Şimdi Ara

Lenovo A850 hakkında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
9
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam cevap bekliyorum ama hala bi şey söylemediniz merak ettim bende almayı düşünüyorum
  • veysi62 V kullanıcısına yanıt
    slm dosya yöneticisi içinde akp linki var orada lenovo yazıp arama yaptır güncelleme yapıcak programlara oradan ulaşa bilirsin ayrıca tel. bilgisyara usb ile bağladığında otomatik iniriyor
  • selam arkadaslar benım bır sorunum eger yardım edersenıız cok sevınırım.lenova a850c die bır tel aldım.acıklamada 6589 olarak gorunen işlemcı 6582 olarak cıkıyor ve ben imei kopyalamayı basaramadım. soylenen butun programlarla denedım olmuyor.eger bu tele imei kopyalanıyorsa yardımcı olurmusunuz.şimdiden tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_iltus

selam arkadaslar benım bır sorunum eger yardım edersenıız cok sevınırım.lenova a850c die bır tel aldım.acıklamada 6589 olarak gorunen işlemcı 6582 olarak cıkıyor ve ben imei kopyalamayı basaramadım. soylenen butun programlarla denedım olmuyor.eger bu tele imei kopyalanıyorsa yardımcı olurmusunuz.şimdiden tesekkürler.

6582 6589dan daha iyi ve yeni bir işlemcidir. bunların imei değişimi çok basittir... mtk işlemcilerde imei değişimi diye google da aratman yeterli...
  • cihazı alacacağım buy in coinsten. Ancak sitede kılıf ve ekran filmi yok. TR de varmı? Siz nasıl kullanıyorsunuz?
  • b_iltus B kullanıcısına yanıt
    şimdi durum şu lenovo nun a850c diye bir modeli yok a850c dediğimiz model a850 nin replikasıdır.a850c diye aratırsan zaten görürsün.imei kopyalanması 6582 chipsetli telefonlarda mtk engineering mode adlı program vasıtasıyla gerçekleşiyor.google markette bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dxsar -- 23 Mart 2014; 20:09:03 >
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    eğer yurtiçine direk getirteceksen en azından şu an için kalkışma derim gerçekten oldukça sıkı bir denetim söz konusu.ancak şöyle bir tavsiye de bulunabilirim telefonun boyutu ne kadar büyürse o kadar tablete yaklaşıyor malum.a850 in bir üst modeli a880 i ki (kendisi 6 inch) sipariş edip üstüne gift fln yazdırmadan direk used lenovo tablet diye getirtirsen bence daha rasyonel bir çözüm olur ki bunun bile hiç bir garantisi yok.kılıf aliexpress de mevcut oradan temin edebilirsin.kolay gelsin...
  • arkadasım saol ama denemediğim yontem ve pro kalmadı. mtk 6589 yazıyor antutu testındede bi yerde 6589 bı yerde de 6582 yazıyor fakat ne rot ne rom bulabıldım nede imei değiştirebildim.aldıgım çinliye sordum oda muhendıse sorayım dedı ve degısmedıgını soyledı forumlarda 6589 en kolay değişen işlemci die aldım teli elımde patladı galıba telefoncuya verdım 30 tl ye yuzde 60 olur dedı yarın haber gelecek bakalım.
  • b_iltus B kullanıcısına yanıt
    Şu şekilde belirteyim elinde bulunan modelin chipseti ne 6582 ne 6582m ne de 6589 şu linkten inceleyebilirsen telefonun 6589 yazan chipsetinin fake olduğu asıl chipset modelinin 6572 olduğunu görebilirsin muhtemelen farklı chipsete göre imei atmaya çalıştığın için olmuyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2670277

şahsi tavsiyem şunu denemen

http://gsmcdmablog.blogspot.in/2014/01/all-mtk-android-imei-writer-tool-for.html

sonucu burada bildirirsen başlık içinde nacizane katkı yapmış oluruz.

• Herkese hayirli günler ben seyit acar arkadaşa tesekkur etmek için konuya cevap yazıyorum kendisi sorununu çok kolay bir şekilde cozdu .tabi bilmeyince böle şeyler karisik ve zor oluyor.seyit arkadasim çok güvenilir 10 numara 5 yildiz biri tekrar tesekkur ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo a800 almıştım 1 yıl önce telefon güzel fakat epey ölü pixeller oluştu koyu renklerde ortaya çıkıyor normalde belli olmuyor.zte v967 lenovo a830 huawei g610 sizce hangisi daha iyidir
  • ramazan50 R kullanıcısına yanıt
    Üzerine biraz daha ekle lenovo a850+ al.
  • dxsar D kullanıcısına yanıt
    bu aralar gerçekten gümrükte sıkılık var mı a850i yada s650 getittirmeyi düşünüyorum aliexpresden getittiren var mı bu aralar
    bilgisi olan arkadaş varsa yazsın teşekkürler
  • dxsar D kullanıcısına yanıt
    iyi günler
    lenovo a850 de hat çekim sinyalinin 2 si nasıl ekrandan kaldırılır ben kullanmıyorum hep orda x işareti var nasıl kaldırırım bilgisi olan arkadaşalar yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: milkshakeff

iyi günler
    lenovo a850 de hat çekim sinyalinin 2 si nasıl ekrandan kaldırılır ben kullanmıyorum hep orda x işareti var nasıl kaldırırım bilgisi olan arkadaşalar yardımcı olursa sevinirim

bu işlerden anlıyorsan gravity box kurmalısın; bunun yanında daha birçok ayar barındırır gravity box..
  • Arkadaşlar bu telefonun türkçe desteği varmıdır. yoksa sorunmu olur bilgilendirirmisiniz.
  • Ürüne getirtmeden önce satıcıya vereceğin direktifle Türkçe dil yükletebilirsin.Bence yükletmesen de birşey olmaz ama yine de Türkçe kullanacağım dersen yada kar amaçlı elden çıkarma düşüncen varsa Türkçe yüklet derim.
  • milkshakeff M kullanıcısına yanıt
    Son günlerde gümrük problemleri başlığında arkadaşlarımızdan biri ürünü getirtebilmiş ancak aynı konuda oldukça çok takılan telefonla ilgili şikayet var buradan da bu durumun direk şans işi olduğu ortaya çıkıyor,gravity box diyecektim diğer sorun için sağolsun arkadaşımız seni direk bilgilendirmiş.Ancak tekrar belirteyim lenovo a850 nin tamamen aynı görünüşüne sahip a850+ modelini çıkardı tercihinizi a850+ tan yana kullanmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dxsar

Ürüne getirtmeden önce satıcıya vereceğin direktifle Türkçe dil yükletebilirsin.Bence yükletmesen de birşey olmaz ama yine de Türkçe kullanacağım dersen yada kar amaçlı elden çıkarma düşüncen varsa Türkçe yüklet derim.

Ürünü satın almadım almayı düşünüyordum türkçe dil desteği yok dedikoduları kafamı kurcaladı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.