Şimdi Ara

Lenovo A850 hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
9
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam *#06# yapınca attıgın: imeiler görünüyorsa sorunyok ama telefonun orjinal imeileri cıkıyorsa kapanır bu arada bende a789 kullanıyorum attıgın imeileri bir yere not etmeyi unutma recorvy yapaınca orjinale dönüyor benim gibi fellik fellik imei arama sonra ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşalar lenovo a850 sim 2 ekrandaki sinyal seviyesi göstergesini kapatmayı veya gizlemeyi bilen var mı?
  • milkshakeff M kullanıcısına yanıt
    selam millet bu lenovo a850 çok hoşuma gitti ve lenovo s650 hoşuma'da gitti sizce lenovo s650 vs lenovo a850 hangisi fiyat artı performans da alır bide yurtdışından getirtenler hangi siteden satın alıyorsunuz aliexpress hariç.
    https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/Lenovo-A850-Mtk6582m/515329785248138
  • arkadaşlar merhaba. 14 aralıkta verdiğim lenovo a850 siparişi 31 aralık itibarı ile elime geçmiştir. yukarıda adı geçen mtk engineer mode programı ile imei değiştirdim ancak sim2 değişmedi yada ben değiştiremedim sim1 de bulunan radio state radio on gözükürken sim2 de radio off gözükmektedir. daha önce akıllı telefon kullanmadığım için pek karşılaştırma yapamayacağım ancak 1 haftadan bu yana kullanıyorum f/p olarak iyi gözüküyor. kamera performansı giriş-orta seviyede gibi geldi bana. yaşadığım problem ise kabanımın cebine koyduğum zaman 2 defa ekran silik silik oldu kapatıp açtığımda ise düzeldi.
  • hck H kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yurt dışından telefon getirenler lenovo p780 getirmelerini öneririm 4000mah güçünde bataryası var şarjı az kaldı sorunu yok benim hoşuma gitmeye başladı bu cihaz. lenovo a850 nin ekranı 5.5 inç , 2250mah bataryası var , 5 megapiksel bir kamerası var işlemçi olarak iyi antutu da 17000 değerleri alabiliyor.
    lenovo p780 nin ekranı 5 inç , 4000mah bataryası var , 8 megapiksel kamerası var , gorilla glass ve yaklaşık antutu da 13500 gibi değer alıyor ama bekleme süresi lenovo a850 nin en az iki katı :D
    lenovo a850 160 dolar cıvarında
    lenovo p780 215 dolar cıvarında

Lenovo A850 hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert#Ali -- 12 Ocak 2014; 16:13:13 >

• lenovo a830 almayı düşünüyorum lenovo alıp sorun yaşamayanlar hangi siteden ve satıcıdan aldıklarını söyleyebilir mi?
  • Herkese merhabalar,

Konuyu ben açmış olmama rağmen uzun zamandır buraya yazmamıştım. Birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.

Daha önce yurt dışından alışverişlerim olmuştu fakat hiç telefon siparişim olmamıştı.Belli önyargılardan kurtulup ( X telefonun kalitesi nedir, alsam imei işini nasıl yaparım(6582m),çin işi - SAR değeri nedir? , vs..) biraz da araştırarak bazı markaların belli kalitelere ulaştıklarını da okudum,gördüm. Ama en çok donanımhaber sitesi bu konularda geniş bir kaynak oldu bana. Öncelikle herkese teşekkür ederim. Buraya tekrar yazmamın sebebi ise tereddütte kalan veya bilgi sahibi olmak isteyen kişilere bir nebze yardımcı olmak. Bilgisayar ve elektronik hakkında geniş bir bilgiye sahibim fakat herkes herşeyi bilmeyebilir, işte bu yazılar bir nebze yol gösterici olur umarım.

