Şimdi Ara

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
27
Favori
124.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Don_Kisot

quote:

Orijinalden alıntı: just_kradon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mak74

quote:

arkadaşlar bu geçişli ekran karı olayını nasıl yapıcaz. bilgisayar normalde inteli kullanıyor sanırım ve oyunlarda amd'ye geçsin istiyorum ama nasıl olacak bu?

kendi geçiş yapıyor. Eğer sen manual de geçiş yapmak istersen masaüstünde sağ tık yapıp grafik özelliklerinde güç sekmesinin altından GEÇİŞLİ GRAFİK AYARLARI altından hangi programlarda devreye girmesini istiyorsan seçiyorsun

sanırım yüksek performans dediklerimde geçmesi lazım fsxi yüksek performans seçip açsam da oyunun ayarlarında ekran kartını intel 4600 olarak görüyor amd olarak deil?

buraya bakan yok mu yaf?

GPU-Z yi aç altta seçim yeri var orda diğer ekran kartı gözüküyor. Ayrıca oyunlarda otomatik 2. ekran kartına geçer. Emin degilsen ilk sayfadaki yorumdaki gibi masaustune sağ tıkla degistirilebilir grafik var onua tıkla uygulama seç yüksek performans de.

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: red01

Arkadaslar g510 dan kac cesit var bilmiyorum ama 4 gb ram olan bilgisayarda bir arkadas rami yukseltmek istiyor ram ekleme sansi varmis

Ekstra slot yada 4 u cikarip 8 takma gibi bir islemle yukseltme yapabilirmi

g510 larda 2 slot var diye biliyorum kardeşim birinde 4gb digeri boş o boş olan yere max 8gb ram takabilirsin.

Yanlışın var. Ben 16gb a kadar ram artırılabilir diye biliyorum yani oraya 12 gb a kadar takabilmemiz lazım. Hatta tam kaynak Burada Ve Burada

Ayrıca ilk yoruma en azından başlık filan koyun hadi videoyu geçtim. Birde kullananlarin adlarini filan ekleyin birde özellik yazin zaten lenovo sitesinde var. Diger konulara bakın gören G510 u kötü sanar filan yazık olur guzelim pc ye Burada tüm özellikleri yazıyor.

kardeş ben pek anlamıyorum o işlerden ya eger yapabilen varsa inceleme videosu felan koyabilecek yapsın.

• quote:

kardeş ben pek anlamıyorum o işlerden ya eger yapabilen varsa inceleme videosu felan koyabilecek yapsın.

Ben bir uğraşıyım video bulabilirsem koyarım şuan çekmek için müsait değilim ama. Be yapınca sana yollarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 20 Mayıs 2014; 16:06:37 >
  • Arkadaşlar, bence bu pc kullananlar oyun performansını işlemci ve ekran kartı belirterek kaç fps olduğunu yazsınlar. Böylelikle hem alacaklara bir fikir hem de diğer pc lerle karşılaştırma imkanı olur.

Ben başlıyorum.

Özelliklerim:

i5 4200m

AMD 8750M

4GB Ram

Oyun Performansı:

NFS Rivals:

orta-higt arası hightly shodows kapalı
    FPS: 25-30 (GENELDE 30 DENİZ KIYILARI 25 FİLAN)
    Bazı yerlerde yüklenme sorunu oluyor bu nedenle ortada oynuyorum.

Crysis 2:

En yüksek ayarlar
    FPS: 45-30 (Çok hareketli yerlerde en fazla 30 a düşüyor.)

CoD MW3:

En yüksek ayarlar
    FPS: 40-50(Bazen ilk girişte ani takılma oluyor sanırım orjinal olmadığından)

GRID 2:

Yüksek ayarlar
    FPS: 30-40

NFS MW2012:

Orta ayar bazı yerlerde fps baya düştüğü için orta çünkü oyunda stable sorunu var
    FPS:25-30

BF BC2:

En yüksek ayar
    FPS:35-40

FIFA 14

En yüksek ayar
    FPS: 100+

DEVAMI GELECEK.

