Şimdi Ara

Lenovo G505 A101 799 TL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
6
Favori
49.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kardeşime aldım üniversite 1.canlı dersleri izliycek face internet video müzik.bunların hepsi gayet güzel.ağır bi oyun oynamıyor o yüzden denemedik.wifi çekimiide güzel.yan odadaki wirelessi sadece 1 çıt az çekiyor.sesi kaliteli.kamerasda 0.9 mp sanırım iyi fena değil.kısacası bu fiyata gayet f/p ürünü.windows 8 ve office programlarıda var daha ne olsun
  • a101 de bu laptopu kaçırdım. bugün konuya bakarken migrostaki 699 luk pcyi gördüm. samsunda 5m migros var gittim aldım. beğendim açıkcası.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizardkingx -- 21 Mart 2014; 3:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutix

Bilgisayarı alıp da Win 8.1 güncellemesini yapan var mı? Ben yaptım ama sanırım Win 8.1 uyumsuzluğu var. Güncelleme yaptıktan sonra bilgisayar durduk yere kapanmaya başladı. İnternete girerken, müzik dinlerken mavi ekran çıkıp yeniden başlıyorum. Gece torrenti bile açık bırakamıyorum çünkü sabah kalktığımda bilgisayar yeniden başlamış ve giriş ekranında benden şifre bekliyor. Hatanın fotoğrafını çekemedim yakın zamanda onu da çekerim. Sürücülerden olabileceğini düşünüp lenovonun sitesinden güncelledim ama yine değiştirmedi. Sorun devam ederse recovery yapıp Win8'e dönmeyi düşünüyorum. Var mı bu sorunu benden başka yaşayan?

8.1 ile ilgili Power Management sorunları var. Bende Acer kullanıcısıyım, o yüzden W8'e geri dönmüştüm. Daha sonrasında 10 gün önce bunun ile ilgili BIOS güncellemesi çıktı.

Bakınız;
     Lenovo G505 A101 799 TL

Lenovo'nun sitesine girip, modelinizi yazıp BIOS güncellemesi var mı kontrol edin.

• Bu notebookta uyku modunda iken USB den telefon şarjı için ne yapmak gerekiyor?
    Prize takılı iken sarj oluyor
    pilde iken şarj yapmıyor
    Güç seçeneklerine baktım ama mantıklı bir cümle göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 8 Şubat 2014; 1:38:43 >
  • Aynı cıhaz g505 850 lıraya fılan satılıyor bazı sıtelerde kacıranlar alabılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın arka kapağına garanti etiketi yapıştırmışlar açmayalım diye. Boyle bi saçmalık olabilir mi? Lenovo servisi aradım ssd takmak istiyordum takamadım dedim. O cihaz zaten ssd desteklemiyor dedi bana :)

• O etiketi oje cilası ile taşırmadan kaplıyorsun komple. Sonra saç kurutma makinesi ile orta sıcaklıkta kup kuru yapıyorsun çok kolay bir şekilde çıkıyor.
    Tekrar yapıştırmak için aynı işlemi tersten yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s103r

Aynı cıhaz g505 850 lıraya fılan satılıyor bazı sıtelerde kacıranlar alabılır

Link verebilir misin baktim bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwheisenberg -- 8 Şubat 2014; 17:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olcaytu E.

quote:

Buyur sanırım ekran kartını yanlıs yazmıslarhttp://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-g505-59-405762-notebook-pmu303143. Geene almadan once arayıp teyıt edın

• Eee ben RAM takmak için içini açtım yedek yuvayı görmek için etiketi de söktüm
    Başka türlü olmazdı ki zaten.
    Ram taktırmak için Servise mi müracaat edeceğiz..

Üstelik kul kitabında müşterinin değiştirebileceği donanımlar ve nasıl değiştireceği anlatılmış
    Sorun ederlerse kitabı gösterirsiniz

Rami Muhtemelen bugun alırım
    Hızı hak bilgi göremedim
    ing kılavuzda 1600 hz yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 9 Şubat 2014; 13:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olcaytu E.

quote:

N11 almiştim ben stok yok tekrar gelmicek dediler

• Bu rami aldım ve taktım - BiMEKS 134 TL / 9 TAKSiT

kingston kvr16s11s8/4 4gb 1600mhz ddr3 cl11 ram
    KINSTON 4 GB RAM TIKLA

http://www.kingston.com/dataSheets/KVR16S11_4.pdf

Lenovo G505 A101 799 TL
    -------
     Lenovo G505 A101 799 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 9 Şubat 2014; 22:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bu rami aldım ve taktım - BiMEKS 134 TL / 9 TAKSiT

kingston kvr16s11s8/4 4gb 1600mhz ddr3 cl11 ram
    KINSTON 4 GB RAM TIKLA

http://www.kingston.com/dataSheets/KVR16S11_4.pdf

Lenovo G505 A101 799 TL
    -------
     Lenovo G505 A101 799 TL

hocam parana yazık etmişsin keşke ram yerine sdd disk alsasydın emin ol daha fazla performans alırdın formda konusu vardı 194 tl yanılmıyorsam vatanda vardı 120 gb sdd hemd gayet iyi bir ssd idi

not bu arada arka kapagın vidaları ayakların lastiklerini söküncemi çıkıyor ortaya z500 den öyle hatırlıyorum ama zorlama istemedim emin olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uslanmaz37 -- 9 Şubat 2014; 22:56:05 >

• 230-240 liradan başlıyor 120 Gb ssd fiyatları.
    Office ve internet için kullanıcak ise SSD alınması daha faydalıymış.

Bu arada Ram biraz pahalı geldi bana, 3 hafta önce 102 liraya aldım aynı ram'i.
    Neyse, hayırlı olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 9 Şubat 2014; 23:18:45 >
  • peki arkadaşlar bu linkteki bimde satılan laptopu 543 lira almak nasıl olur sizce iş görürmü internet ve office programları için
    http://aktuel-urunler.com/wp-diger/uploads/2013/12/Bim-20-Aralik-2013-Aktuel-Urunler-1.jpg
  • astra-Elegance A kullanıcısına yanıt
    asus markası için bile alınabilir o fiyata bu arada hangi bim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uslanmaz37 -- 9 Şubat 2014; 23:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scartor

230-240 liradan başlıyor 120 Gb ssd fiyatları.
    Office ve internet için kullanıcak ise SSD alınması daha faydalıymış.

Bu arada Ram biraz pahalı geldi bana, 3 hafta önce 102 liraya aldım aynı ram'i.
    Neyse, hayırlı olsun hocam

hocam şu anda 4 adet kalmış bence iş görür hemde 128 gb
    http://hizlial.com/sandisk-128gb-ultra-plus-sata-30-ssd-sdssdp-128g-g25/10286469

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Hangi Migros?
    Daha kalmış mıdır?
    İhtiyacım yok ama yakınlardaki Migros' ta bulursam kaçırmam

Hocam bulabildinizmi ürünü?
    Bu gün çevremdeki migrosları gezdim sadece beylikdüzü migrosta iki adet stok görünüyordu reyon görevlisinden istediğimde stoktakini sattık sadece teşhirdeki kaldı cevabını aldım:(
  • uslanmaz37 kullanıcısına yanıt
    nette gezinmek için SSD Nin avantajı sadece program acilanakadar nette gezerken zaten RAM üzerinde program büyük dosyaların programların kullaniminda avantaj hiz performans sağlar SSD iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.