Şimdi Ara

Lenovo G570 Kullanıcı Klubü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
4
Favori
31.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler garantim bitti ve sol menteşe bilindiği gibi alt kasayı kırdı :D şimdi alt kasa alsam lenovo g570 'inkinden almayayım . yine kırılcak g580'in alt kasası buna olur mu ?
  • arkadaşlar g570 fan değiştiren oldumu ısınma sorunu ortadan kalkarmı ben fanı çıkardım temizlememe rağmen eskisinden daha çok ısınmaya ve reset atmaya başladı sayfada gezinirken bu olay bırakın oyun oynamayı :) fan sipariş etmeyi düşünüyorum teknik servis 150 tl dedi ısınma sorunu ve menteşe değişimine bende menteşeyi problem etmeyip sadece fan almayı düşünüyorum onuda kendim değiştireyim diyorum değiştirip kullanan varsa yardımıcı olabilirmi ?
  • değerli arkadaşlar merhaba. benim büyük bir sorunum var lütfen yardımcı olun. ttnetten 2 yıl önce g570 aldım. 2013 martta malum menteşe probleminden dolayı garantiye gitti ve yapıp gönderdiler. şimdi bu arıza tekrar çıktı. tam garantiye göndermeden 1 gün önce de ekran ışığı gidip gelmeye başladı.ışık gidip geliyor bazen 1 saat normal çalışıyor bazen tamamen gidiyor. ama pc çalışıyor hertürlü işlemi yapıyor sadece ekranda ışık yok. garantiye gönderdim bana bir kaç gün sonra mail geldi anakart değişmesi gerekiyormuş ve garanti bittiği için işçilikte dahil bdh firması benden tam 700tl ye yakın para istiyor. merak ettiğim şu arkadaşlar ana kart bu kadar kısa sürede bozulur mu. ayrıca anakart bozulmuş vaya yanmış olsa pc çalışırmı. benim pc ekranda ışık yok ama kesinlikle çalışıyor ve hiç bir sorunu da olmadı bugüne kadar. acil yardımlarınızı bekliyorum. uzun oldu biraz kusura bakmayın şimdiden çok çok teşekkür ederim.

• Bilgisayarın bilimum sorunlarından bende de var.

Aldım 4. ayında bir gün ekranda siyah bir nokta gördüm önce aldırmadım, sonra kasadan bir vidanın düştüğünü görünce servisi aradım. Ürünü kontrol edeceklerini söylediler. Bende ölü pikselden dolayı ekranın değişmesi gerektiğini söyledim.
    3 gün sonra aradılar ekranda şiddetli darbe olduğu 470 tl gibi bir fiyata değişim gerçekleşeceğini belirttiler. Bende üründe darbe gibi bir durumun söz konusu olmayacağını belirtip reddettim. Ürün geldi bu arada ekrandaki siyah noktalar da kara deliğe dönüştü.

ürünü normal kullandığım halde kasadaki vidalar düşmeye devam etti. servisi tekrar aradım ve kasa sorunu olduğunu değişim yapılmaz ise hakkımı tüketici mahkemesine taşıyacağımı söyleyince kasayı ücretsiz değiştiririz ama ekran için sadece indirim yapabiliriz dediler. Ekran için teklif istemeyip kasa değişimini istedim. Alt kasa komple değişti fanı da değiştirmişler ve gönderildi. Malzeme yapısı biraz daha sağlam duruyordu. Forumu okurken dün farkettim ki vidaları kontrol edeyim dedim.
    sonuç yine hüsran vidalar yerinde yok. Ekran da sürekli açık durumda kullanıyordum kapağı hiç kapatmadığım halde böyle oldu.

• mrb arkadslar bende lenovo g570 kullanıyorum ama laptopta ram ve cpu hiç kullanmadığm halde devamlı çalışıyor sürekli fanıda çalışıyor ram 45lerde cpu 12lerde devamlı pcde hiç bişey çalışmadığı halde bu neden olabilr düzeltilebilrmi yeni format attım hala aynı yardımlarınızı bekliyorum teşkrler
  • Beyler format atıldı pcye driverları tek tek yüklemek istemiyorum birisi rarlayıp upload ederek bana yardımcı olur mu lütfen :(
  • Selam arkadaşlar. Gün itibariyle tam 2 sene 4 aydır bu pcyi kullanıyorum. Gayet memnundum fakat son 2 aydır(garantisi bittiğinden beri) şansızlığımdanmıdır bilmiyorum başıma gelmeyen kalmadı. Önce video izlerken kapanmaya başladı açılması için 15 dk beklemek zorunda kalıyordum. Statikelektrik vs. muhabbetleri olabileceğini düşündüm ne yaptıysam çözüm bulamadım en son tamire verdim BIOS ayarları bozulmuş dedi onu yaptırdık şimdide sürekli mavi ekran verip duruyor. Sorun ntoskrnl.exe ve igdkmd64.sys dosyalarından kaynaklanıyormuş. Araştırdım sonuç olarak ram lerden birtanesinin öldüğünü fark ettim (bu bilgisayarda 2GB lık 2 ram var) . Bilgisayarın özelliklerinden baktığımda da 2GB lık ram gözüküyor. Şimdi öğrenmek istediğim Lenovo G570 8 Gb ram e kadar kullanılabiliyormuş, internetten baktım 4 GBlık ramlerin fiyatı ortalama 120 tl bunlardan bir tane alıp eski sağlam olan ramle 6Gb a yükseltmek istiyorum fakat bu bilgisayar için uyumlu ram nerden bulabilirim ve ram i taktıktan sonra ram için bir driver vesayre kurulumu gerekiyor mu ?

