Şimdi Ara

LENOVO'DAN UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lenovo marka bir laptop aldım. Bunu anlatmamanın sebebi başka arkadaşların da aynı hataya düşmemeleridir.

Lenovo IdeaPad Z560 marka laptopumu USB yuvasında eğrilik olduğu için onarım amaçlı teknik servis göndermiştim.
    Ürün çalışıyordu ve bütün fonksiyonları işlevli idi. Bilgisayar çalışmasına rağmen Usb yuvasındaki eğrilik beni rahatsız ediyordu.Teknik servis tarafından 94,17 Euro+KDV onarım bedeli istenince eğriliğe rağmen usb portu işlevini yerine getirdiği için bu şekilde kullanabileceğimi düşündüm ve onarımdan vazgeçtim, ürünün tekrar bana gönderilmesini talep ettim.
    Ürünü tekrar aldığımda laptopun çalışmadığını,power düğmesine bastığımda elektrik bile gelmediğini gördüm. Onarımdan vazgeçtiğim halde arka kapağının sökülüp tekrar takılmış olduğunu, vidaların bile tam yerine oturtulmamış olduğunu fark ettim. Şu an bilgisayarım hiçbir şekilde çalışmamaktadır ve elektrik bile gelmiyor.
    Teknik servisinize gönderdiğimde usb yuvası eğriliği dışında hiçbir bozukluğu olmayan bilgisayarım şu an hiç çalışmıyor.

Lenovo gibi bir markadan uzak durmanızı tavsitye ediyorum.

• bunun marka ile bi alakası yok teknik servisteki elemanlar ile ilgili ve ayrıca bi teknik servis bir cok markayada bakabiliyor misal hp-acer-lenovo 3ünede tek bir yer bakabiliyor şimdi senin bu düşündügün mantıkla gidersek hiçbiri alınmaz ve böyle seyler hemen hemen her teknik serviste oluyor bunun icin marka kötülenmez teknik servisi sikayet edersin gerekli düzeltmeler yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 26 Mart 2011; 21:42:36 >
  • bu gibi durumlarda hemen markayı karalamak doğru değil bence
  • sikayetvar.com da lenovodan gelen şikayetlerin hep aynı tür olduğunu görürsünüz. diğer markalarda da olabilir belki evet ama lenovo kadar değil. bu arada bilgisayarın tamirine 250 tl istyenmişti. başka bi teknik servise 130 tl'ye yaptırdım.
  • +1907 Markayı karalamak doğru değil kuzenimde var lenovo. Bir sorun olduğunu duymadım.Teknik servislerle alakalı bir durumdur bence de.
  • aga o teknik serviste bende çalıştım bilgisayarın geldiğine dua et içine bi bak kesin bi parçayı takmayı unutmuşlardır içindeki parçaları değiştiriyorlar haberiniz olsun ufak tefek sorunlar için göndermeyin servise...
  • Lenova dan memnun birsürü kişi tanıyorum...Teknik servislere birşey söyleyemem sizin ordaki teknik öyle ise burdaki böyle diye bir kural yok o sz,izin oradaki yada görüştüğünüz teknik servbisin zamazingosu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BİLGİSAYARIN AÇILMASI GAYET NORMAL DEĞİLMİ ARIZASINI GİDEREBİLCEKLERMİ GİDEREMİYECEKLERMİ DİYE BAKMAK İÇİN
  • telefonda kasa açılmadığı için servis bedeli 20 euro+kdv almayacağız demişlerdi. inanın bilgisayarın alt kapağı öyle şişmiş durumdaydı ki. içine resmen tıkıştırıp vidaları zorla sıkmışlar resmen. gerçekten çok kalitesiz bir servisi var. türkiyede tek servisi var zaten lenovonun. istanbula gönderiliyor, ben yaptırmadığım halde onay gelecek vs diye 1 ay beklettiler beni. en ilginci de aynı tamiratı başka bir profesyonel serviste 120 tl ucuza yaptırmış olmam. henüz 1,5 aylık bilgisayarım garantisiz şu an.olsun ama pişman değilim. olmaz olsun öyle garanti. dvd si zamanla okumayan birçok kişiye bile kullanmıcı hatası demişler. bir daha yanından bile geçmem zaten.
  • İşte Şu servsleri lenowa ya direk bildirilse sorun kalmayacağına inanıyorum...Acer in servisi ile mahkemelik oldum 7 ay sonra mahkemeyi kazandım ürün edelini aldım acer in servisi değiti. Önemli olan genel merkeze bildirebilmek Çünkü Servisler taşeron gibi birşey genelde... Özel firmalara veriliyor özel firmalarda daa fazla para kazanabilmek için hyaptığı bu işlemler sonucu hüsran...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.