Şimdi Ara

Lenovo A850 hakkında (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
9
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende Huawei honor 3c cihaz var.Fakat bu cihazın işlemcisi A850 ile aynı olmasına rağmen (MTK6582) ne yaptıysam IMEI değiştiremedim.Belirtilen programı deniyorum MTK engineer programını fakat MTK settings dediğim zaman hata veriyor.
    Verdiği hata; "Cannot find EngineerMode App"

Çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Merhaba arkadaşlar bende Huawei honor 3c cihaz var.Fakat bu cihazın işlemcisi A850 ile aynı olmasına rağmen (MTK6582) ne yaptıysam IMEI değiştiremedim.Belirtilen programı deniyorum MTK engineer programını fakat MTK settings dediğim zaman hata veriyor.

arama ekranından *#35789#* tuşladığınızda Engineer Mode çıkıyormu? bi deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

quote:

Merhaba arkadaşlar bende Huawei honor 3c cihaz var.Fakat bu cihazın işlemcisi A850 ile aynı olmasına rağmen (MTK6582) ne yaptıysam IMEI değiştiremedim.Belirtilen programı deniyorum MTK engineer programını fakat MTK settings dediğim zaman hata veriyor.

Hayır.Çıkmıyor.Nereler denedim.Bir türlü olmuyor.Rom ile ilgili olabilir mi?
    Kullandığım rom MIUM huawei honor 3c linki:http://en.miui.com/download-211.html

Anlamadığım konu aynı işlemcili cihaz oluyorda bu cihaz neden olmuyor.İşin içinden çıkamadım.

• Droid tool ile bilgisayardan imeileri degistirebilirsin. Bende miui de öyle yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 2 Mayıs 2014; 22:53:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

Droid tool ile bilgisayardan imeileri degistirebilirsin. Bende miui de öyle yaptım.

Maleseff bu telefona hiçbir program işlemiyor.Kod ile değiştirebildim.
  • arkadaşlar lenevo turkiyeden mesut bey diye birisiyle gorustum.aslinda lenevo tabletimizin garantisi hakkinda bir soru sormak icin aramistim.turkiye de lenovo telefonlar satilacakmi dye sordugumda cevaben eğitimlerde (toplantilarda) bu konunun dillendirildigini ve eylul ekim gibi bir kac model ile piyasaya girmesi düşünüluyor dedi.modeller belli değilmis.hatta kendiside K900 gibi bir model kullandiginida ifade etti.
    model olarak yanliş yazmiş olabilirim soyledigi model numarasini unuttum cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 4 Mayıs 2014; 12:22:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    bu aslında beklendik bir hamle lenovo fiyat performans oranıyla piyasada iyi bir yer edinecektir elbette tutundurma faaliyetlerini akıllıca yaparlarsa.k900 ya da k910 demiştir muhtemelen,çünkü biri bir önceki diğeri şimdiki amiral gemisi markanın.
  • arkadaşlar istanbul aktarma merkezine kargom geleli 3 gün oldu çinden bi tane de 2 gün önce gelen var.2 gün önce gelen elime ulaştığı halde 3 gün önce gelen elime ulaşmadı.sizce daha önce geliş kaydı yapılan geri mi döndü?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

quote:

Hayır.Çıkmıyor.Nereler denedim.Bir türlü olmuyor.Rom ile ilgili olabilir mi?
    Kullandığım rom MIUM huawei honor 3c linki:http://en.miui.com/download-211.html

Anlamadığım konu aynı işlemcili cihaz oluyorda bu cihaz neden olmuyor.İşin içinden çıkamadım.

mtk işlemcilere imei atılmama durumu olmaz

bu işlemcilerde engineer mode bir apk'dır; system/app klasörüne atıp permission rw-r--r-- olarak ayarlarsanız sorun düzelecektir...

• Merhaba arkadaşlar. Bu telefonu avrupaya kargo edip ordan Türkiye' ye getirsek yine gümrük sorunu yaşanır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavci

arkadaşlar istanbul aktarma merkezine kargom geleli 3 gün oldu çinden bi tane de 2 gün önce gelen var.2 gün önce gelen elime ulaştığı halde 3 gün önce gelen elime ulaşmadı.sizce daha önce geliş kaydı yapılan geri mi döndü?

ukim e takılmış olmalı. takip no dan takibini yap
    burayı öneririm :https://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkaya

Merhaba arkadaşlar. Bu telefonu avrupaya kargo edip ordan Türkiye' ye getirsek yine gümrük sorunu yaşanır mı acaba?

Kargo ile Tr ye gelen her telefonda sorun yaşanır,kargonun Çin'den ya da Avrupa'dan gönderilmesi önemli değil.Ancak Avrupa'dan yanınızda getirirseniz o zaman işler değişir.
  • Orijinalden alıntı: krkaya

Merhaba arkadaşlar. Bu telefonu avrupaya kargo edip ordan Türkiye' ye getirsek yine gümrük sorunu yaşanır mı acaba?

Kargo ile Tr ye gelen her telefonda sorun yaşanır,kargonun Çin'den ya da Avrupa'dan gönderilmesi önemli değil.Ancak Avrupa'dan yanınızda getirirseniz o zaman işler değişir.

avusturya da akrabam var oraya kargo etsek kardeşim 40 gün sonra ziyarete gidecek ordan gelirken yanında getirebilir. avusturyaya girişte sorun olurmu gümrük vergisi gibi ek bir vergi afalan alırlarmı acaba
  • Arkadaşlar merhaba,
    Telefon kutudan çıktığinda yüklü gelen yazılımın hicbir yerde yedeği yok. Row ve CN versiyonları var onlarda da Türkçe yok.
    Türkçe olan romda devşirme.

Telefonunu fabrika ayarlarına sifirlayip üzerindeki yazılımının yedeğini almak icin gonullu olmak isteyen varmı ?????
    Bütün işlemleri anlatacağım işlemler cok kolay.

Fabrika fw hepimizin isine yarayacaktir. Herhangi bir sorunda veya custom ROM denemeleri sonrasinda tekrar fabrika sürümüne dönebilmemizi saglayacaktir.

• 6582 1.3 ghz çok stabil islemci....
    Gpu mali 400 ( yeni nesil 500 mhz)

• Gps bulamiyor nasil duzelttiniz? Gps bu mtk larin yavas demisler ama burda cok hizli denmis, bi ayar mi yaptiniz?

• Arkadaşlar bende A850 aldım ve rom u yüklenmiş şekilde geldi ama programları güncelleyemiyorum. Mesela içinde Facebook'un eski versiyonu yüklü. Store'dan yenisini kurayım dedim fakat "Kullanıcı yetki hatası" diyor yükletmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  • selamlar

kısa bir süre önce telefonun 3g şebekeye bağlanmadığını fark ettim acaba çöp mü oldu derken mtk uncle içinden sadece 2g şebekeye bağlan seçtim sinyal gedi tabii 2g olarak.

telefona imei kendim yazdım ve şu son günlere kadar sorunsuz 3g kullandım defalarca custom rom yükledim bir sorun olmamıştı.

soruna dair bir fikri olan var mı ?
  • 850+ ı ensorunsuz şekilde nasıl root ederim ve nasıl imei atarım bilale anlatır gibi anlatırsa biri çok makbule geçer.
  • CRC32 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=Q-fOAUvScTg
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.