Bildirim
Lenovo G505 A101 799 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Alınası var -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 22 Ocak 2014; 23:43:37 >
-
Alla alla çöpçüler mesaiye başlamamiş. -
ilanda ekran kartına dair bir yazı yok.. yurtdışı modellerinde genellikle AMD Radeon HD 8570 kullanılmış.. eğer bu da öyleyse sıcak fırsat olurquote:
Orijinalden alıntı: hkinali52
http://www.hizlial.com/lenovo-g505-59-405762-a4-5000-15ghz-4gb-500gb-freedos-notebook/10342781 937 tl
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-G505-59407129-A4-5000-500-GB-4GB-Radeon-HD-8570-2GB-Win-8,103452,465625,1113233.html?langId=-14 1299 tl
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-g505-59-405762-a4-5000-4gb-500gb-ob-fdos-102367189 1077 tl
aynısı galiba
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: killikli
ilanda ekran kartına dair bir yazı yok.. yurtdışı modellerinde genellikle AMD Radeon HD 8570 kullanılmış.. eğer bu da öyleyse sıcak fırsat olur
Eğer dediğin doğruysa şimdiden en yakın şubeye gidip kapora vs ile ayırt etmeli -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
ilanda ekran kartına dair bir yazı yok.. yurtdışı modellerinde genellikle AMD Radeon HD 8570 kullanılmış.. eğer bu da öyleyse sıcak fırsat olur
Eğer dediğin doğruysa şimdiden en yakın şubeye gidip kapora vs ile ayırt etmeli
türkiyedekilerde de
AMD Radeon HD 8330
AMD Radeon HD 8330 GPU
AMD Radeon HD 8570
model ekran kartları mevcut
-
mediamark ve hızlıaldaki modellerde AMD Radeon HD 8330 yazmışlar..quote:
Orijinalden alıntı: hkinali52quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Eğer dediğin doğruysa şimdiden en yakın şubeye gidip kapora vs ile ayırt etmeli
türkiyedekilerde de
AMD Radeon HD 8330
AMD Radeon HD 8330 GPU
AMD Radeon HD 8570
model ekran kartları mevcut
Alıntıları Göster
Düzeltme :Mediamarkt olanında AMD Radeon HD 8570 yazıyormuş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 22 Ocak 2014; 23:50:56 >
-
Alınır mı yani beyler bu fiyata dizüstü bilgisayar arıyordum sıfırım şu an ama bu fiyata iyiyse evi arabayı satıp alacağım ne diyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.UniquE
Alınır mı yani beyler bu fiyata dizüstü bilgisayar arıyordum sıfırım şu an ama bu fiyata iyiyse evi arabayı satıp alacağım ne diyorsunuz?
Ekran kartı 8570 ise kaçırmamalısın -
Office programları, autocad, profesyonel olmayacak kadar photoshop kullanımı için ideal diyebilir miyiz bu cihaza? 8 senedir kullandığım acer var, "bu belayı da durduk yere neden başıma aldım!" Demek istemiyorum da. -
Büyük ihtimal ekran kartı 8570 ve yarın mahalledeki şube kabul ederse kapora verip ayırtacağım -
değilse? bu fiyata daha iyisi bulunur mu? -
quote:
Alınır mı yani beyler bu fiyata dizüstü bilgisayar arıyordum sıfırım şu an ama bu fiyata iyiyse evi arabayı satıp alacağım ne diyorsunuz?
daha 1 hafta var hocam bende bir pc almaya niyetliyim. 1 haftaya çok yazılır çizilir.
ben bu pc işinnde baya geri kaldım. tuvnera hocam araştırıyordur alınır derse alınırız.
tuvnera hocam sizin asus s400ca ya ne oldu geldi mi ürün hala eski linkine bakıyorum belki yine gelir diye -
-
Her mağazaya gelmiyor heralde ? Nerede bulacağız ?quote:
Orijinalden alıntı: hkinali52quote:
daha 1 hafta var hocam bende bir pc almaya niyetliyim. 1 haftaya çok yazılır çizilir.
ben bu pc işinnde baya geri kaldım. tuvnera hocam araştırıyordur alınır derse alınırız.
tuvnera hocam sizin asus s400ca ya ne oldu geldi mi ürün hala eski linkine bakıyorum belki yine gelir diye -
Her şubeye gelecekmiş bana öyle dedi elemanlar hocamquote:
Orijinalden alıntı: shockwave error
Her mağazaya gelmiyor heralde ? Nerede bulacağız ?
Alıntıları Göster -
Ama şunu buldum; aynı ürün değil mi ya ? Fırsatı kaçtı olayın. Gold zaten 799'a satıyor. :/quote:
Her şubeye gelecekmiş bana öyle dedi elemanlar hocam
Alıntıları Göster
http://www.gold.com.tr/lenovo-g505-59-405763-freedos-notebook_u
-
quote:
Orijinalden alıntı: stormeagle2
Ama şunu buldum; aynı ürün değil mi ya ? Fırsatı kaçtı olayın. Gold zaten 799'a satıyor. :/
http://www.gold.com.tr/lenovo-g505-59-405763-freedos-notebook_u
Aynısı olsa bile Gold' daki FreeDOS
Benzer içerikler
- metabyte kodları
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- kırmızı fırsat 16 gb
- algida ile kazan kod
- burger crush
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X