Şimdi Ara

LENOVO G570 LAUNCH MANAGER LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lenovo G570 model dizüstü bilgisayarın ekranda gösterilen ses seviyesi, parlaklık seviyesi, FN tuş kombinasyonu ile kullanılan görevlerin ekran panelleri görülmemeye başlandı. Bunun üzerine internette sorunun Launch Manager sürücüsünden kaynaklı olduğunu öğrendim.
    Fakat Lenovo G570 için Windows 7 ye uygun Launch Manager bulamadım.
    Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

• launch manager sürücü değil fn tuş kombinasyonlarını sağlayan programdır ama launch manager acer ve packardbell'in kullandığı programdır lenovo'daki farklı olması lazım yada muhtemelen biosta sistem konfigürasyon bölümünde vardır
  • Biosta gözüme çarpmadı bilgisayarla gelen programlar ve driverlarıda dvd ye atmıştım oradada bulamadım. Yüklemediğim sadece audio ve vga driverları kaldı. Aramaya devam edeceğim bakalım. 2-3 ayda bir bu sorun karşıma çıkıyor ve çözümü hep karmaşık olunca aklımdan da çıkıyor. Bu sefer bulunca iyi bir şekilde saklamak gerek sanırım:) Bu arada ilgin için de teşekkürler.
  • Bende butun driverlar ve programlar mevcut ozel mesaj atarsaniz yardimci olmaya calisicam suan mobildeyim
  • hocam benim de hem o gösterge hemde numaralar çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.