Şimdi Ara

Lenovo A850 hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
9
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

http://www.aliexpress.com/store/product/Lenovo-A850-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-Android-4-2-3G-Smartphone-1GB-RAM-8GB-ROM/418504_1698614193.html 133dolar kampanyalı fiyatı

Bu ürünün siparişini versek bu siteden türkiyeye sorunsuz gelirmi acaba
  • Satıcı ürünü Türkiye'ye gönderdiğini belirtmiş ancak yine de kendisiyle iletişime geçmekte fayda var.Bazen Türkiye'ye gönderim var gözükse de satıcı ürünü göndermek istemeyebiliyor.
  • Sorunusz konusuna gelirsek maalesef sorunsuz diye bir konsept söz konusu değil tamamen şans,şu anda garantili diyebileceğim bir durumla ilgili çalışma yapıyorum.Eğer başarılı sonuç alırsam p.m üzerinden paylaşacağım ancak o zamana kadar maalesef şansınızı denemeniz gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dxsar

Sorunusz konusuna gelirsek maalesef sorunsuz diye bir konsept söz konusu değil tamamen şans,şu anda garantili diyebileceğim bir durumla ilgili çalışma yapıyorum.Eğer başarılı sonuç alırsam p.m üzerinden paylaşacağım ancak o zamana kadar maalesef şansınızı denemeniz gerekecek.

İlginize çok teşekkür ederim. Şansımı denerim sonucuda burada diğer arkadaşlarımızın aydınlatılması yönünde iyi olur diye paylaşırım.
  • quote:

Sorunusz konusuna gelirsek maalesef sorunsuz diye bir konsept söz konusu değil tamamen şans,şu anda garantili diyebileceğim bir durumla ilgili çalışma yapıyorum.Eğer başarılı sonuç alırsam p.m üzerinden paylaşacağım ancak o zamana kadar maalesef şansınızı denemeniz gerekecek.

hocam benide bu sorunsuz la akalı bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uslanmaz37 kullanıcısına yanıt
    Zannedersem prosedür şu şekilde işliyor Türkiye Cumhuriyeti sınırları içine giren her mal PİM'de fabrikalardakine benzer bir kontrol hattından geçiyor.Dolayısıyla siz üstüne isterseniz mp4 isterseniz tablet isterseniz zürafa yazdırın xray sırasında ürün olduğu gibi ortaya çıkıyor.Ancak anladığımız kadarıyla PİM oldukça yoğun bir çalışma temposuna sahip ki son günlerde yaşanan gümrük problemleri başlığındaki bir arkadaşımız mp4 yazdırarak ürünü geçirmiş ancak orada bir farklılık söz konusu ürünün gelişi Hollanda'dan gözüküyor anladığım kadarıyla belki o yüzden dikkat etmediler.Kısacası şu anlık ürünü sorunsuz geçirmen legal tek yolu var ,o da ürünü bizzat getirecek biri olması.Bu konuyu aşmak için gümrük kanununu(kanun boşluğu diyebilirim) inceliyorum.Ancak kesinlik kazandırmadan forumdaki dostlarımı heyecenlandırıp dah sonradan hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum,o yüzden şimdilik konu ile ilgili bir yorum yapmayacağım.bunu dışında genel sorularınzı dilim döndüğünce yanıtlamaya çalışacağım.

