Şimdi Ara

Lenovo G570 Kullanıcı Klubü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
4
Favori
31.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 2 ay önce Lenovo G570 laptop aldım. Bir süre kullandıktan sonra ekranda 2 cm kısa düz bir çizgi çıktı. İlk başlarda pek gözüme çarpmadı garantiye yollamakta istemedim çünkü işlerimi laptopla yönetiyordum. Ama daha sonra çizgi büyüdü var bir parmak uzunluğunda oldu. En sonunda garantiye yolladım. İşte olay burada başlıyor. Garanti beni 1 hafta sonra aradı ve kullanıcı hatası olarak belirlediğini söyledi ve benden tamir için 450 TL istediler. Kabul etmedim. Daha sonra Lenovo Müşteri Hizmetlerini aradım. Bir sürü konuşma geçti aramızda ve hiçbiri beni tatmin etmedi. Kandırıldığımı düşünüyorum. Laptopu inisiyatiflerine kalarak yapmadıklarını düşünüyorum. Çünkü ben laptobun daha ekran folyosunu çıkartmadım ve asla bir darbe olmadığını üstüne basarak söylüyorum. Çünkü daha bir yerden bir yere taşımadım sürekli masaüstünde durdu. Müşteri hizmetlerinin bana dediği ; Şiddetli bir darbe almış. Ama ben hala bunun zıttını söylüyorum. Bu durumda yapılacak birşey yok. Tek istediğim benim yaptığıma dair bir kanıt göstermeleri ve bunuda gösteremiyorlar hala bana ekran kırık diyorlar. Siz benim ihtiyacım olan kanıtı istememde haklı değil miyim ? Peki sizce bu durumu başka kimlere danışıpta hakkımı aramam lazım. Hertürlü görüşleriniz için şimdiden teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum.

• arkadaşlar bu bilgisayar hakkında ne dersiniz?http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-324340-g570-dual-core--b960-22ghz-4gb-500gb--156-dvdrw-max-intel-dvdrw-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58745
    vatanın %25 indiriminde alınabilir mi? internete gireceğim belki orta seviyeli oyunlar oynayabilirim. kronik bir sorunu var mıdır? bir de benim için batarya süresi önemli normal kullanımda internete girerken falan ne kadar gider acaba şarjı?

• Arkadaşlar vatandan indirimle g570 aldım

ama bi sorun var Lenova g570 klavye ile mous pad aynı anda çalışmıyor ve tasarım la uğraştıgım ıcın genelde harıcı kullanırım ama yınede aldıgım gunden beri takıntı oldu nasıl düzeltiriz bu durumu

*Tab bide camera çok kötü arkadaşlar ona da bi çözüm bulabilirmiyiz...???

Lenova iyisin güzelsin hoşsunda camera ve mouspad klavye sorunu
    Param yetse değiştircektim bu sorunlar düzelmesse pişman oldum diyebilirim yani

Oyunlara gelince kardes dikkat vatanda aynı bilgisayardan ikiçeşit var bırısı ekran kartı olarak paylasımlı bırısı paylasımsız sen buna bak
    aynı pc sadece ekran kartı paylasımsız
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-319611-g570-core-i3-2330m-220ghz-4gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-1024mb-hd6370m-cm-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58743

• quote:

Orijinalden alıntı: sonkale86

arkadaşlar bu bilgisayar hakkında ne dersiniz?http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-324340-g570-dual-core--b960-22ghz-4gb-500gb--156-dvdrw-max-intel-dvdrw-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58745
    vatanın %25 indiriminde alınabilir mi? internete gireceğim belki orta seviyeli oyunlar oynayabilirim. kronik bir sorunu var mıdır? bir de benim için batarya süresi önemli normal kullanımda internete girerken falan ne kadar gider acaba şarjı?

Arkadaşlar vatandan indirimle g570 aldım

ama bi sorun var Lenova g570 klavye ile mous pad aynı anda çalışmıyor ve tasarım la uğraştıgım ıcın genelde harıcı kullanırım ama yınede aldıgım gunden beri takıntı oldu nasıl düzeltiriz bu durumu

*Tabi bide camera çok kötü arkadaşlar ona da bi çözüm bulabilirmiyiz...???

