili tefonuma imei atamıyorum.telefon rootludur.yardımlarınız bekliyorum.bütün programları denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Hocam o linkteki imei dosyasinin içinde telefona kopyaladigi nv123 tarzi metin belgesi yok sadece imei bide readme yazi dizisi var o telefonun içine kopyaladığı metin belgesi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgyszgnc59

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Hocam o linkteki imei dosyasinin içinde telefona kopyaladigi nv123 tarzi metin belgesi yok sadece imei bide readme yazi dizisi var o telefonun içine kopyaladığı metin belgesi yok

o dosyayı kendin yapıyorsun zaten...

quote:

http://adf.ly/UIsVX
    bu adresten imei tools programını indirin rardan çıkarın imei.exe 1.imei 2. imei enterlayın yeni dosya oluşacak mp0b_001_nev adında onu telefonunuzda herhangi biyerine kopyalayın daha sonra root browser kullanarak dosyayı /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/ klasörüne isim değiştirmeden kopyalayın. O klasördeki mp0b_001 isimli dosyaya uzunca basın çıkan menüden rename diyin dosyanın ismini MP0B_001.old olarak değiştirin. MP0B_001_NEV dosyasına yin uzunca basarak rename ye tıklayın ismimi MP0B_001 olarak değiştirin telefonu yeniden başlatın imeiler iniz hayırlı olsun

• biraz daha açıklanması gerek

imei yi rardan çıkar ve bulunduğu konumu kopyala

C:\Users\Pme\Desktop\imei

gibi

CMD yi aç ve

cd C:\Users\Pme\Desktop\imei

de sonrada

imei.exe orjinalime1 orjinalimei2

yazıp enter a bas imei dosyas oluşacak dosyayıda telefondaki ile değiştir.Rootlu olmalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goterror

biraz daha açıklanması gerek

imei yi rardan çıkar ve bulunduğu konumu kopyala

C:\Users\Pme\Desktop\imei

gibi

CMD yi aç ve

cd C:\Users\Pme\Desktop\imei

de sonrada

imei.exe orjinalime1 orjinalimei2

yazıp enter a bas imei dosyas oluşacak dosyayıda telefondaki ile değiştir.Rootlu olmalıdır

Allah razı olsun hocam çok detaylı anlatmışsın hallettim sayende.Çok açıklayıcı olmuş
  • Rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo - RECOVERY
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.