• Ancak tekrar belirteceğim mümkün mertebe top rated satıcılardan alım yapın ayrıca satıcının ingilizcesinin yeterli olduğunu teyit edin ve tekrar belirteyim 150 dolar civarı gezinen a850 yerine 8 çekidekli mali450 li 2500 mah pilli a850+ tercih edin derim fiyatı 164 dolar civarında geziyor.(6592 chipsetininde mtk engineering mod uyumu var)
  • dxsar D kullanıcısına yanıt
    sorduğum soruya gravity box cevabını veren arkadaşlara teşekkürler ama stabil telefonda varmı diye merak etmiştim ek programsız kulancak arkadaşlara tavsiye ederim güzel program geniş kapsamlı tavsiyeyede katılıyorum 850+ almak daha mantıklı..
    bi de dxar arkadaşım bu aralar gümrük ne iş olayı anlayan var mı herkes sıkı denetleme var diyo doğru mu bu ..bende getittircem ama daha önce aldığım satıcıya msj attım aliexpresden gümrükten ötürü türkiyeye göndermiyorum dedi bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim biraz beklemelimiyiz olaylar yatışana kadar yoksa durum hep böylemiydi
    bi de arkadaşlar dikkat ettim aliexpreste gecen sene eylül ayında aldım ben telefonlar genelde kargo ücreti bedavaydı ve çok satıcı vardı şimdi türkiyeye gönderen ya kargo parası alıyo yada güvenli top satıcılar yok yani.... bilmiyorum bu incelemeyi yapan arkadaşlar
  • uslanmaz37 kullanıcısına yanıt
    bu konuyu paylaşırsan çok memnun kalırız sağolasın
  • milkshakeff M kullanıcısına yanıt
    sanırım yanlış cevap yatınız hangi konuyu paylaşıcam ?
  • milkshakeff M kullanıcısına yanıt
    Aslında bu durum hep vardı geçen sene de telefonları takılan arkadaşlar oldu ama geçme oranı şu ankine göre oldukça fazlaydı,gözlemlediğim kadarıyla şubat ayından itibaren denetim oldukça sıkılaştı ve geçen telefon sayısı oldukça azaldı.aslında ben bu durumun arkasında artan harcama kalemlerini telafi edebilmek için hükümetin kasıtlı bir politika güttüğünü düşünüyorum,çünkü devlet kdv ve ötv den oldukça büyük meblağlarda gelir elde ediyor neden bize bulaşıyor 1 telefonla sınırlasın yararlanalım böyle bir haktan derseniz bu sefer Türkiye'de ciddi vergi kaybı oluşur,devletimiz sosyal devlet anlayışına sahip olmadığı için bu tip bir duruma izin vermez ve bu telefon yasağı bu sıklıkta uygulanmaya devam eder gibi geliyor bana.
    fikrin düşüncen için teşekkürler dxsar
    desene işimiz şansa kaldı. ver sipariş bekle ya geçer ya geçmez gümrükten
    arkadaşalar peki paramızın kalmayacağı güvenli bi site ismi varmıydı pandawill den paypal yapsak aliexprese göre daha güvenlidir
    veya daha güvenli site ismi bilen ordan alışveriş yapan varmıydı?? veya böyle sitelerden uygulanacak bi yol..
  • quote:

Üzerine biraz daha ekle lenovo a850+ al.

zopo z700 ,ü 1 hafta içinde garantili ve sıfır olarak 499 liraya almak varken bu ürünü almak mantıklımıdır (örneğin bir arkadaş A850,yi 500 liraya satıyor forumda)
    yani lenovo a850 çok çok daha kaliteli bir tlfmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 19 Nisan 2014; 16:28:03 >
  • Aralarında donanım olarak fark neredeyse yok zopo 4.7 inch a850 5.5 inch çözünürlüğe kadar aynı.ancak genelde lenovo nun tercih edilmesinin sebebi tablet ve dizüstü makineleriyle ülkemizde rüştünü ispat etmiş olması birde marka bilininirliği açısından diğer asya bazlı telefonlara göre zte ve huawei ile bir adım önde olması.zopo asya da oldukça bilinir bir marka ancak ülkemizde değil.eğer biraz bile telefonu sosyal statü göstergesi olarak görecekseniz(ki üzülerek belirtiyorum ki smartphone alanların çok büyük bir kısmı önceliği gösterişten yana kullanıyorlar) lenovo dan şaşmayın derim performans açısından aralarında fark yok,fiyat olarak zopo nun modelleri daha uygun.ancak nacizane tavsiyemi isterseniz 6 inch istiyorsanız a880 5.5 yeter derseniz a850+ derim yine şahsi kanaat olarak belirtmek isterim ki yabancı forumları okuyup incelediğim kadarıyla lenovo nun malzeme kalitesi ekononmi modellerinde dahi oldukça iyiymişçumarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Aralarında donanım olarak fark neredeyse yok zopo 4.7 inch a850 5.5 inch çözünürlüğe kadar aynı.ancak genelde lenovo nun tercih edilmesinin sebebi tablet ve dizüstü makineleriyle ülkemizde rüştünü ispat etmiş olması birde marka bilininirliği açısından diğer asya bazlı telefonlara göre zte ve huawei ile bir adım önde olması.zopo asya da oldukça bilinir bir marka ancak ülkemizde değil.eğer biraz bile telefonu sosyal statü göstergesi olarak görecekseniz(ki üzülerek belirtiyorum ki smartphone alanların çok büyük bir kısmı önceliği gösterişten yana kullanıyorlar) lenovo dan şaşmayın derim performans açısından aralarında fark yok,fiyat olarak zopo nun modelleri daha uygun.ancak nacizane tavsiyemi isterseniz 6 inch istiyorsanız a880 5.5 yeter derseniz a850+ derim yine şahsi kanaat olarak belirtmek isterim ki yabancı forumları okuyup incelediğim kadarıyla lenovo nun malzeme kalitesi ekononmi modellerinde dahi oldukça iyiymişçumarım yardımcı olabilmişimdir.

