Şimdi Ara

Lenovo G505 A101 799 TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
6
Favori
49.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amatör işler yapıyorum bazen, hoby keyif için Hem muzik hem resim üzerine,

SSD almak ben de isterim de 80 veya 120 GB yetmez ki
    En az 350 GB olmalı ki işe yarasın
    içine 2. disk takılamadığı için tek başına 120 GB yetmez

Ayrıca yukarda birisi SSD disk desteklemediğini yazmıştı. Araştırmak lazım.
  • uslanmaz37 kullanıcısına yanıt
    bulgurlu daki bim e gelmiş 4-5 tane zaten 1 tanesini aldım diğerleride kapış kapış gitmiş
  • astra-Elegance A kullanıcısına yanıt
    hocam eger oyun oynamayacasaniz ki bu cihazda oyun oynanmaz size 128 gb yeter yok ben arşiv yapıcam oyun müzik film gibi onun için çinden 15/20dolara dvdrw yerine takilan aparatlar var birde harici dvdrw kutusu aldındınmi cihazina ssd yi taktiktan sonra çıkan hdd yide bu aprat yardımıyla vihazın dvdrw yerine takarsan 128 ssd +500 gb hdd olurki ben öyle kullanıyorum sadece şarj uzun süre gitmiyor sanada tavsiyem brnim gibi cihaz ne olursa olsun ama hızlı olsun diyorsan tavsiyem bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 590 TL den aldığım Fujitsuyu ihtiyacı olana aldığım fiyattan verebilirim.. Aldıktan 2 gün sonra akbatı migrostan 699 Tl olan bir üst modelini aldığım için ihitiyacım kalmadı.. ürünün sadece kutusunu açıp kurulumunu yaptım (12 saatlik şarjın ardından) onun dışında hiçbir program dahi kurmadım, aldığım haliyle durmakta.. İstanbulda olanlar elden teslim alabilirler.. Sadece bu tarz bir bilgisayara ihtiyacı olanlar için yazıyorum.. Satmam şart değil..
     Lenovo G505 A101 799 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 14 Şubat 2014; 10:23:25 >

• Ürünün özellikleri nedir hocam? Kardeşim için almayı düşünüyorum da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scartor

Ürünün özellikleri nedir hocam? Kardeşim için almayı düşünüyorum da.

Kutunun üzerinde yazanları altta yazıyorum..

fujitsu-almanya üretimi Pentinium B940 işlemci 2,0 ghz 2Gb DDR3 1333 Mhz Ram 320 GB HDD-DVD super muti (reader/writer) 15,6 inch-Bluetooth- Windows 7 Home Basic.

!!!!! Sorusu olanlar lütfen Özel mesaj atsın.. Geçmiş bir Fırsat Konusunu üste taşımayalım...
  • http://www.kliksa.com/urun/acer-e1-522-amd-quad-core-1-5-ghz-15-6-4-gb-500-gb-tasinabilir-bilgisayar-45004g50mnkk/901909156#!UrunOzellikleri

50 tl puan var ve norton avirüs bedava. özellikler lenovo ile aynı, kasa kalitesi de aynı gibi duruyor. konudaki ka
  • Bu Lenovo G505 anakartının neleri desteklediğini ve markasını bilen var mı?
    Kitaplarında ve Google amcada somut bilgi bulamadım
  • Evet bu a101de olana harici ekran kartı(hd 8570m gibi) takılıyormu bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutix

Cihazın arka kapağına garanti etiketi yapıştırmışlar açmayalım diye. Boyle bi saçmalık olabilir mi? Lenovo servisi aradım ssd takmak istiyordum takamadım dedim. O cihaz zaten ssd desteklemiyor dedi bana :)

Galiba SSD desteklemiyor olabilir
    Ben 120 GB SSD taktım testlerde okuma 170 MB larda kaldı
    PC de hızlanma oldu ama SSD nin maksimum performansında değil.

PC ne hikmetse aldığımdan beri kapanması en az 3 dk sürüyor
    Ekran hemen kapanıyor ama PC 3 dk sonra falan güç kesiyor
    SSD den önce de sonra da böyleydi.
  • Ürün haftaya(5 Haziran) a101de tekrar satışta, bu sefer fiyat etiketi 899 TL.
  • 100 tl zamiı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine geliyor bu sefer daha üst modeli

A6 5200 işlemci kulanıyor fiyatı 900 e
    Aceb kullandığı ekran chipseti ne
  • 800'lük model AMD Radeon HD 8570 kullanmış.
  • beyler pc bende var şuan kullanıyorum

oyun oynanmaz diyen arkadaşlar için yazıyorum

farcry 3 mediumda bitirdim cod mw3 medium mafia 2 medium assasins creed IV black flag low da fifa 14 high de oynuyorum pc yi kullanan arkadaşlar buraya görüşlerini yazarlarsa sevinirim bide bu pc yi alan baya arkadaş var bunun için bi kulüp kurulsa on numara olurdu...
  • Bu PC de benim tuhaf bir sorunum var
    SSD disk ve 8 GB ram li kullanıyorum 3 aydır
    Ve cok hızlı
    Chrome ve explorer ilk açılışları da hızlı
    Ama bir kaç tane sekme de wewb sayfası açınca
    Explorer ve chrome da sayfalar ağır hareket ediyor
    Farenin hızına yetişemiyorlar
    Komutu veriyom ardından sayfa ilerliyor

her komutta saliselik bir takılma oluyor
    Kasılma var mı diye bakıyorum yok % 20 lerde falan..

Acaba video sürücüsü ile alakalı bir şey olabilir mi?
  • Bugün bizim buradaki a101 Mağazası'nda gördüm, 699 lira fiyatı var a6 5200 modeli ama ekran kartının ne olduğu yazmıyor. Aksam alıp deneyeceğim, beğenmezsen iade ederim. Aydın, söke, yenilenir mağazası.

• Dün aldım ama fiyatı yanlış söylemişler, 799 Lira. A6 5200 ve hd8400 ekran kartı olan modeli. Win8.1 var. Çok deneyemedim ama bf4 düşük ayarda memnun edici düzeyde değil. Ekran kartı hakkında pek bilgim yok, 128bit olarak gözüküyor gpuz ile. Üşenmezsem win7 kurup adam gibi driver vs. yükleyip deneyeceğim. A101'de çalışan eleman biraz tanıdık, abi 1 hafta iade hakkın var, al kullan- incele, beğenmezsen iade alırız deyince tereddüt etmedim. Ama pek tatmin edici değil ürün, elki win7 ile daha güzel performansı olur.
  • Şimdi Lenovo servisini aradım, ssd ve ram takmak istiyorum, garanti sorunu olur mu dedim, bir sorun olmayacağını söyledi. Hatta pilin altında 2 vida var, onları sökerseniz sürgülü kapak açılır ve rahatlıkla değiştirebilirsiniz dedi :) Vakit sorunu var, anca haftasonu yaparım bunları ve win7 kurup düzgünce incelerim, merak edene performans hakkında bilgi veririm.
  • Yarın 699 a satılacak bu cihaz. Alayım mı diye düşündüm ama yorumları pek sevmedim. Yine de ihtiyacı olanlar a101 e bi uğrasın.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.