Şimdi Ara

Lenovo G570 Kullanıcı Klubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
4
Favori
31.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo G570 Kullanıcı Klubü / arkadaşlar lenovo g570 ürününü kullanan tüm arkadaşlarımız bu başlık altında bilgi , tecrübe ve sorunlarımızı paylaşabiliriz.

Marka & Model

Lenovo G570 Dizüstü Bilgisayar

İşletim Sistemi

Orijinal Windows® 7 Home Basic

İşlemci türü

Intel® Core™ i5-2410M (2.30GHz, 3MB) 3M Cache, 2.30 GHz

Dahili sürücü

500 GB

Dahili bellek

4 GB DDR3

Ekran boyutu

15.6W HD LED Wedge

Ekran çözünürlüğü

1366 X 768

Grafik kartı

ATI 6370M-1GB 1 GB

Harici G/Ç bağlantı noktaları

4XUSB 2.0,VGA,RJ45,CARD READER

Bellek kartı aygıtı

Web kamerası

2.0M

Hoparlörler ve mikrofon

MIC,SPK

Klavye / Mouse

TOUCH PAD

Ağ arabirimi

10/100M

Geniş bant kablosuz

Lenovo BGN

Ürün ağırlığı

2.7 kg

Ürün boyutları (G x D x Y)

376.8mmx249.8mmx17.3 = 34.9mm

Güç kaynağı türü

AC Güç Adaptörü

Pil türü

6 hücreli

Garanti

2 yıllık granti

Ürünle gelen yazılım

Power2GO 5.5 (w/o and w/BD optical support)

McAfee

YouCam

VeriFace 3.7

ReadyComm 5.0 (Backup not install)

OneKey Rescue System 7.1

Lenovo Energy Management Software 6.x

WinDVD(For Home Basic/Starter w/o BD Optical)(except CN)

Bing Bar

Windows Live essential (Live Suite+ToolBar+Portal)

Lenovo DirectShare 1.0

Office Professional 2010

Adobe Reader (backup not install)

PlayMovie(For BD ODD and Win7Professional & Home Premium & Ultimate)

PC Doctor

EE2.0 ;Lenovo Games Console (Only in EN/German OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueNighT-i5 -- 8 Mayıs 2011; 21:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

almayı unuttum bir şey olmaz umarım. bilgisayara gelince;

http://forum.donanimhaber.com/m_48596114/tm.htm

bu konuda da yazmıştım. özellik olarak bilgisayar iyi. gerçi program, oyun yükleyip performans ölçmedim. kasası güzel duruyor. klavye de yazım bana kolay geldi. tuş aralıkları iyi. pili ise yarı aydınlık ta 5 saat civarı gösterdi bilgisayar. çok usb girişi olması, kart okuyucu, web cam, yüz tarama özelliği gibi artılar var. şu an için kötü bir yanını görmedim.

• Aynı pc bende de var, program amaçlı kullanacaklar için güzel bir tercih olur. Ancak oyunlarda sizi fazla tatmin etmeyebilir. One key (sistem kurtarma) seçeneği ile çocuklarınıza güzel bir karne hediyesi olacağını umuyorum...
  • arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. laptop da şöyle ilginç bir hata mı desem bilerek mi yapılmış desem bir özellik var. touchpad kullanırken klavye, klavye kullanırken touchpad inaktif oluyor. bazen bu özellik beni sinir ediyor. aradım kapatma yolunu ama bulamadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı *
  • pes 2011 i çalıştırır mı en iyide olması gerekmez yinede çalıştırır mı ? (pes,fifa gibi oyunları)
  • Ben bu cihazı 2 el aldım. Fakat sağdaki usb girişi ve soldakinin teki çalışmıyor. Garantisi devam ediyor. Sizce bozulmuş mudur yoksa yapmam gereken bir şey var mıdır?
  • hdmi hakkında bişey yazılmamış hdmi var mı arkadaşlar?

edit: Bilgisayarı aldım hdmi var. yalnız webcami çok dandik. hiç göstermiyo diyebilirim. onun dışında güzel notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsorizzo -- 7 Temmuz 2011; 14:08:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bende aldım . Gayet hoşuma gitti. 2 PC bi arada dahada güzel oldu. En azından artık PC kavgası bitti evde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sino98

pes 2011 i çalıştırır mı en iyide olması gerekmez yinede çalıştırır mı ? (pes,fifa gibi oyunları)