hocam alakanız ilginiz ve cevabınız için hakikaten içtenlikle teşekkür ederim

hocam bu arada A850 5.3 yoksa 5.5 inç mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 19 Nisan 2014; 18:48:12 >

• Hem A850 hem A850+ 5.5 inch,A880 6 inch çözünürlükler hepsinin 540x960 ve qHD ekranlı bunuda gözönünde bulundurabilirsiniz.
  • araştırdığım kadarıyla a830 a850den daha iyi bir cihaz(kamera,gpu ve işlemci) fiyatlarıda alide en ucuz ikisinide 130$. a850 5.5 ekrandan dolayımı çok satıyor
  • elk-elektronik8606 kullanıcısına yanıt
    a830 a850 den iyi diyemeyiz ancak birbirlerine üstün oldukları yönler var diyebiliriz.kısaca açıklamak gerekirse;

-a830 un chipseti 6589,a850'nin chipseti olan 6582m den daha eski olmasına rağmen performans altyapısı olarak daha verimli,bunun sebebi 6582m nin low-cost bir xhipset olması

-a850 nin gpusu olan mali 400-mp2,a830'un gpu su olan power sgx 544 dan daha iyidir,mali totalde 2. çekiderğin yardımıyla 416 mhz civarı performans sağlarken 544 286mhz clock'a sahip tek çekideğe sahiptir.

-a830 1 mb önbelleğe sahip 1.2 ghz 4 çekideğe sahipken,a850 512 kb önbelleğe sahip 1.3 ghz 4 çekidekli işlemciye sahip burada a830 un net üstünlüğü var.

-6582m 5 mpx i destekliyor dolayısıyla a850 5,a830 8 mpx

-ekran büyüklüğü tamamen göreceli a830 ve a850 nin çözünürlükleri aynı:540x960.dolayısyla ekran büyüdükçe ekranın netliği ve renklerin keskinliği azalıyor.a830 5 inch,a850 5.5 inch a850 daha büyük ekrana sahip olsa da a830 un ppi değeri daha yüksek.(a850'nin 240 ppi olması lazım)

-fiyatlar birbirine yakın ancak daha önce de belirttiğim gibi eğer lenovo'nun affordable (A serisi) nden bir telefon almak istiyorsanız bu kesinlikle A850+ olmalı.iyi günler...

• quote:

a830 a850 den iyi diyemeyiz ancak birbirlerine üstün oldukları yönler var diyebiliriz.kısaca açıklamak gerekirse;

-a830 un chipseti 6589,a850'nin chipseti olan 6582m den daha eski olmasına rağmen performans altyapısı olarak daha verimli,bunun sebebi 6582m nin low-cost bir xhipset olması

-a850 nin gpusu olan mali 400-mp2,a830'un gpu su olan power sgx 544 dan daha iyidir,mali totalde 2. çekiderğin yardımıyla 416 mhz civarı performans sağlarken 544 286mhz clock'a sahip tek çekideğe sahiptir.

-a830 1 mb önbelleğe sahip 1.2 ghz 4 çekideğe sahipken,a850 512 kb önbelleğe sahip 1.3 ghz 4 çekidekli işlemciye sahip burada a830 un net üstünlüğü var.

-6582m 5 mpx i destekliyor dolayısıyla a850 5,a830 8 mpx

-ekran büyüklüğü tamamen göreceli a830 ve a850 nin çözünürlükleri aynı:540x960.dolayısyla ekran büyüdükçe ekranın netliği ve renklerin keskinliği azalıyor.a830 5 inch,a850 5.5 inch a850 daha büyük ekrana sahip olsa da a830 un ppi değeri daha yüksek.(a850'nin 240 ppi olması lazım)

-fiyatlar birbirine yakın ancak daha önce de belirttiğim gibi eğer lenovo'nun affordable (A serisi) nden bir telefon almak istiyorsanız bu kesinlikle A850+ olmalı.iyi günler...

tşkler hocam

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.