Şimdi Ara

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
27
Favori
124.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: g510

Arkadaşlar bende üç dört gün önce media markt'dan g510 aldim sonra burda geziniyordum dikkatimi cekti benimde bilgisayarin ekran karti amd 8750 degilmis R5 M230 yaziyor ayriyeten bilgisayarin mouse bir kac kez dondu sonra windows olay gunlugune baktim tahminim farenin donmasi ondan kaynaklandi iki hata vardi ikisi de ATIeRecord hatası ATI EEU CLİENT HAS FAİLED TO START diyordu windows günlügünde bundan dolayi tahminimce fare takıldı hareket etmedi bilgisayari kapattim actim duzeldi ne yapmaliyim uc kez bu olayi yasadim geri goturmelimiyim bilgisayari tesekkurler

Merhaba, bende pc yi ilk aldığımda imleç donmaları yaşıyordum. güncelleme driver vs. yükledikten sonra bu sorunların kalktığını farkettim lütfen sizde güncelleme driver vs.yükledikten sonra tekrar bizi bilgilendiriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal84

Slm...bende yeni bir pc arayisindayim arkadaslar bu modelle ilgili sorum olacakti bu modelde kasa z510 daki gibimi aciliyor ram falan takmak icin soruyorum...

ram takmada sorun yaşamıyacağınıza inanıyorum. çünkü bende bu aralar 4 gb ram arttırmayı düşünüyorum.
  • kalplihayat kullanıcısına yanıt
    Bu konu ile ilgili bizleride bilgileründirseniz. Birde şöyle vakti oan bir arkadaş ilk mesajı devralsa da düzenlese burayı g510 kullananlar kulübü yapsak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize şahsi bir duyurum var.Bence bu pcnin 8570 li modelini alanların değiştirme imkanları varsa hemen değiştirsinler. almayanlar ise kesinlikle 8750 li modelini alsınlar şahsen ben pcyi günlük kullanım amatör program yazılımcılık ve oyun amaçlı satınaldım ve almamdaki en büyük neden ekran kartının 8750m olması.
    eğer 8750m ekran kartı olmasaydı kesinlikle almazdım.şahsi görüşümdür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Bu konu ile ilgili bizleride bilgileründirseniz. Birde şöyle vakti oan bir arkadaş ilk mesajı devralsa da düzenlese burayı g510 kullananlar kulübü yapsak?

hangi konudan bahsetmiştiniz pc hakkında sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • kalplihayat kullanıcısına yanıt
    Ram artırmayla ilgili, nasıl olacak siz mi değiştireceksiniz? Siz değiştirecekseniz nasıl sökülec garanti bitecekmi filan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    tabikide servisine götüreceğim onlar değiştirecek böylece bütün mesuliyet servise ait olmuş olacak sanırım 100-200- tl arası masrafı olur.
  • maksimum kaç gb ram takabiliriz bilgisi olan var mı lenovo müşteri temsilcisi ile görüştüğümde 8gb max demişti? bu arada amd catalyst 14.4 versiyonunu ekranda titreme yaptı bende sildim eski sürümünü yükledim düzeldi sanırım henüz oturtamamışlar stabil ddeğil yani .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: just_kradon

arkadaşlar bu geçişli ekran karı olayını nasıl yapıcaz. bilgisayar normalde inteli kullanıyor sanırım ve oyunlarda amd'ye geçsin istiyorum ama nasıl olacak bu?

kendi geçiş yapıyor. Eğer sen manual de geçiş yapmak istersen masaüstünde sağ tık yapıp grafik özelliklerinde güç sekmesinin altından GEÇİŞLİ GRAFİK AYARLARI altından hangi programlarda devreye girmesini istiyorsan seçiyorsun
  • ATI ekran kartı yüklü gözüküyor sağ altta simgede mevcut fakat güncellemeleri kontrol et seçeneği yok? Veya Driver'ı tekrar mı yüklemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakavcioglu

ATI ekran kartı yüklü gözüküyor sağ altta simgede mevcut fakat güncellemeleri kontrol et seçeneği yok? Veya Driver'ı tekrar mı yüklemek gerek.

kardeş şöyle yap amd sitesine gir amd catalyst indir 14.4 versiyonunu sonrasında d sürücüsünde driverlar bölümünde amd sürücüsünü setupla açılıştı kaldır seçeneiğini seç ve tamamen kaldır. sonrasında yeniden başlat ve indirdiğin 14.4 dü yükleyip yeniden başlat olay bitmiştir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr62

arkadaslar ben de lenova g510 kulanıcısıyım wındows 7 yaptım basta format atmak sıkıntıydı forumda arkadaslar guzel acıklamıstı baktım ona gore attm oldu

ama su sorun var kablosuz agı gormuyor tum drıver yukledım lenovanın kendı sıtseınde fn tusu da ayarlı resmını paylastım ancak sorun olan nedır neden kablosuz ağı gormuyor

ethernet bağlantısında sorun yok

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu

kardeş ben de win7 format attım lenovonun sitesindeki win7 driverleri hatalı sanırsam amd driverını indirip kurduğumda görmemişti ben de win 8.1 için olan amd ekran kartı driverini kurdum çalıştı :D diğer driverlar için driver scanner tarzı programları kullanabilirsin veya şu siteye bi göz athttp://www.notebook-driver.com/tr/lenovo/lenovo-g510-laptop-windows-drivers-software/

aynen hocam doğru dıyorsun hatalı lenovanın sıtesınde bulunan drıverlar elcomst ultımate kablosusuz ağ drıver baktım markasını oğrendım ındırdım kurdum şimdi çalısıyor

bu konuda sıkıntı çeken arkadaslar deneyebılırler çözum bu oldu şimdi rahatım :) :)

