Şimdi Ara

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
27
Favori
124.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kulağına küpe olsun o büyük teknoloji mağzasındakiler bi cacık bilmiyorlar maksat satmak. Ben almaya gittiimde iki tane ürün vardı biri 1300 biri 1600 adam diyorki sn 1600lüğü al, arkadaş aynı bunlar diyorum yok 1600 olanın işlemcisi daha iyi diyor açta bak dedi açtı baktı çekirdek hızları fikan aynı diyorki daha yok bu daha iyi. Hiç güvenmeyin ben alışveriş edenleri bile ben yönlendiriyorum füdenk geldiğinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Aynen ben g510'u almaya gittim kız kardeşimde yanımdaydı 2 tane alacaz adam geldi ilk olarak casper bundan daha iyidir onu alın dedi. Bende yok dedim döndü bir tane dell gösterdi 2100 fiyatı var i7u işlemcili bunun işlemcisi daha iyi dedim u işlemcilerin eksiği yoktur artısı vardır demeye başladı ve dell'de 8670 ekran kartı var bunun ekran kartı daha iyi demeye başladı adamla resmen tartıştım 8670 8750 den daha kötü kart diyorum yok diyor. kardeşimde döndü sen satıcıdan daha mı iyi bilecen o delli alalım demeye başladı bide onla tartıştım zorla g510'u aldım boş yere 400 400 toplamda 800tl masraf çıkacaktı. Adamların hiç bir şeyden haberleri yok boş yönlendiriyorlar insanları.
  • mak74 M kullanıcısına yanıt
    Adamlar pahalısını satma derdindeler başka birşey yok. Birşey bilsin ya da bilmesin oraya koyup müşteriyi yanlış yönlendiriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade ettim beyler ve görüştüm i7 serisinde varmış oda stoklarda kalmamış değişim çekini aldım inceleme yapıp 200-300 fazla verip daha iyisini alcağim beklemedeyim
  • arkadaslar ben de lenova g510 kulanıcısıyım wındows 7 yaptım basta format atmak sıkıntıydı forumda arkadaslar guzel acıklamıstı baktım ona gore attm oldu

ama su sorun var kablosuz agı gormuyor tum drıver yukledım lenovanın kendı sıtseınde fn tusu da ayarlı resmını paylastım ancak sorun olan nedır neden kablosuz ağı gormuyor

ethernet bağlantısında sorun yok

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu

• quote:

Orijinalden alıntı: dr62

arkadaslar ben de lenova g510 kulanıcısıyım wındows 7 yaptım basta format atmak sıkıntıydı forumda arkadaslar guzel acıklamıstı baktım ona gore attm oldu

ama su sorun var kablosuz agı gormuyor tum drıver yukledım lenovanın kendı sıtseınde fn tusu da ayarlı resmını paylastım ancak sorun olan nedır neden kablosuz ağı gormuyor

ethernet bağlantısında sorun yok

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu

kardeş bu bilgisayarlar windows 8 için tasarlanmış bilgisayarlar.bu yüzden windows 7 gibi işletim sistemlerinde sıkıntı çıkartabiliyor.

• Beyler z510 alacaktım ancak inat ettim ve sonuca ulaştım bu vatan söğütözü mağazasında notebook bölümünden üç kişiyle görüştüm, (cem, levent,oğuz) üçü de g510 59-391054 serisinde hd8750m ekran kartının olmadığını internet sitesine verinin yanlış girildiğini ifade ettiler, bende ankamall şubesinden hasret bey ile görüştüm durumu anlattım ve vermiş olduğum 59-391054 seri numarasında ekran kartının hd8750m olduğunu söyledi. akabinde lenovo müşteri hizmetlerinden gürkan bey ile görüştüm ( 0212 9120134) vermiş olduğum 59-391054 g510 serisinin kasasında ekran kartı olarak HD8750M'in mevcut olduğunu ve tüm satış mağazalarına bu şekilde ürünün gittiğini ekran kartının R5 M230 olmadığını ifade etti. Son olarak vatan bilgisayar söğütözü şubesinin hd 8750m ekran kartı modelinin i7 serisinde olduğunu söylediklerini ifade ettim. vermiş olduğum 59-391054 g-510 modelinde de bu ekran kartının mevcut olduğunu izah etti. Dün hediye çeki ile gidip g510 59-391054 serisini aldım ve ekran kartım hd8750 m 128bit =) söğütözü :s :D

• quote:

Orijinalden alıntı: booozooo

Beyler z510 alacaktım ancak inat ettim ve sonuca ulaştım bu vatan söğütözü mağazasında notebook bölümünden üç kişiyle görüştüm, (cem, levent,oğuz) üçü de g510 59-391054 serisinde hd8750m ekran kartının olmadığını internet sitesine verinin yanlış girildiğini ifade ettiler, bende ankamall şubesinden hasret bey ile görüştüm durumu anlattım ve vermiş olduğum 59-391054 seri numarasında ekran kartının hd8750m olduğunu söyledi. akabinde lenovo müşteri hizmetlerinden gürkan bey ile görüştüm ( 0212 9120134) vermiş olduğum 59-391054 g510 serisinin kasasında ekran kartı olarak HD8750M'in mevcut olduğunu ve tüm satış mağazalarına bu şekilde ürünün gittiğini ekran kartının R5 M230 olmadığını ifade etti. Son olarak vatan bilgisayar söğütözü şubesinin hd 8750m ekran kartı modelinin i7 serisinde olduğunu söylediklerini ifade ettim. vermiş olduğum 59-391054 g-510 modelinde de bu ekran kartının mevcut olduğunu izah etti. Dün hediye çeki ile gidip g510 59-391054 serisini aldım ve ekran kartım hd8750 m 128bit =) söğütözü :s :D

sherlock holmes gibi olmuşsun hocam valla bazı g510larda 8570m bazılarında 8750m var.

• Ekrana herhangi bir çizik veya sıvı ile temas ettirmeyin, Garanti 600 TL istiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Beyler z510 alacaktım ancak inat ettim ve sonuca ulaştım bu vatan söğütözü mağazasında notebook bölümünden üç kişiyle görüştüm, (cem, levent,oğuz) üçü de g510 59-391054 serisinde hd8750m ekran kartının olmadığını internet sitesine verinin yanlış girildiğini ifade ettiler, bende ankamall şubesinden hasret bey ile görüştüm durumu anlattım ve vermiş olduğum 59-391054 seri numarasında ekran kartının hd8750m olduğunu söyledi. akabinde lenovo müşteri hizmetlerinden gürkan bey ile görüştüm ( 0212 9120134) vermiş olduğum 59-391054 g510 serisinin kasasında ekran kartı olarak HD8750M'in mevcut olduğunu ve tüm satış mağazalarına bu şekilde ürünün gittiğini ekran kartının R5 M230 olmadığını ifade etti. Son olarak vatan bilgisayar söğütözü şubesinin hd 8750m ekran kartı modelinin i7 serisinde olduğunu söylediklerini ifade ettim. vermiş olduğum 59-391054 g-510 modelinde de bu ekran kartının mevcut olduğunu izah etti. Dün hediye çeki ile gidip g510 59-391054 serisini aldım ve ekran kartım hd8750 m 128bit =) söğütözü :s :D

sherlock holmes gibi olmuşsun hocam valla bazı g510larda 8570m bazılarında 8750m var.

diyorum ya kardeş kafaya taktım mı gerisi teferruat :D

• Kardeş o değilde 6gb ram hd8750 için ideal mı ? yoksa dediğin gibi 4gb yetiyor mu deneyimin ?
  • quote:

Kardeş o değilde 6gb ram hd8750 için ideal mı ? yoksa dediğin gibi 4gb yetiyor mu deneyimin ?

benımkısı 4gb yetiyor bana 1 sene sonra fln bi 4gb lık ram alırım yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakavcioglu

Ekrana herhangi bir çizik veya sıvı ile temas ettirmeyin, Garanti 600 TL istiyor :)

vay arkadaş 600 TL ye masaüstü pc toplanır
  • booozooo B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 8750 Kartı gerçekten çok iyi.

Arkadaşlar 10 taneye yakın saçma sapan lenovoya ait programlar yüklü bunlar ilerde bir işe yarar mı sileyim mi?
  • valla bence dursun ne oluurrrr ne olmazzz :D silsen dahi lenovo sitesinden yükleyebilirsin tercih meselesi.

amd catalyst 14.4 versiyonunu yükleyen var mı ? güncelleme tarihi 4/25/2014 olarak görünüyor yükleyenler bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

valla bence dursun ne oluurrrr ne olmazzz :D silsen dahi lenovo sitesinden yükleyebilirsin tercih meselesi.

amd catalyst 14.4 versiyonunu yükleyen var mı ? güncelleme tarihi 4/25/2014 olarak görünüyor yükleyenler bilgi verirse sevinirim.

Çıktığı ilk gün yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak74

quote:

valla bence dursun ne oluurrrr ne olmazzz :D silsen dahi lenovo sitesinden yükleyebilirsin tercih meselesi.

ekran kartı modeline baktın mı kardeş yükledikten sonra aygıt yöneticisinden benimki yüklemeden önce hd8750m görünüyor 14.4 yükleyince hd8600m /hd8700m görünüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mak74

quote:

ekran kartı modeline baktın mı kardeş yükledikten sonra aygıt yöneticisinden benimki yüklemeden önce hd8750m görünüyor 14.4 yükleyince hd8600m /hd8700m görünüyor

Baktım benimde ilk yüklediğimde o dikkatimi çekti. Demin İntel'in kartını güncelledim hd4000 diye biliyordum onda da hd4600 yazıyor.

• Slm...bende yeni bir pc arayisindayim arkadaslar bu modelle ilgili sorum olacakti bu modelde kasa z510 daki gibimi aciliyor ram falan takmak icin soruyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm...bende yeni bir pc arayisindayim arkadaslar bu modelle ilgili sorum olacakti bu modelde kasa z510 daki gibimi aciliyor ram falan takmak icin soruyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.