Gelelim meseleye,

Konuyu açtım, çok işlemci inceledim ve bende aralık ayı başında, zaten güvenimi kazanmış LENOVO için, beyazından siparişi verdim ve 31 aralık da telefonum bana ulaştı (site >> buyincoins.com). Bir süre telefonu ne yazık ki inceleme fırsatım olmadı. Sonrasında edindiğim tecrübelerim şunlar;

* Telefon note 2 ile aynı boyutta ve kasa kalitesi,renk parlaklığı iyi.
    * En hoşuma gideni dokunmatik hassasiyetinin oldukça iyi ve akıcı olması.
    * Pili kullanımıza bağlı değişiklik gösteriyor tabii ki.
    * imei işi kolay zaten.Dikkati olun 1. hat için AT+ 1,7 vs kullanırken 2.snde 1,10 komutunu kullanıyorsunuz. Bu arada eski bir telefonumun klonlandığını da öğrendim böylelikle :(
    * Telefon bana rootsuz ve 2 dille( çince + İngilizce ) geldi.http://www.needrom.com/mobile/a850-stock-s123-multilanguagegappsroot/ bu romu kurup hem root hem multi lang hem de marketi hallettim. Daha önce android telefon kullanmadım fakat dikkatimi çeken şey genelde kurulan program,oyunların sdcarda kurulamama sorunu olduğunu gördüm. Bu romda o sorun yok.
    * Pek oyun oynamam,sadece real racing 3 kurup denedim ve akıcılığı tatmin etti.
    * Kamera ve foto idare eder.
    * Çözünürlük için şunu söyleyeyim. Bu ekranda en az olması gereken ve işlemcinin de desteklediği bir çözünürlük. Piksel göze batmıyor fakat 720p olsaymış tabii ki dadundan yenmezmuş.
    * Ben 164 USD'ye almıştım. Parasını tamamiyle hak ediyor. TR de bu kalite telefon ortalama 2 katına satılır.
    * Çince kitapçığında SAR değeri ise 0.187W/KG görünüyor( limit AB de 2.0W/kg ,ABD de 1.6 ) ki bu çok çok iyi bir değer (Örn:İph4s 0.99,Galaxy S3 0.21 ).Diğer telefonların Zopo,Jiayu,THL gibi markalar da, marka olarak ,iyi deniyor fakat hiçbir yerde SAR değeri ile ilgili veriye ne yazık ki ulaşamadım. Çinden 200-300 TL ucuz telefon alacakken uzun vadede sağlığınızdan olmayın, bu konuya da dikkat edin diye söylüyorum.
    Bu konuda birkaç link aşağıdadır.

http://www.prohayat.com/2011/08/24/sar-nedir-kac-olmali-cep-telefonlari-sar-degerleri-listesi/
    http://www.bilgiustam.com/sar-degeri-nedir-cep-telefonlarindaki-sar-degeri-kac-olmalidir/

Tavsiyem boyutları size de uygunsa, içiniz ısındıysa alın çok seveceksiniz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sivrisinek

Herkese merhabalar,

Konuyu ben açmış olmama rağmen uzun zamandır buraya yazmamıştım. Birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.

Daha önce yurt dışından alışverişlerim olmuştu fakat hiç telefon siparişim olmamıştı.Belli önyargılardan kurtulup ( X telefonun kalitesi nedir, alsam imei işini nasıl yaparım(6582m),çin işi - SAR değeri nedir? , vs..) biraz da araştırarak bazı markaların belli kalitelere ulaştıklarını da okudum,gördüm. Ama en çok donanımhaber sitesi bu konularda geniş bir kaynak oldu bana. Öncelikle herkese teşekkür ederim. Buraya tekrar yazmamın sebebi ise tereddütte kalan veya bilgi sahibi olmak isteyen kişilere bir nebze yardımcı olmak. Bilgisayar ve elektronik hakkında geniş bir bilgiye sahibim fakat herkes herşeyi bilmeyebilir, işte bu yazılar bir nebze yol gösterici olur umarım.

