Şimdi Ara

Lenovo G580 59-360951 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-360951-Core-i5-3230-260-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-Vga-156-Freedos-pmu255635.html

linkteki lenovo hakkında fikri olan var mıdır? gt635m hakkında da bi sorum olacak; bu ekran kartının farklı versiyonları var sanırım shadersa göre 630m le benzer özellik taşıyor diyenler var ama incelediğim benchmarklarda hep tek gt635m gördüm onunda shaders değeri 96 değil 144... merak ettiğim bu makine üzerindeki hangisi? ve birebir aynı özellikler marka msi olunca 70 lira daha ucuz oluyor. şahsen lenovoyu tercih etsemde msi hakkında da fikir almak isterim onun linki de :

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-CX61-ONE-445XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-Vga-156-Freedos-pmu254145.html

şimdiden teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bestam

Herkese iyi günler beyler...

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-360951-Core-i5-3230-260-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-Vga-156-Freedos-pmu255635.html

linkteki lenovo hakkında fikri olan var mıdır? gt635m hakkında da bi sorum olacak; bu ekran kartının farklı versiyonları var sanırım shadersa göre 630m le benzer özellik taşıyor diyenler var ama incelediğim benchmarklarda hep tek gt635m gördüm onunda shaders değeri 96 değil 144... merak ettiğim bu makine üzerindeki hangisi? ve birebir aynı özellikler marka msi olunca 70 lira daha ucuz oluyor. şahsen lenovoyu tercih etsemde msi hakkında da fikir almak isterim onun linki de :

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-CX61-ONE-445XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-Vga-156-Freedos-pmu254145.html

şimdiden teşekürler

bende bu lenovoyu düşünüyorum ne yaptın ?

• Bu ürün hakkında tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyoruz. Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum.
  • Yok mu kullanan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWNAGE

Bu ürün hakkında tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyoruz. Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum.

diğer sitelerde farklı özellikler gördüm :/
  • ben bu cihazı sipariş ettim yarın elimde olucak .kullanmaya başlıyınca bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

ben bu cihazı sipariş ettim yarın elimde olucak .kullanmaya başlıyınca bilgi veririm.

hocam bende bu ürünü almayı düşünüyorum fiyat ve özellik olarak çok uygun.Lütfen ürün gelince ilk olarak donanım özelliklerini kontrol edip ilk izlenimlerinizle kısa bir bilgi paylaşırmısınız.Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z570
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1 biri detaylı inceleme yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum kullananlar varsa deneyimlerini iletsinler lütfen
  • ürün henüz elime geçmedi ups denen beceriksiz kargo şirketi yüzünden. Fiyat donanım olarak bakarsak bu fiyat cok cazip geldi .Win8 kurup öyle kullanmayı düşünüyorum.cihaz elimize geçtiğinde almayı düşünenlere bilgi verebilirim.
  • quote:

ürün henüz elime geçmedi ups denen beceriksiz kargo şirketi yüzünden. Fiyat donanım olarak bakarsak bu fiyat cok cazip geldi .Win8 kurup öyle kullanmayı düşünüyorum.cihaz elimize geçtiğinde almayı düşünenlere bilgi verebilirim.

Bekliyoruzzzzzz şöyle bi yeni konu açsan ya da klüp detaylı olsa iyice :D

• quote:

ürün henüz elime geçmedi ups denen beceriksiz kargo şirketi yüzünden. Fiyat donanım olarak bakarsak bu fiyat cok cazip geldi .Win8 kurup öyle kullanmayı düşünüyorum.cihaz elimize geçtiğinde almayı düşünenlere bilgi verebilirim.

Hocam daha gelmedi mi ?

• ürün geldi arkadaşlar .Win7 64 bit kurdum kutu içerisinde win7 için özel disk var onunla tüm driverları yükledim. gayet sorunsuz kullanıyorum.Tabi oyun bilgisayarı olarak kullanmıyacağım için bana yeterli görünüyor . zaten Ekran kartı Gt 635M bununla ilgili check edildiğinde güncel oyunları medium olarak oynayabildiği söyleniyor.Denemediğim için bi yorumum olamıyacak.Kişisel görüşüm orta sınıf laptop olarak düşünürsek tatmin edici .
  • dostum ben haziran sonunda lenovo z500 i7-6gb-1tb-gt645m aldım. fiziksel olarak ufak tefek şeyler var ama donanımsal olarak şahane bi makina. fiyat\performans olarak bakıldığında bahsettiğim fiziksel şeylere çokta takılmıyosun zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestam

dostum ben haziran sonunda lenovo z500 i7-6gb-1tb-gt645m aldım. fiziksel olarak ufak tefek şeyler var ama donanımsal olarak şahane bi makina. fiyat\performans olarak bakıldığında bahsettiğim fiziksel şeylere çokta takılmıyosun zaten

bende baska bir leno sipariş ettim daha güvendigim bir siteden bundna biraz kötü olabilir bilemicegim artık 2 güne gelicekhttp://www.hizlial.com/lenovo-g580-59-360973-i5-3230m-26ghz-4gb-500gb-1gb-gt610m-156-freedos-notebook/30.001.1350.0353

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.