Şimdi Ara

Lenovo G530 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle okuyup zaman ayırdığınız için teşekkürler...

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37373

Nisan başı gibi link'teki laptopu almıştım, takriben 20-25 gün sonra da hayatımın en masraflı salaklığına imza atarak gül gibi çalışan -hatta 10 numara PES 2009 oynayabildiğim- makinamı sıvıyla temas ettirerek kullanılmaz hale getirdim.

Her neyse aleti servise götürdük filan servistekiler sorunun anakartta olduğunu, kartın değiştirilmesi halinde cihazdaki problemi halledebileceklerini söylediler. İyi bari ucuz atlattık derken adamlar 473,33 Euro+KDV karşılığında anakartı değiştirebileceklerini söylediler Öyle bir teklif ki sıfır cihaz alsam daha ucuza gelecek. Mantığın sesini dinleyip cihazı tamirden geri çektim ve şu an elimde anakartı yanmış sadece 20 günlük bir laptop bulunmakta...

Şimdi gelelim soru ve sorunlara;
    -Nette Lenovo anakart bakınıyorum da marka -sanırım- pek de yaygın olmadığından elden birşey gelmiyor. Lenovo marka olmayan ancak sistemle uyumlu bir anakart benim işimi görür mü? (Kartı kasaya sığdırdığımı varsayalım)
    -İş dolayısıyla 2,5 aydır İstanbul'dayım yani şehri pek de bildiğim söylenemez yukarıda anlattığım şekilde işleri kotarabilecek ve güvenilir servis vs. önerebilir misiniz? (Tercihen Avrupa yakası)
    -İstanbul'da 2. el bilgisayar malzemesi vs.'in topluca satıldığı bir alan, pasaj, semt vs. var mıdır?

Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için tekrar çok teşekkürler...

Saygılarımla...

• arkadaslar lenovo zaten serviste ve yedek parçada zaten piyasada en çok parçası bulunan firma.. ibm geçmişinden dolayı herşeyi ile lenovo daha yaygın ama anakart taktırmak biraz gerenksız gelıyo... sen özelden bana bi telını at ben yardımcı olmaya çalısayım sana... özelden yardım ederim sana..
  • arkdaşım aldığın firma ve teknik servisi çok önemli bazı firmalar var italatçı ve garantisi kendi teknik servisleri ve çok daha hızlı cevap veriyorlar bu konuda çok iyi olduklarını duydum yani bunlara dikkat etmek gerekir üstelik fiyatları piyasaya göre çok uygun
  • bencede arkadaşlara katılıyorum disb.diye geçinen firmalar dayımın bilgisayarını 30 iş günü saat 4 de telefon açtılar cihazınız hazır gelin alın diyee...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.