Gelelim meseleye,

Konuyu açtım, çok işlemci inceledim ve bende aralık ayı başında, zaten güvenimi kazanmış LENOVO için, beyazından siparişi verdim ve 31 aralık da telefonum bana ulaştı (site >> buyincoins.com). Bir süre telefonu ne yazık ki inceleme fırsatım olmadı. Sonrasında edindiğim tecrübelerim şunlar;

* imei işi kolay zaten.Dikkati olun 1. hat için AT+ 1,7 vs kullanırken 2.snde 1,10 komutunu kullanıyorsunuz. Bu arada eski bir telefonumun klonlandığını da öğrendim böylelikle :(
    * Telefon bana rootsuz ve 2 dille( çince + İngilizce ) geldi.http://www.needrom.com/mobile/a850-stock-s123-multilanguagegappsroot/ bu romu kurup hem root hem multi lang hem de marketi hallettim. Daha önce android telefon kullanmadım fakat dikkatimi çeken şey genelde kurulan program,oyunların sdcarda kurulamama sorunu olduğunu gördüm. Bu romda o sorun yok.
    * Çözünürlük için şunu söyleyeyim. Bu ekranda en az olması gereken ve işlemcinin de desteklediği bir çözünürlük. Piksel göze batmıyor fakat 720p olsaymış tabii ki dadundan yenmezmuş.
    * Ben 164 USD'ye almıştım. Parasını tamamiyle hak ediyor. TR de bu kalite telefon ortalama 2 katına satılır.
    * Çince kitapçığında SAR değeri ise 0.187W/KG görünüyor( limit AB de 2.0W/kg ,ABD de 1.6 ) ki bu çok çok iyi bir değer (Örn:İph4s 0.99,Galaxy S3 0.21 ).Diğer telefonların Zopo,Jiayu,THL gibi markalar da, marka olarak ,iyi deniyor fakat hiçbir yerde SAR değeri ile ilgili veriye ne yazık ki ulaşamadım. Çinden 200-300 TL ucuz telefon alacakken uzun vadede sağlığınızdan olmayın, bu konuya da dikkat edin diye söylüyorum.

http://www.prohayat.com/2011/08/24/sar-nedir-kac-olmali-cep-telefonlari-sar-degerleri-listesi/
    http://www.bilgiustam.com/sar-degeri-nedir-cep-telefonlarindaki-sar-degeri-kac-olmalidir/

lenovo a850 general mobil discovry den kat kat daha iyi bir cihaz
    ama şarjı çok uzun ve ekranı azıcık küçük olsun diyenler için lenovo p780 öneririm bana bu cihazı 500tl getirebilcek varmı yada lenovo a850 380 tl getirebilecek varmı?
    şarjı uzun giden bir numaralı telefon p780 dir.

• quote:

Herkese merhabalar,

Gelelim meseleye,

bu arada hayırlı olsun güle güle kullan!!!
    siparişden sonra kaç gün sonra eline geçti ve hangi kargoyla yollamışlar örneğin singapore post ile mi ve paketin üstünde ne yazıyordu gift filan 30 dolarlık fatura filan?
    arkadaşlar bir kaç daha site buldum paypal ile lenovo a850 satan linkler aşagıda sizce bu sitelerden alınır mı?

http://www.lenovomobile.cc/lenovo-a850-android-4-2-quad-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-qhd-3g-5-0mp-smart-phone.html

http://www.2lenovo.com/lenovo-a850-mtk6582m-quad-core-1-3ghz-android-4-2-3g-smartphone-1g-ram-4g-rom-5-5-inch-qhd-ips-screen-black.html

• quote:

Herkese merhabalar,

Gelelim meseleye,

face sayfamı davetlisiniz arkadaşlar sayfama gelin lenovo a850 için açtım :D
    https://www.facebook.com/pages/Lenovo-A850-Mtk6582m/515329785248138?ref=ts&fref=ts

• Merhaba arkadaşlar. Büyük ekranlı android telefonların pahalı olması ve bilgisayarın beni yarı yolda bırakması nedeniyle sadece tablet arayışına girmiştimki bu konuyu görene kadar. Bütün yorumları okudum,hatta mtk e mode ile imei değiştirme videosunu bile izledim. Videodaki kadar basit bir işlem ise imei işini hallederim sanırım. Yazılanlara göre telefonu ingilizce kullanmayı düşünüyorum. Türkçe olması veya dil açısından eksiklerinin olması da çok sıkıntı değil. Hatta kamerasının 5 mp olması da benim için sorun değil. Bunları göz ardı edince telefon benim için biçilmiş kaftan misali oldu Yalnız bir kaç tane sorum olacak:

1) Kafama en çok takılan gümrük kısmı. Gümrük sınırı 75euro,100 dolar diye biliyorum ve normalde takılması lazım. Alan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler onu merak ediyorum. Satıcı ile irtibata geçip gift olarak mı gönderiyorlar,başka bir ürün gibi daha düşük ücretli mi fatura gözüküyor veya ne şekilde oluyor? Hatta alan arkadaşlar link gönderirlerse daha makbule geçer.
    2) Şarj kısmı tabiki kullanıma bağlı bir şey ama yinede somut bir şeyler söyleyecek,kendi kullanımlarından örnek verebilecek arkadaş var mı? Yoksa 7-8 saatte bir şarj ile mi uğraşacağız?
    3) Bir arkadaş p780 tavsiye etmiş. Ekranı ve bataryası ile daha albenili fakat ekranı 5". Sizce ekran özellikleri ve bataryası için o fiyat farkına değer mi?
    4) Son olarak kullanıcı ilk konu açılmasından itibaren bayağı zaman geçmiş. Alan arkadaşlar birebir kullanıcı yorumlarını artı ve eksileriyle yapabilirler mi? Herhangi bir sorunu sıkıntısı veya zaman geçtikçe olan bir şeyi var mıdır?

Teşekkürler

• Expert#Ali E kullanıcısına yanıt
    Bana singapure post ile 25 günde geldi(İstanbul). BIC zaten ne yazması gerektiğini biliyor :). Benim BIC den daha önce de tel harici siparişlerim olduğu için, güvenerek, siparişim verdim. Gümrük işi için ise paypal olduğundan geri dönse bile sorun yaşayacağını zannetmiyorum BIC'de. Forumda zaten destek sayfası da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozy87

Merhaba arkadaşlar. Büyük ekranlı android telefonların pahalı olması ve bilgisayarın beni yarı yolda bırakması nedeniyle sadece tablet arayışına girmiştimki bu konuyu görene kadar. Bütün yorumları okudum,hatta mtk e mode ile imei değiştirme videosunu bile izledim. Videodaki kadar basit bir işlem ise imei işini hallederim sanırım. Yazılanlara göre telefonu ingilizce kullanmayı düşünüyorum. Türkçe olması veya dil açısından eksiklerinin olması da çok sıkıntı değil. Hatta kamerasının 5 mp olması da benim için sorun değil. Bunları göz ardı edince telefon benim için biçilmiş kaftan misali oldu Yalnız bir kaç tane sorum olacak:

1) Kafama en çok takılan gümrük kısmı. Gümrük sınırı 75euro,100 dolar diye biliyorum ve normalde takılması lazım. Alan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler onu merak ediyorum. Satıcı ile irtibata geçip gift olarak mı gönderiyorlar,başka bir ürün gibi daha düşük ücretli mi fatura gözüküyor veya ne şekilde oluyor? Hatta alan arkadaşlar link gönderirlerse daha makbule geçer.
    2) Şarj kısmı tabiki kullanıma bağlı bir şey ama yinede somut bir şeyler söyleyecek,kendi kullanımlarından örnek verebilecek arkadaş var mı? Yoksa 7-8 saatte bir şarj ile mi uğraşacağız?
    3) Bir arkadaş p780 tavsiye etmiş. Ekranı ve bataryası ile daha albenili fakat ekranı 5". Sizce ekran özellikleri ve bataryası için o fiyat farkına değer mi?
    4) Son olarak kullanıcı ilk konu açılmasından itibaren bayağı zaman geçmiş. Alan arkadaşlar birebir kullanıcı yorumlarını artı ve eksileriyle yapabilirler mi? Herhangi bir sorunu sıkıntısı veya zaman geçtikçe olan bir şeyi var mıdır?