Edit: Arkadaşlar laptopu açtım ramlerden hangisinin bozuk olduğunu bulmak için ikiside sağlammış sorun ram slotunun tozdan dolayı rami görmemesiymiş güzelce temizledikten sonra 2. ramide görmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needdy -- 15 Haziran 2014; 14:21:16 >

• BlueNighT-i5 B kullanıcısına yanıt
    abi bendede g570 var 4 5 yıldır sorunsuz kullanıyom fakat mavi ekran gelmeye başladı dumping pysical memory diyo bi de bilgisayarım aşırı ısınıyo arkadaş ne yapacamı bilemedim bi yardımcı olsanız biliyom konuyu açalı 3 yıl olmuş ama genede bi cevap verseniz iyi olur abicim
    (not=mavi ekran geldiğinde kendiliğinden reset atıyo) çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun bilgisayardan midem bulandı değiştirmeyi düşünüyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLİS AKIN -- 24 Temmuz 2014; 4:26:23 >
  • üsteki iki arkadaşın da belirttiği gibi gayet sorunlu bir bilgisayardır. uzun süreli kullanımda başınızı ağrıtabilir. diğer seçeneklere yönelin derim.
  • Holychoosenone kullanıcısına yanıt
    bilgisayarım acaba kökten mi gittiya bi yardımcı olsanız olmasa masüstü pc almayı düşünüyorum toplama olacak hangi bileşenleri tavsiye edersiniz 1800 ve 2000 arası bütçem var hem oyun hem iş için olacak güçlü bi bilgisayar istiyom amd 7850k kaveri işlemci almayı düşünüyorum nedersiniz bu işlemci hakkında apu işlemci
  • benim bayagı sorunum var bunlardan ilki mentese g570 serisinin olmazsa olmazı mentese problemi bu bana servisten gelen yeni bir bilgisayar çünkü mentesesi yüzünden gönderdim yenisi geldi. yeni bilgisayarda geleli 1 sene falan oldu yine var bu mentese sorunu birde internete baglanamiyorum kablosuz baglantysini gösteren durum çubugunun üstünde kocaman bir x isareti var ve sorunları gider dedigimde bu bilgiasayarda kablosuz ag bagdastırıcısı çalismiyor diyor kafayi yiyecegim servise göndermek istemiyorum çünkü ilk göndermemde 1 2 ay gelmedi ve garantisi bitmi? olmaly en az 500 kitlerler bana beyler anlayan biri varsa twden baglansin yapsın yada söylesin çok önemli deliricem nerdeyse bu arada ethernet kablosuyla girebiliyorum internete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirkoCroCop -- 8 Ağustos 2014; 19:46:23 >

• Herkesin bahsettiği gibi olmassa olmaz menteşe sorunu var.ekran kartları arasında geçişlerde sıkıntıllar oluyor.Bilgisayarda ara sıra sayfa geçişlerinde ve bazı programları açtığınız zaman donma sorunuyo oluyor ve 45 sn-1 dk beklemeniz gerekiyor.Özetin özeti almayın derim.
  • Arkadaşlar ben makine 2.el aldım ve 1 yıllık bir makine imiş. menteşe vida arızası varmış ve ekranı kırıkmış. bilgisayarcım menteşelere yeni vidalar ve sıfır bir ekran takarak bana teslim etti. ilk aldığımda Fn tuşuyla parlaklık ayarı yapabiliyorken. bir kaç guncellemeden sonra bu ayarı kullanamıyorum. ya max açık yada min kapalı. format attık eski driver denedik hala aynı durumda bu konuda bilgisi olan varmı? birde bu fn ile ses açıp kapatırken vs ekranda çıkan display goruntuleri goremiyorum bunun sebebi nedir. onun dışında makine canavar diyebilirim..
  • bu g5070 mi oluyo yoksa g570 farklı mı?
  • ARKADAŞLAR LENOVO G570 PC ALIYORUM BIRINDEN. UPGRADE li OLDUGUNU SOYLEDI. 8 GB RAM ve 1 GB KENDI ve 3 GB ikinci ekran kartiyla, toplam 4gb ekran karti oldugunu soyledi. Cift ekran kartli. Sizce nasildir, istedigim oyunlari oynayabilir miyim? ekran karti paylasimli bi de.

• mioalphons M kullanıcısına yanıt
    8gb ram olabilir adam ramleri değiştirmiş diye almaya değmez. 2. ekran kartı dediği intel hd graphics'e diyolar öyle yoksa ekran kartı neresine takılcak bu aletin..

Şuan lenovo g570 ten yazıyorum bunları sakın alma....
  • İşlem görmemiş G570 anakart olan var mı satılık
  • Merhaba arkadaşlar laptop ile oyun oynarken yada dizi izlerken internette geziyorum ama laptop bir an donuyor ve reset atmadan kendine gelmiyor bunu neden yapabilir ?
    Bad sector var mi diye hdd tarattim ama herhangi bir problem yok .
    Hergün bunu 1 kere yapıyor pc başında iken.

Beyler şimdi baktim da oyun açık
    İşlemci 90 - 95 arasi
    Ekran karti : 88 - 89 arasi normal mi ?

• Elinde çıkma veya sıfır Lenovo G570 anakartı ve üst kasası olan bana ulaşsın lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.