Gayet iyi çalışır. biraz geç bi cevap oldu ama umarım yeterli olmuştur. crysis, gta, call of duty, assassins greed gibi seriler akıcı şekilde oynanmaktadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 15 Temmuz 2011; 15:10:26 >
  • www.izmirfx.com Playstation 3 çekilişi varmış kardeşş :D,
  • mrb,arkadaşlar ben hep şarja takılı kullanıyorum bilgisayarı,geçenlerde bi uyarı verdi daha doğrusu öneri,işte pili tam doluyken şarja takılı kullanmak pil ömrünü etkiler diye ve pili ortalam yüzde 50 ye sabitleyecek şekilde kullanmamı önerdi ben de evet dedim ve öyle kullanıyordum şarja takılı olduğu halde yüzde 49-51 aralığında dolu oluyordu,sonradan bu özellik kayboldu bunu nasıl tekrar ayarlayabilirim bilen var mı
  • evet 1,5-2 ay kadar önce aldım, bi sorun yok gibiydi. arabamda bir gün vida buldum.10 gün kadar sakladım sonra attım. bi süre sonra laptopun kapağı garip bi sürtünme ile açılmaya başladı. baktım sağ menteşenin ordaki vida düşmüş yok.meğer o vida o imiş. olur böyle dedik.
    izmirde servise gittim. meğer lenovo servisi lenovo servisi değilmiş. anladınızmı bişi. elimdeki alette lenova yazıyo servistede lenova yazıyo. ama buna bakmılarmış. istanbuldabir tek servis varmış, bu başka bi lenovamışmı ne
    telefon no verdiler.saatlerce bekliyosun telefonda.ertesi gün yetkili açtı bu lenova ipad mi ne imişte falan filan, satarken lenovo, servis işine gelince bi sürü saçma sapan laflar.
    durumu anlattım ücretsiz kargo ile aldırcaklarmış garanti kapsamında ise yapılcak(düşen vida takılcak hepsi),değilse ücret söylencek kabul eder ücreti gönderirsem yapılcak. yok kabul etmessem 50 lira göndercem ALET geri gönderilcek nasıl mantık .
    kargonun sigortası yok. şikayet sitelerinde araştırdım. aynı vida düşmelerinde birsürü şikayet.o servisten genel olarak hepten şikayet var kargoda hasarlar. servise gidp başka yerlerin kırılması başka hasarlar filan.. neyse göndermedim tırstım. komşum eletronikci ısrarla bi vida taktırdım. ama forumlarda yazdığına göre her an bu vidalar düşüyomuş o kadar şikayet var..
    o kadar çok soğudumki aletten. şimdide fan traktör gibi çalışmaya başladı 2 gündür. servise göndersem göndermesem bi dert şaştım kaldım.. almaz olaydım diyorum.

• Serhoos aynı sorunu ben de yaşadım. bende sol menteşenin vidası düştü. Servis olayında ise, internette servis diye arattığınız yerlerin hepsi Lenovo nun her modeline bakmıyor. Neyse serviside buldum. Gayet yarımdcı oldular. Yeni olduğu için istersem makineyi yenisi ile değiştirebileceklerini de söylediler. 15 dakika içinde tamir edip verdiler. Umarım bahsettiğim Fan sorununu ben de yaşamam.
  • amarcord siyah bi silgi aldım. o vda deliklerine düzgün bi şekilde kesip kesip tıkıştırdım. vida yerinden çıksa bile düşmicek. :))
    fan olayınıda, söktük çıkardık yağladık yerine taktık.
  • arkadaslar g570 sayfa gecıslerınde takılma oluyor hoporlde pıt pıt tarzında ses gelıp hemen egcıyor neden kaynaklanıyo bu
  • emanet aldıgım g570 in şarj adaptörünü kaybettim. mümkünse model kodu volt watt ve amper bilgilerini paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler
  • kamera çok karanlık acaba bu sadece benim pc ye ait bi hatamı yoksa g570 serisine ait bi eksiklikmi ????????????????
    eğer çözümü varsa yazarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy2424

kamera çok karanlık acaba bu sadece benim pc ye ait bi hatamı yoksa g570 serisine ait bi eksiklikmi ????????????????
    eğer çözümü varsa yazarmısınız

g570 in eksikliği hocam. maalesef kamerası çok kötü..
  • ..
  • arkadaşalr ben ben lenovo g570 serisi laptop kullanıyorum .ben bir ara harici hdd almayı düşündüm arkadaşımın tavsiyesiyle CORSAIR CSSD-F120 GB GT
    inventus
    CORSAIR CSSD-F120GBGT-BK Force Series GT 2.5 120GB SSD SATA 6.0Gb/s(SATA3), 555-515MB/s SSD sabitdisk - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4245
    ssd aldım onu laptopa taktım ve laptopun hdd sine kılıf alıp onu taşınabiliri olarak kullanıyorum.sorum şu pc eskisine oranla 3-4 kat cok daha hızlı oldu ve laptopun orijinal dula 1333 mhz ramlari va bende 1600 ve üzeri dual 4gb ram düşünüyorum bu performansa sizden istediğim bu g570in anakartı en son kaç mhz ram deseklediği ve eğer 1600 üzeri desteklerse bu performasn 1333 mhz ye göre oyund acok fazla etkili olurmu sadece ekran karıtmı mı etkili oyun oynarken .etkisi yüzde kaç olur .ram mhz sini artırma düşüncem mantıklı bu laptopa mantıklı mı ? cevaplarınız için şimdiden tşk ler bilgilendirirseniz sevinirim......

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.