Lenova iyisin güzelsin hoşsunda camera ve mouspad klavye sorunu
    Param yetse değiştircektim bu sorunlar düzelmesse pişman oldum diyebilirim yani

Oyunlara gelince kardes dikkat vatanda aynı bilgisayardan ikiçeşit var bırısı ekran kartı olarak paylasımlı bırısı paylasımsız sen buna bak
    aynı pc sadece ekran kartı paylasımsız işlemcilerede dikkat bendekinde i3 var senin alcam dediğinde daha düşük
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-319611-g570-core-i3-2330m-220ghz-4gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-1024mb-hd6370m-cm-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58743

k.bakma düzenleme fırsatım olmadı kardeş. bende bu konular hakkında yardım için konu açmıstım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coliqjojuq -- 18 Şubat 2012; 0:48:39 >

• yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Bugüne dek bir sorunuyla karşılaşmadım. Tek sorunu webcami,acayip derecede kötü bir webcame sahip. Onun dışında pek oyun oynamadığımdan oyun performansı hakkındaki tek yorumum şu olacak,sadece pes ve fifa 12 oynadım,ikisi de yüksek ayarlarda normaldi. 720p,1080p filmleri hdmi yardımıyla,düzgün bir playerla donmadan izleyebiliyorum,bu süre zarfında bilgisayar ısınıyor,kucağımda olmadığından ötürü sorun olmuyor. Şarj konusuna gelirsek ekran full parlak ayardayken sadece internet kullanımında 3-4 saatlik performansı var. kısacası özetlemek gerekirse film,müzik ve internet için gayet güzel bir bilgisayar tek eksisi webcam,onun dışında şu zamana dek bir eksisini görmedim.

Edit: bendeki modeli core i5,4 gb ram,500 gb hdd ye sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsorizzo -- 18 Şubat 2012; 0:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Bugüne dek bir sorunuyla karşılaşmadım. Tek sorunu webcami,acayip derecede kötü bir webcame sahip. Onun dışında pek oyun oynamadığımdan oyun performansı hakkındaki tek yorumum şu olacak,sadece pes ve fifa 12 oynadım,ikisi de yüksek ayarlarda normaldi. 720p,1080p filmleri hdmi yardımıyla,düzgün bir playerla donmadan izleyebiliyorum,bu süre zarfında bilgisayar ısınıyor,kucağımda olmadığından ötürü sorun olmuyor. Şarj konusuna gelirsek ekran full parlak ayardayken sadece internet kullanımında 3-4 saatlik performansı var. kısacası özetlemek gerekirse film,müzik ve internet için gayet güzel bir bilgisayar tek eksisi webcam,onun dışında şu zamana dek bir eksisini görmedim.

Ozan CK kardeş klavyeyı kullandıktan sonra mous pad ın sonradan kendıne geldıgının farkına varmamıssın yada ıkısının aynı anda calısmadıgının

• @coliqjojuq hocam genelde ben harici mouse kullanırım ama şu sıralar mousepadi kullanıyorum,hiç fark etmedim ama böyle bir sorunum yok. Şu an pc yanımda olmadığından kontrol da edemiyorum,yarın kontrol edince,size söylerim nasıl olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

@coliqjojuq hocam genelde ben harici mouse kullanırım ama şu sıralar mousepadi kullanıyorum,hiç fark etmedim ama böyle bir sorunum yok. Şu an pc yanımda olmadığından kontrol da edemiyorum,yarın kontrol edince,size söylerim nasıl olduğunu.

Tm kardes kontrol edınce soylersın gerçi ben vatan konya mağazısındaki butun pc leri denedım farkeden bişey olmadı yanı lenova nın ya genel bi özelliği yada genel bi sorunu diyelim biz buna camerayada deli oldum zaten :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. laptop da şöyle ilginç bir hata mı desem bilerek mi yapılmış desem bir özellik var. touchpad kullanırken klavye, klavye kullanırken touchpad inaktif oluyor. bazen bu özellik beni sinir ediyor. aradım kapatma yolunu ama bulamadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı *

kardes aynen dedıgın gıbı web tasarımla ugrasan ogrencıyım takıldım kaldım bu soruna bende ugrasıyorum çözümü için gerekırse lenovayı arıcam solıcem
    nedır bu özellik desen öle bi özelliğe neden gereksınım duyulsun bence genel bı hatadır kardes kım once bulursa burda paylassında su sorunu bıtırelım artık delı ediyor aklıma geldıkce
    sadece benım pc de mı dıe vatanın konya mağzasında kı butun pc lerı denedım bu arada lenova harıc hıc bı urunde bunu yapmıyor sadece lenovada yapıyor urun hosuma da gıttı aslında ama camerasına delı oldum bıde bu hatamı yada özellikmi herneyse ona ıste:S

• Kardeş olay çözülmüştür detay için pm at şimdi anlatamıyorum vaktim yok k.bakma iyi forumlar k.gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. laptop da şöyle ilginç bir hata mı desem bilerek mi yapılmış desem bir özellik var. touchpad kullanırken klavye, klavye kullanırken touchpad inaktif oluyor. bazen bu özellik beni sinir ediyor. aradım kapatma yolunu ama bulamadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı *

Kardeş olay çözülmüştür detay için pm at şimdi anlatamıyorum vaktim yok k.bakma iyi forumlar k.gelsın
  • arkadaşlar neredeyse 1 sene olacak laptop'u alalı. gayet memnunum. 1 senelik kullanım sonucunda olanlar:

1.pil ömrü şu an %50 ışıkta yoğun kullanımda 3 saat civarında gidiyor. benim için olumlu bir performans.
    2.pc performansı hala iyi. hiç format yemedi şu ana kadar.
    3.pc de ısınma yok. sadece fan biraz ses çıkartmaya başladı. daha hiç açıp temizlemedim.
    4.yaşadığım sorunlardan biri, bazı sitelerde ve bs player da ekranın sağ tarafında görüntü göstermeyen bir alan oluyor. nedenini çözebilmiş değilim. mesela gom player ile açarsam görüntü normal.
    5.şu vida düşme olayı benim de başıma geldi. sağ ekran bağlantı noktasının olduğu yerdeki vida düştü. ekranı kapatırken ya da açarken kasanın arası açılıyor. amarcord adlı kullanıcı hangi serviste yaptırdığını söylerse bende gidip yaptıracağım.

sonuç olarak aldığıma hiç pişman olmadım. bir daha laptop alırsam lenovo markasını önceliğim olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: amarcord

Serhoos aynı sorunu ben de yaşadım. bende sol menteşenin vidası düştü. Servis olayında ise, internette servis diye arattığınız yerlerin hepsi Lenovo nun her modeline bakmıyor. Neyse serviside buldum. Gayet yarımdcı oldular. Yeni olduğu için istersem makineyi yenisi ile değiştirebileceklerini de söylediler. 15 dakika içinde tamir edip verdiler. Umarım bahsettiğim Fan sorununu ben de yaşamam.

arkadaşım hangi servise götürdün sen. aynı sorun bende de var.
  • arkadaşlar lenovo g 570 in ekran kartı paylaşımlı mı paylaşımsız mı
  • Arkadaşlar lenovo g570 'im var ve bugun menteşesinin yan tarafı kırıldı garantiye yollasam parasız yaparlar mı .?
  • arkadaşlar bende yaklaşık olarak 6 aydır bu bilgisayarı kullanmaktayım ve gayetde memnunum kamera sorunu olarak karanlıktı başta daha sonra ayarlarıyla uğraştım ve aydınlattım tek sorunum oydu onu da halletmiş oldum tek tercih lenovo :)
  • bi bilgi alabilme şansım var mı bu fanı nasıl çıkartıp temizleyebilirim :)
  • ya yeni bi sorunla karşılaştım şu touchpad in turuncu çizgili kaydırma özelliği gidiyo ama denetim masasındaki fare ayarına girmem bile sorunu kaldırıyo ama sonra tekrar gidiyo kesin çözümü nedir bunun ?
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar bende'de Lenovo G570 var.Ben TTNET kampanyasından aldım bu makineyi.2011'in ağustos ayında.2011'in aralık ayında windows 8 kurdum sonra format falan düzelttim.Aynı günde bilgisayara soda döküldü.Klavye yapış yapış oldu fakat "Q" tuşu çalışmamaya başladı neyse boşver sonra bi ara servise veririm dedim.Ve o gün geldi çattı bilgisayarı servise verdim (Vermez Olaydım) Bilgisayarı servise vermeleri için bilgisayarı satın aldığım ttnet bayii'sine götürdüm.Onlarda servise verdiler.Bir ay içinde bilgisayar geri gelir dediler.1 Ay oldu , 2 ay oldu , 3. Ay'da gönderdiler bilgisayarı fakat biz en az 50 kere aradık bu servisi , TTnet bayii'sini.Bizden 50 lira istediler 1. Ayda vermedik sonra 3 ay sonra bedavadan gönderdiler.Bende geçen gün bilgisayara format attım fakat driver'ları yüklememiştim.Driverları yükledim fakat oyunlarda şimdide kasma meydana çıktı.Eskiden en iyi kalitede oynadığım FİFA 2012 oyununu en düşük çözünürlükte dahi oynayamıyorum.Bana bu driver konusunda yardımcı olucak bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin.Bu arada lenovo'nun sitesinden uğraşamadım :) birisi bana tek (.RAR) dosyası halinde veya (.ISO) dosyası halinde upload edebilir veya bulduğu bir yerden bana linkini atabilirse çok teşekkür ederim. SAYGILARIMLA

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.