Siz de mümkünse paylaşın. Eski pcm bu oyunların çoğunu açmıyordu bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 20 Mayıs 2014; 18:14:39 >

• quote:

Arkadaşlar, bence bu pc kullananlar oyun performansını işlemci ve ekran kartı belirterek kaç fps olduğunu yazsınlar. Böylelikle hem alacaklara bir fikir hem de diğer pc lerle karşılaştırma imkanı olur.

Ben başlıyorum.

Özelliklerim:

i5 4200m

AMD 8750M

4GB Ram

Oyun Performansı:

NFS Rivals:

Crysis 2:

En yüksek ayarlar

CoD MW3:

En yüksek ayarlar

GRID 2:

Yüksek ayarlar

NFS MW2012:

Orta ayar bazı yerlerde fps baya düştüğü için orta çünkü oyunda stable sorunu var

BF BC2:

En yüksek ayar

FIFA 14

En yüksek ayar

DEVAMI GELECEK.

izninle bunu ana sayfaya yazayım

• quote:

quote:

Arkadaşlar, bence bu pc kullananlar oyun performansını işlemci ve ekran kartı belirterek kaç fps olduğunu yazsınlar. Böylelikle hem alacaklara bir fikir hem de diğer pc lerle karşılaştırma imkanı olur.

Ben başlıyorum.

Özelliklerim:

i5 4200m

AMD 8750M

4GB Ram

Oyun Performansı:

NFS Rivals:

Crysis 2:

En yüksek ayarlar

CoD MW3:

En yüksek ayarlar

GRID 2:

Yüksek ayarlar

NFS MW2012:

BF BC2:

En yüksek ayar

FIFA 14

En yüksek ayar

DEVAMI GELECEK.

izninle bunu ana sayfaya yazayım

Tabi ki yazabilirsin.

• arkadaşlar kliksada lenovo ideapad g510 59411028 modeli nasıldır fiyati 1475 lira bende lenovo b590 i5 modeli var onu kardeşime vereceğim kendime yeni bir bilgisayar alacağım yardiminizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

arkadaşlar kliksada lenovo ideapad g510 59411028 modeli nasıldır fiyati 1475 lira bende lenovo b590 i5 modeli var onu kardeşime vereceğim kendime yeni bir bilgisayar alacağım yardiminizi bekliyorum

Onu almanı önermem çünkü 8570m ekran kartlı modeli o kart iyi değil. 8750M li g510 modellerine bak. Sana yaklaşık olarak aynı fiyat olan hem de 8570 yerine 8750 yani çok daha iyi kartlı olan şu modeli vereyim:

http://www.vatanbilgisayar.com/g510-notebook-core-i5-25ghz-4gb-500-sshd-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar.html?stk=True&srt=UP#ozellikler

Bunun özelliklerinde 8750m diye yazıyor ama aldıktan sonra dikkat et. GPU-Z den bak bakalım aynısımı. Değilse değiştir. 8750M çok iyi bir kart son oyunları bile mediumda çok rahat oynatıyor. 8570M ise açamıyabile bilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

arkadaşlar kliksada lenovo ideapad g510 59411028 modeli nasıldır fiyati 1475 lira bende lenovo b590 i5 modeli var onu kardeşime vereceğim kendime yeni bir bilgisayar alacağım yardiminizi bekliyorum

Onu almanı önermem çünkü 8570m ekran kartlı modeli o kart iyi değil. 8750M li g510 modellerine bak. Sana yaklaşık olarak aynı fiyat olan hem de 8570 yerine 8750 yani çok daha iyi kartlı olan şu modeli vereyim:

http://www.vatanbilgisayar.com/g510-notebook-core-i5-25ghz-4gb-500-sshd-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar.html?stk=True&srt=UP#ozellikler

Bunun özelliklerinde 8750m diye yazıyor ama aldıktan sonra dikkat et. GPU-Z den bak bakalım aynısımı. Değilse değiştir. 8750M çok iyi bir kart son oyunları bile mediumda çok rahat oynatıyor. 8570M ise açamıyabile bilir.

hocam çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FPS paylaşımlarım devamı :

Burnout Paradise The Ultimate Box:

En yüksek ayarlar
    FPS: 60+

Dead Space:

En yüksek ayar
    FPS: 40-50

F1 2012:

En yüksek ayarlar
    FPS: 40+

MoH 2010:

En yüksek ayarlar
  • quote:

FPS paylaşımlarım devamı :

Burnout Paradise The Ultimate Box:

En yüksek ayarlar
    FPS: 60+

Dead Space:

En yüksek ayar
    FPS: 40-50

F1 2012:

En yüksek ayarlar

MoH 2010:

En yüksek ayarlar

tamam kardeşim eline sağlık.
  • quote:

Aynen ben g510'u almaya gittim kız kardeşimde yanımdaydı 2 tane alacaz adam geldi ilk olarak casper bundan daha iyidir onu alın dedi. Bende yok dedim döndü bir tane dell gösterdi 2100 fiyatı var i7u işlemcili bunun işlemcisi daha iyi dedim u işlemcilerin eksiği yoktur artısı vardır demeye başladı ve dell'de 8670 ekran kartı var bunun ekran kartı daha iyi demeye başladı adamla resmen tartıştım 8670 8750 den daha kötü kart diyorum yok diyor. kardeşimde döndü sen satıcıdan daha mı iyi bilecen o delli alalım demeye başladı bide onla tartıştım zorla g510'u aldım boş yere 400 400 toplamda 800tl masraf çıkacaktı. Adamların hiç bir şeyden haberleri yok boş yönlendiriyorlar insanları.

Hocam hangi magazada yasadiniz bunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

quote:

Aynen ben g510'u almaya gittim kız kardeşimde yanımdaydı 2 tane alacaz adam geldi ilk olarak casper bundan daha iyidir onu alın dedi. Bende yok dedim döndü bir tane dell gösterdi 2100 fiyatı var i7u işlemcili bunun işlemcisi daha iyi dedim u işlemcilerin eksiği yoktur artısı vardır demeye başladı ve dell'de 8670 ekran kartı var bunun ekran kartı daha iyi demeye başladı adamla resmen tartıştım 8670 8750 den daha kötü kart diyorum yok diyor. kardeşimde döndü sen satıcıdan daha mı iyi bilecen o delli alalım demeye başladı bide onla tartıştım zorla g510'u aldım boş yere 400 400 toplamda 800tl masraf çıkacaktı. Adamların hiç bir şeyden haberleri yok boş yönlendiriyorlar insanları.

Hocam hangi magazada yasadiniz bunu?

Altunizade GOLD

• 8.1'e günceleyen varmı? Driver vs. problem oluyor mu?

Ayrıca gelecekte ram taktırmak şart gibi şimdiden oyunlar 4gb ram istiyor.
  • quote:

8.1'e günceleyen varmı? Driver vs. problem oluyor mu?

Ayrıca gelecekte ram taktırmak şart gibi şimdiden oyunlar 4gb ram istiyor.

Ben alır almaz 8.1'e güncelledim herhangi bir sıkıntı olmuyor gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsin.
  • Dün Bimeksten 1699 a Lenovo İdeapad G510 59-408006 satın aldım.
    4700 işlemci.
    RAMi 6 GB .
    Bence kasası oldukça eski, kalın ve ağır ; tasarımı çok kötü ama fiyatı makul işlemcisi iyi diye aldık.
    İnanılmaz sessiz fan çalışıyor mu çalışmıyor mu anlayamadım.
    Hızı iyi 2 sorunum var.

1) Turkcell tv yi açıp samsung 42" PQ tv ye HDMI kablo ile bağladım ses gitmedi görüntü dondu vs. BU hayal kırıklığı oldu bir de 32 " LCDye deneyeceğim..

2) 6 RAM 4+2 imiş. 2 yi çıkarıp bir 4 daha eklesem 8 yapsam diye düşündüm ama arkasında RAM yuvasını açacak bir yer bulamadım. Nasıl yapılır resimli veya videolu gösteren bir yer bilen var mı ?
    Eski bir acer ım vardı onda RAM kapağı ayrıydı klilit yoktu istediğim gibi RAM upgradeı yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Dün Bimeksten 1699 a Lenovo İdeapad G510 59-408006 satın aldım.
    4700 işlemci.
    RAMi 6 GB .
    Bence kasası oldukça eski, kalın ve ağır ; tasarımı çok kötü ama fiyatı makul işlemcisi iyi diye aldık.
    Hızı iyi 2 sorunum var.

