Şimdi Ara

Lenovo G570 repair & upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2011 de aldığım laptopu adam akıllı kullanamadan ekranını kırmıştım bir anlık sinirle.

İki üç senedir de duruyor öyle köşede, aslında sistemide öyle fena bi sistem değil i5 2410 işlemci var 2.9Ghz, 6370m ekran kartı var harici 1GB hem overclock felan da oluyordu ekran kartı, battlefield 4 bile oynatıyordu namussuz

Uzun lafın kısası, dolar olmuş 3 lira elektronik cihazların bilgisayarların fiyatı uçmuş gidiyor.Bu sebeple bende laptobun ekranını tamir ettirmeye ve bazı güncellemeler yapmaya karar verdim ve bu konu hakkında size danışmak istedim.

Bazı sorularım var arkadaşlar,

1-HardDisk yerine 120gb ssd takabilir miyim?

2-G570 en fazla kaç gb ram takılabilir?

Bilgisayarın fotoraflarını ilerleyen zamanda eklerim, vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pentium 4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

SSD takılabilir, SSD sonrası diğer HDD için CD-ROM sürücü iptal edilir ve aparat yardımı ile eski HDD bu bölüme takılabilir.

Ürünün tam product number ile ne kadar RAM desteklediğinide bulubilirsiniz. Yani G570 biraz genel bir kriter. G570 - 14H gibi bir model numarası olması gerek.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • cehesto1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama cdromsuz da olmaz ki Sadece Ssd takıp öyle kullanayım diyorum 120lik yeter bana.Bilgisayarın özelliklerini incelledim 8Gb ye kadar ram yükseltilebiliyormuş bakalım uyuyan güzeli uyandırmanın vakti geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.