]Bi bı sorum olacak wındows 7 ıstediği guncelemeler yapınca pc ağırlasıyormu benım pc ozleıklerı bu i7 4700MQ 6GB ram AMD HD8750 ekran kartı var ama pc baslatıgımda ağır acılıyor gıbı arka planda çalısan gereksız programları ccleanerla pasıf yaptım msconfıg de de baktım oyun falan acınca crıysıs 3 bıle alt f4 yapınca kapatıyor ama acılınca ağır gelıyor tatmın edıcı değil nedendır anlamıyorum yardımcı olursanız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr62 -- 3 Mayıs 2014; 15:18:36 >

• arkadaşlar hd8750m'e yüksek performans seçtiğim oyunlarda neden geçiş yapmıyor. ve gpu-z programında oyuna girdiğim zaman bakıyorum ekran kartı gpu load %0 gösteriyor yani çalışmıyor. ama render test açtığımda %99 lara çıkıyor yani anladığım kadarıyla geçiş problemi var bilgisi olan varsa sevinirim.
  • Arkadaslar g510 dan kac cesit var bilmiyorum ama 4 gb ram olan bilgisayarda bir arkadas rami yukseltmek istiyor ram ekleme sansi varmis

Ekstra slot yada 4 u cikarip 8 takma gibi bir islemle yukseltme yapabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Arkadaslar g510 dan kac cesit var bilmiyorum ama 4 gb ram olan bilgisayarda bir arkadas rami yukseltmek istiyor ram ekleme sansi varmis

g510 larda 2 slot var diye biliyorum kardeşim birinde 4gb digeri boş o boş olan yere max 8gb ram takabilirsin.
  • Windows güncelleştirmelerinde 188,4mb'lık isteğe bağlı bir audio driver gözüküyor.

Conexant - Audio Device - Conexant SmartAudio HD

Yükleyen oldumu, artısı veya eksisi var mı?
  • arkadaşlar merhaba ram alacağımda 4gb 1066 mhz ddr cl7 sizce nasıl ?

vatandaki :

ram
  • Arkadaşlar sizce bu soğutucu yeterli mi?

soğutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: booozooo

Arkadaşlar sizce bu soğutucu yeterli mi?

soğutucu

Bende aynı soğutucu almayı planlıyordum. Bence gayet yeterli sadece rpm i biraz düşük ama zalman gerçekten iyi markalardan. Ve pc zaten o kadar çok ısınmıyor şu anlık.

Bu arada bende i5 4200M AMD 8750M lik g510 modeli ile aranıza katıldım. Gerçekten çok uygun fiyatlı ve sadece Lenovo da olan özellikler ile çok iyi. Pil koruma modunu özellikle çok beğendim. PC i ayrıca IBM kalitesini yansıtıyor. Son çıkan oyunlarıda orta-high arası rahat oynuyorum. Rivals bile 30 fps sınırı ve stable oyun olmamasına rağmen yüksek-orta arası 30-25 fps arası oynuyorum. Eski külüstür çok kötüydü Bu kadar uygun fiyata diğer pc ler çok kötü 610m li filan pc alanlara acıyorum. Ekran kartına pc alırken çok dikkat etmeliyiz. Çoğu kişi 2 gb diye kandırılıyor.

Bu pc yi alan herkese hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 19 Mayıs 2014; 19:49:22 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mak74

quote:

arkadaşlar bu geçişli ekran karı olayını nasıl yapıcaz. bilgisayar normalde inteli kullanıyor sanırım ve oyunlarda amd'ye geçsin istiyorum ama nasıl olacak bu?

kendi geçiş yapıyor. Eğer sen manual de geçiş yapmak istersen masaüstünde sağ tık yapıp grafik özelliklerinde güç sekmesinin altından GEÇİŞLİ GRAFİK AYARLARI altından hangi programlarda devreye girmesini istiyorsan seçiyorsun

sanırım yüksek performans dediklerimde geçmesi lazım fsxi yüksek performans seçip açsam da oyunun ayarlarında ekran kartını intel 4600 olarak görüyor amd olarak deil?

buraya bakan yok mu yaf?

GPU-Z yi aç altta seçim yeri var orda diğer ekran kartı gözüküyor. Ayrıca oyunlarda otomatik 2. ekran kartına geçer. Emin degilsen ilk sayfadaki yorumdaki gibi masaustune sağ tıkla degistirilebilir grafik var onua tıkla uygulama seç yüksek performans de.

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: red01

Arkadaslar g510 dan kac cesit var bilmiyorum ama 4 gb ram olan bilgisayarda bir arkadas rami yukseltmek istiyor ram ekleme sansi varmis

g510 larda 2 slot var diye biliyorum kardeşim birinde 4gb digeri boş o boş olan yere max 8gb ram takabilirsin.

Yanlışın var. Ben 16gb a kadar ram artırılabilir diye biliyorum yani oraya 12 gb a kadar takabilmemiz lazım. Hatta tam kaynak Burada Ve Burada

Ayrıca ilk yoruma en azından başlık filan koyun hadi videoyu geçtim. Birde kullananlarin adlarini filan ekleyin birde özellik yazin zaten lenovo sitesinde var. Diger konulara bakın gören G510 u kötü sanar filan yazık olur guzelim pc ye Burada tüm özellikleri yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 20 Mayıs 2014; 8:30:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.