1) Turkcell tv yi açıp samsung 42" PQ tv ye HDMI kablo ile bağladım ses gitmedi görüntü dondu vs. BU hayal kırıklığı oldu bir de 32 " LCDye deneyeceğim..

2) 6 RAM 4+2 imiş. 2 yi çıkarıp bir 4 daha eklesem 8 yapsam diye düşündüm ama arkasında RAM yuvasını açacak bir yer bulamadım. Nasıl yapılır resimli veya videolu gösteren bir yer bilen var mı ?
    Eski bir acer ım vardı onda RAM kapağı ayrıydı klilit yoktu istediğim gibi RAM upgradeı yapardım.

tasarım olarak dogru biraz kalın ama olaya şu yönden bak laptop ne kadar ince olursa o kadar ısınma sorunu yaratır.ayrıca kasa metal saglam yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Dün Bimeksten 1699 a Lenovo İdeapad G510 59-408006 satın aldım.
    4700 işlemci.
    RAMi 6 GB .
    Hızı iyi 2 sorunum var.

Öncelikle bence görüntü o kadar kötü değil. Özellikle accutype klavye çok güzel. Gerçi biraz kalın ama çok belli olmuyor. Belki kasa kısmında boya vs. yok ama bence daha iyi çünkü eski laptopumda TOSHIBA olmasına rağmen boya çıkmıştı. Casper filan iyice kötü oluyor. Fan gayet iyi çalışıyor ve sessiz. Lenovo IBM satın alınca çok akıllıca çözümler üretmiş. Pil koruma modu çok güzel.. Ayrıca fanı hızlı çalıştırıp fan tozunu az da olsa temizleme var. One key recovery ye diyecek laf yok zaten. Ekran da gayet parlak ve net.Ayrıca belli bölgelere metal koyarak sağlamlığı on kat arttırıyorlar. 8 askeri testten geçmiş. Çok sağlam. Ömürlük denilebilir.

1) TV ye bağlandığı zaman seste Hoparlör seçeneğinin üstünde veya altında HDMI aygıtı diye bir seçenek daha çıkıyor. Onu seçsen olabilir. Görüntüde ise HDMI da sorun olabilir. Bunu ilk kez duyuyorum.

2) Ram takma ise çok basit internette aratırsan bile çıkıyor. Ben kısaca anlatıyım:

İlk olarak pili çıkar orda allta iki vida var onları sök sonra ana kapak var onu aşşağıya doğru it kapağı çıkar. Sağ altta ram var.

Şu videodan da yararlanabilirsin:

Aynı video youtube açmadıysan dailymotion:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 26 Mayıs 2014; 13:07:34 >

• quote:

1) TV ye bağlandığı zaman seste Hoparlör seçeneğinin üstünde veya altında HDMI aygıtı diye bir seçenek daha çıkıyor. Onu seçsen olabilir. Görüntüde ise HDMI da sorun olabilir. Bunu ilk kez duyuyorum.

2) Ram takma ise çok basit internette aratırsan bile çıkıyor. Ben kısaca anlatıyım:

İlk olarak pili çıkar orda allta iki vida var onları sök sonra ana kapak var onu aşşağıya doğru it kapağı çıkar. Sağ altta ram var.

Şu videodan da yararlanabilirsin:

Teşekkür ederim . RAM işi çok kolaymış, eğer 6 GB yetersiz kalırsa kolaylıkla yaparım .

TV için normal bağladım ekran çiftleşti sonra notebook ekranını kapatıp sadece tv den izlerken notebook ekranının kapanması ile tv de dondu kaldı. Sonra ekranı tam sığdıramamıştı Eski notebookumda çok daha geri bir ekran kartı vardı radeon 4570 onda sorun yoktu. Tekrar bakacağım artık..

• Bunu almayı düşünüyorum, ekran kartı olarak R5 M230 yazıyor faka bu konuda AMD8750M'den bahsediliyor, beni aydınlatacak biri?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.