Teşekkürler

1- Gümrük, aldığın yer(site) ve bulunduğun ilinde etkisi ile şans işi.Okuduğumdan çıkardığım bir sonuç !! site >> buyincoins.com işini biliyor.
    2- Gün içi fazla telefonla konuşmuyor,kurcalamıyorum,3.günde şarja takıyorum.Bu esnada genelde wi-fi açık kalıyor.
    3- p780 fiyatı 220-230 USD görünüyor. Bence o fiyatlara çıkabiliyorsan üzerine 20-40 usd daha koyup 6592 işlemcili 5" - 6 " telefonlardan yana tercihini kullanmalısın.
    4- 3 haftadır kullanıyorum.Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Kişisel + / - lerimi zaten yukarıda daha önce yazdım.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Teşekkürler cevapların için. Ankara'da ikamet ediyorum bende. Ufak tefek bir şeyler bende almıştım ama meblağ bu sefer gümrük sınırını geçiyor ve işimi şansa bırakmak istemiyorum 3 gün bekleme süresi gerçekten çok iyiymiş böyle bir telefon için. Öneriniz için teşekkürler fakat o kadar çıkamam maalesef Nasıl geldi sizinki gibi acaba? Fatura olarak mı düşük ücretli gözüküyordu yoksa normal fiyatlı faturası mı vardı?
  • Faturalı gelmez .Zaten gelse direkt gümrük mevzusu işin içine girer.Siz de avuç içinize bakmaya başlamadan(!) bir de prosedürle (yasaklı mal) uğraşırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A850 ye Miui rom yükleyen oldu mu?. Ben stock rom üzerine kurmayı beceremedim. Recovery menüden yüklemeye başlıyor sonra abort ediyor. Üzerindeki stock rom flashtool ile kuruldu ondanmı acaba?
  • milkshakeff M kullanıcısına yanıt
    merhaba milkshakeff ben de aliexpress ten a850 aldım ancak interneti senin bahsettiğin gibi hızlı değil. bahsettiğin magicplus programını bulamadım. nerden bulabilirm yardımcı olabilir misin.
    benim kullandığım a850 hakkında bilgilerimi paylaşayım. türkçe yok ingilizce kullanıyorum. türkçe olan bir rom yükledim çeviri eksik. ekran çok hassas ekrana
    ne temas ederse çalışıyor. ön sensörler çalışmıyor yani telefonu açtıımda kulağıma götürdüğümde ekran kapanmıyor.bataryası yoğun görüşme yapmama rağmen 1 gün çok rahat gidiyor.telefon hakkında daha fazla bilgi almak isteyen olursa msj atabilir.
    teşekkürler. @milkshakeff
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysi62

merhaba milkshakeff ben de aliexpress ten a850 aldım ancak interneti senin bahsettiğin gibi hızlı değil. bahsettiğin magicplus programını bulamadım. nerden bulabilirm yardımcı olabilir misin.
    benim kullandığım a850 hakkında bilgilerimi paylaşayım. türkçe yok ingilizce kullanıyorum. türkçe olan bir rom yükledim çeviri eksik. ekran çok hassas ekrana
    ne temas ederse çalışıyor. ön sensörler çalışmıyor yani telefonu açtıımda kulağıma götürdüğümde ekran kapanmıyor.bataryası yoğun görüşme yapmama rağmen 1 gün çok rahat gidiyor.telefon hakkında daha fazla bilgi almak isteyen olursa msj atabilir.
    teşekkürler. @milkshakeff

merhaba hocam ne zaman aldınız telefonu ne zaman geldi gümrükde sorun çıktımı ? hangi satıcıdan aldınız bilgi ve link verirmisiniz ?

• aliexpress ten aldım. firma ismi apollo show sağlam bir firma gönderi hızlı yakalanma riski az. nasıl yapıyor bilmiyorum ama 3 siparişim oldu üçüde sorunsuz elime ulaştı. ama şimdi a850 için türkiye gönderilemez diyor.türkçe dil desteği olmadığı için heralde. a850 kullananlar bilgilerini burada paylaşırsa iyiolur.
    çünkü ben telefonu ingilizce kullanıyorum.bilmediğim özellikleri olabilir. ama genel anmlamda telefonu çözdüm bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum.
    iyi forumlar.
  • veysi62 V kullanıcısına yanıt
    Üstad şu satıcının linkini verebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.